Wkenl

Hoe je de perfecte strand lichaam te krijgen

Of u nu wilt tot 30 kilo of gewoon verliezen toon omhoog, het krijgen van uw lichaam beach-klaar zullen een aantal harde werk en toewijding. Dit artikel zal je leren hoe je in vorm te krijgen zonder te verhongeren of martelen jezelf. Waarschuwing: je zou eens wat leuks langs de weg!

Stappen

Hoe je de perfecte strand lichaam te krijgen. Identificeer uw probleemgebieden.
Hoe je de perfecte strand lichaam te krijgen. Identificeer uw probleemgebieden.

Het stellen van doelen

 1. 1
  Identificeer uw probleemgebieden. Wees eerlijk met jezelf. Heb je echt nodig om gewicht te verliezen om gezond te zijn? Bent u al in een gezond gewicht, maar willen een paar kilo en de toon vallen op? Ben je ondergewicht? Dit wetende zal u helpen bepalen van de juiste voeding en lichaamsbeweging opties voor je.
  • Om gewicht te verliezen, moet u absoluut uw dieet te veranderen. Uit te werken zal helpen vergemakkelijken gewichtsverlies door het stimuleren van uw stofwisseling, maar lichaamsbeweging alleen zal je niet afvallen.
  • Voor spier alleen toning, focus je inspanningen op oefening, waarbij je je calorie-inname hetzelfde.
 2. 2
  Neem je metingen.
  • Als je niet al weet, meet uw lengte.
  • Gebruik een meetlint om de omtrek van uw doelgroep (en) te bepalen. Stelde gebieden: bovenarm, borst, taille, heupen en dijen.
  • Weeg jezelf. Voor de meest nauwkeurige meting, gebruik maken van een digitale weegschaal en weeg jezelf in de ochtend voordat je iets hebt gegeten.
 3. 3
  Bereken uw BMI (body mass index) om uw ideale gewicht te bepalen.
  • BMI meet lichaamsvet op basis van uw lengte en gewicht. Het is ontworpen om u te helpen bepalen van de ideale gewicht voor uw lengte.
  • Het kan handmatig worden berekend, of online met een BMI Calculator. Hoe dan ook, moet u uw lengte en gewicht weten. Gebruik de volgende formule:
  • Let op: Omdat spier weegt meer dan vet, de BMI formule onderschat de hoeveelheid vet in een persoon met zeer lage spiermassa, en overschat de hoeveelheid vet in een persoon met een hoge spiermassa.

Vergieten pond: cardio-oefeningen

 1. 1
  Begint te lopen, joggen, wandelen bergop, fietsen en / of zwemmen op een regelmatige basis. Deze en andere cardio-intensieve oefeningen zullen u helpen calorieën te verbranden, je metabolisme versnellen en verbeteren van uw cardiovasculaire gezondheid.
  • Do 30 minuten cardio minstens 3-5 keer per week.
  • Als je een sportschool lid, probeer dan de crosstrainer, hometrainer en andere cardio-apparatuur uw sportschool beschikbaar heeft.
 2. 2
  Probeer verschillende trainingen om de juiste keuze voor u te vinden. Niet iedereen houdt van te lopen. Probeer verschillende oefeningen en inzetten voor degene die je het meest genieten. Op deze manier zult u meer kans aan de stok met het.
 3. 3
  Mix it up. Als u snel verveeld met cardio, probeer dan je workout.
  • In plaats van het runnen van elke dag, afwisselend hardlopen en fietsen om de andere dag.
  • Afwisselen binnen een enkele training. Bijvoorbeeld, in de sportschool kunt u de loopband draaien voor 10 minuten, fiets voor tien minuten, gebruik dan de elliptische gedurende tien minuten. Dit zal uw 30 minuten durende workout voel me een stuk korter.
 4. 4
  Word lid van een klasse. De meeste sportscholen bieden spinning, cardio kickboxing, Zumba, en meer. Uit te werken met een groep zal duw je harder dan je jezelf te duwen, vooral als je nieuw bent bij de uitoefening van zijn.
 5. 5
  Dansen! Niet alle oefening heeft te voelen als werk. Als je niet in de stemming om uit te werken, zet wat muziek en dans, dans, dans als niemand het letten op.
 6. 6
  Maak eenvoudige veranderingen in levensstijl.
  • Loop naar je bestemming in plaats van rijden. Als je ergens rijdt, park verder weg dan je normaal doet.
  • Doe klusjes rondom het huis. Deze meer calorieën verbranden dan je zou denken!
  • Als u werkt een bureau baan, zorg ervoor dat u opstaan ​​en lopen rond om de paar uur. Gebruik uw pauze tijd om te gaan voor een stevige wandeling buiten.

Aanscherping: spierversteviging oefeningen en gewichtheffen

 1. 1
  Probeer yoga en / of pilates. Beide oefeningen bieden het gehele lichaam versteviging en versterking, en zijn ideaal voor vrouwen die willen lange, slanke spieren en die bang zijn voor het verkrijgen van "bulk".
 2. 2
  Richt uw kern. De volgende oefening zal je het voelen van de brandwond:
  • Crunches. Probeer ze met je benen verticaal in de lucht gehouden. Om te voorkomen kwetsen van uw rug, probeer dan doen crunches op een oefening bal.
  • Been liften.
  • Plank. Houd een plank voor 30 seconden tot een minuut. Vergeet niet om je lichaam in een rechte lijn te houden, en te voorkomen dat het verhuren van uw heupen doorbuigen.
 3. 3
  Richt uw benen. Probeer de volgende oefeningen:
  • Kraakpanden
  • Burpees
  • Lunges. Houd een 5-8 pond halter in elke hand voor extra gewicht.
  • Gebruik een stationaire fiets of elliptische op hoge weerstand.
 4. 4
  Richt uw armen.
  • Doe push-ups. Als je niet kunt doen een push-up, probeer dan de aangepaste versie houd uw knieën op de grond.
  • Gebruik een borst of schouder-persmachine.
  • Tillen vrije gewichten. Voor grote spieren, doe weinig herhalingen met zwaardere gewichten. Voor mager spieren zonder bulk, aarzel meer herhalingen met een lichter gewicht.
 5. 5
  Inschrijven voor een body toning / conditioning klasse. De meeste sportscholen bieden ook toning lessen voor bepaalde delen van het lichaam, zoals buikspieren.
 6. 6
  Overwegen om een personal trainer te helpen richten op probleemgebieden. Personal trainers zal helpen leiden u in de juiste richting, blessures te voorkomen, en houdt je gemotiveerd.

Het eten van slimme

 1. 1
  Verminder je calorie-inname. De meest effectieve manier om gewicht te verliezen is om de hoeveelheid calorieën die je eet te verminderen op een dag.
  • De hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om gewicht te verliezen is afhankelijk van uw lengte en gewicht. Om uw ideale dagelijkse calorie-inname te vinden, probeer dan met behulp van een online calorie calculator, of praat met uw voedingsdeskundige als je er een hebt.
 2. 2
  Schrijf op wat je eet. Wist u dat mensen die voedsel dagboeken te houden verliezen meer gewicht dan degenen die dat niet doen?
  • Vergeet niet om alle dranken, sauzen, dressings en je hebt verbruikt bij het berekenen van je calorie-inname bevatten. Je zou verbaasd zijn hoeveel extra calorieën zijn heimelijk nemen in uw dieet!
 3. 3
  Eet magere eiwitten. Kip, vis en kalkoen zijn eiwitrijke voedingsmiddelen die je snel vol. Als je een vegetariër bent, probeer dan tofu, tempeh, en eieren.
 4. 4
  Bezuinigen op lege koolhydraten zoals brood, pasta en rijst. Wanneer u deze voedingsmiddelen te eten, overschakelen naar de volkoren versie.
 5. 5
  Eet fruit en groenten. Deze voedingsmiddelen zijn rijk aan essentiële vitaminen, je je verzadigd voelt, en het verbeteren van het uiterlijk van de huid --- iets wat je zult dankbaar zijn voor als je het strand te gaan liggen!
 6. 6
  Elimineer junk food en snoep. Als je een zoetekauw bent, kies gezonde opties zoals fruit, pindakaas, honing, en donkere chocolade aan uw verlangen te beteugelen.
 7. 7
  Blijf uit de buurt van alcohol. Alcoholische dranken bevatten meer calorieën dan je zou denken, sommige cocktails bevatten maar liefst 700 calorieën! Als je drinkt, de stok met rode wijn. Voor mixdrankjes, kiezen voor soda water over tonic water of frisdrank, die veel suiker bevatten.
 8. 8
  Drink veel water. Logeren gehydrateerd kan een hele plethera van kwalen te voorkomen, van hoofdpijn tot nierstenen. Het zal opruimen van uw huid, het verbeteren van uw energie-niveau, en als bonus, helpen houden u vol tussen de maaltijden. Start Chuggin '!
 9. 9
  Sla geen ontbijt. Het eten van een gezond ontbijt zal helpen jump-start uw stofwisseling, en zal u voorzien van de energie die je nodig hebt gedurende de dag. Vergeet niet dat de eerder op de dag dat je eet, hoe meer tijd je hebt om te branden uit de calorieën.
 10. 10
  Vermijd het eten 's avonds laat. Je metabolisme vertraagt ​​drastisch terwijl u slaapt, dus niet goed te eten voordat je naar bed gaat.

Logeren gemotiveerd

 1. 1
  Zoek een training of dieet maatje. Met elkaar concurreren, wissel tips en geven elkaar pep-gesprekken als motivatie laag zijn.
 2. 2
  Word lid van een gewichtsverlies groep. Er zijn tal van online gemeenschappen, zoals MyFitnessPal, die u helpen uw vooruitgang te volgen en ontmoet andere mensen met wie je kunt ruilen tips, verhalen, en aanmoediging.
 3. 3
  Koop een badpak en hang het ergens in je huis waar je het elke dag zien. Dit zal dienen als een visuele herinnering van de potentiële voordelen van al je harde werk.
 4. 4
  Vergeet niet waarom je begon. Getting in vorm is taai. Als je het gevoel te geven, visualiseer jezelf nadat u uw doel bereikt, en stel je voor hoe talentvol je zult voelen.
 5. 5
  Geef jezelf een pauze van tijd tot tijd. Als je jezelf martelen, heb je meer kans om helemaal te stoppen - het is de menselijke natuur. Als je echt verlangen dat fluitje van een cent, snijd jezelf een klein stukje en geniet ervan. Ontnemen jezelf volledig zal u alleen leiden tot binge te eten later.

Volgen van je vooruitgang

 1. 1
  Blijven wegen jezelf en het nemen van metingen.
  • Wegen niet zelf elke dag. Dit zal je gek. Gewicht van ieders schommelt natuurlijk dag-tot-dag, die meestal kan worden toegeschreven aan water gewicht.
  • Vergeet niet dat de spier weegt meer dan vet. Als je traint veel, bent u waarschijnlijk het verkrijgen van een spier. Dus, uw metingen zijn belangrijker dan het getal op de weegschaal.
 2. 2
  Neem 'voor en na' foto's.
 3. 3
  Zie hoe je kleren passen. Als je een spijkerbroek die zijn een beetje klein, proberen ze op opnieuw nadat je op dieet geweest en oefenen voor een paar weken. Schalen kan misleidend zijn, maar kleding nooit liegt.

Tips

 • Als je honger voelt, drink dan een vol glas water en wacht 10 minuten voor het eten. Mensen vaak fout dorst naar honger.
 • Leer het verschil tussen honger en een verlangen vertellen. Stel jezelf de vraag: zou ik eet een stuk fruit op dit moment? Als het antwoord nee is, bent u waarschijnlijk gewoon hunkeren naar een bepaald voedingsmiddel. Als je echt honger hebt, zou dat stuk fruit klinkt geweldig.
 • Kijk niet te roken of drugs als een manier om magerder te krijgen. Ze helpen tot op zekere hoogte, maar het schroeven van uw stofwisseling, geluk, adem, nagels, huid, haar, motivatie, discipline, en andere belangrijke kenmerken, het verslaan van de hele doel.
 • Weet je lichaam het type. Als je een zandloper figuur nu, zal je waarschijnlijk nog een zandloper figuur, zelfs na het verlies van £ 15. Focus op het verbeteren van je eigen lichaam in plaats van die voor iemand anders.

Waarschuwingen

 • Niet teveel inspannen jezelf tijdens het sporten. Neem uw hartslag, en ken je grenzen.
 • Zorg ervoor dat u goed met behulp van fitnessapparatuur om letsels te voorkomen.
 • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuw dieet of lichaamsbeweging routine.