Wkenl

Hoe je gelukkig altijd

Eenvoudigste manieren om gelukkig te zijn!

1) Het is onze keuze om gelukkig te zijn of te zijn triest! 2) Niemand kan ons verdrietig of ongelukkig zonder onze toestemming te maken! 3) Kies altijd om gelukkig te zijn! Het is jouw keuze! 4) Zoals gezegd door Aristoteles, Geluk hangt af van onszelf.

Stappen

Hoe je gelukkig altijd. Beslissen, "ongeacht de omstandigheden Ik wil gelukkig zijn en ik zal altijd gelukkig zijn.".
Hoe je gelukkig altijd. Beslissen, "ongeacht de omstandigheden Ik wil gelukkig zijn en ik zal altijd gelukkig zijn.".
 1. 1
  Beslissen, "ongeacht de omstandigheden Ik wil gelukkig zijn en ik zal altijd gelukkig zijn." Er zijn geen voorwaarden voor geluk.
 2. 2
  Het leven is simpel. Niet compliceren. Spanning of verontrustend zijn vormen van negatief denken.
 3. 3
  Begrijpen balans. Het gaat allemaal om balans. Als je verdrietig of ongelukkig voelen dan vraag jezelf af: "Ben ik emotioneel, mentaal en fysiek evenwicht? ' Zo niet, dan proberen om dat evenwicht te bewaren en je zult merken dat je tevreden bent.
 4. 4
  Geef complimenten aan jezelf. Zelfs op uw kleine successen geven een aanvulling op jezelf voor je inzet en je prestatie. Maak er gewoonte.
 5. 5
  Heb zelf geloof. Mannen worden vaak wat zij geloven zelf te zijn. Als ik geloof dat ik kan niet iets doen, het maakt me niet in staat om het te doen. Maar toen ik geloof dat ik kan, dan is het verwerven ik de mogelijkheid om het te doen, zelfs als ik het niet had in het begin. Leef je overtuigingen en je kunt de wereld omdraaien.
 6. 6
  Plan uw doel. Een doel zonder een plan is slechts een wens.
 7. 7
  Automatische suggesties. Automatische suggesties helpen ons om onze doelen te bereiken. Het geeft verbluffende resultaten.
 8. 8
  Wees de beste vriend van je. Staan voor de spiegel en zeg tegen jezelf: "Ik ben altijd bij je. Ik zal je nooit teleurstellen!"
 9. 9
  Geloven en handelen alsof het onmogelijk is om te mislukken waren. Behandel elk probleem als een kans om jezelf te bewijzen. Wees een opportunist voor elk probleem. Maak elke uitdaging een viering. Geniet van elk moment van je leven.
 10. 10
  Zijn altijd positief! Wees altijd dankbaar voor de god van de dingen die je nu hebt. Trakteer jezelf als de gelukkigste persoon in de wereld. Er zijn mensen die niet genoeg voedsel, kleding en shelter.We moeten leren om gelukkig te zijn met wat we krijgen hebben.
 11. 11
  Vergelijk jezelf niet met iemand anders. Wees jezelf.
 12. 12
  Verwachtingen van iedereen mogen niet belangrijk voor je zijn. Proberen om de verwachtingen van de mensen die om je geeft voltooien. Het is niet voor iedereen mogelijk om ieders verwachtingen te voltooien. Als u probeert aan ieders verwachtingen te voltooien dan kom je onder stress.
 13. 13
  Als u een fout hebt gemaakt of een verkeerde keuze, accepteer het dan en vergeef jezelf snel! Niet ooit zorgen over de toekomst.
 14. 14
  Verwacht niets van niemand. Wanneer de verwachtingen niet zijn vervuld, het geeft je pijn. Als je iets krijgt zonder te verwachten, het geeft je plezier. Doe je best! Houd uw bijdrage, leef rust aan de god!
 15. 15
  Als je eenmaal een werkende begon op iets wees niet bang voor mislukking en niet laat het achter. Mensen die oprecht werkt het gelukkigst zijn.
 16. 16
  Niets in het leven moet worden gevreesd. Het is slechts te begrijpen.
 17. 17
  De meeste mensen zijn zo gelukkig als ze besluiten te zijn.
 18. 18
  Actie kan niet altijd geluk brengen, maar er is geen geluk zonder actie. Actie is remedie voor elke vorm van depressie. Gewoon doen!
 19. 19
  Vergeet niet dat geluk niet afhankelijk van wie je bent of wat je hebt. Het hangt alleen af ​​van wat je denkt.
 20. 20
  Sommige mensen zijn gelukkig niet omdat ze succesvol zijn, maar ze zijn succesvol omdat ze zijn altijd blij. Dus, gelukkig zijn, altijd!
 21. 21
  Het grootste plezier in het leven is doen wat anderen zeggen dat je niet kunt doen. Dus, doe de dingen die je bang om te doen en de dood van angst is zeker!
 22. 22
  Als er iets onverwachts gebeurd in je leven dan gewoon zeggen, het kon nog erger zijn geweest. Dus, gewoon accepteren de situatie snel en vinden oplossing van het scenario. Vergeet niet, er is altijd een oplossing voor elk probleem.
 23. 23
  Accepteer jezelf, respect voor jezelf en van jezelf houdt. Ware liefde niet tot u komen, het moet in je.
 24. 24
  Probeer niet om een perfectionist te zijn. Niemand is perfect.
 25. 25
  Denk niet dat wat anderen denken over jezelf. Niet te offeren.
 26. 26
  Maak geen excuses te geven. Verantwoordelijk.
 27. 27
  Leer van water. Pas jezelf in elke situatie.
 28. 28
  Voorrang geven aan de meest belangrijke dingen, zodat u niet opraken van tijd en je komt nooit meer onder stress. Om te leven zonder stress, zouden we alle problemen direct op te lossen als ze zich voordoen, zonder na te denken over hen later, zonder zorgen.
 29. 29
  Leven in het heden.
 30. 30
  Smile. Houd altijd glimlach op je gezicht.

Tips

 • Wat we ook doen, moeten we ons doel niet vergeten elk moment. Niet opstijgen uw ogen van je doel.
 • Niet alleen genieten van het leven door het negeren van je verantwoordelijkheden. Dit zal een genot zijn.

Waarschuwingen

 • Er is volop advies voor een gelukkig leven. Zoek je eigen weg.
 • Altijd blij je bent alleen in. Wie is niet verlicht, moet dagelijks gevoelig en slim zijn manier van geluk te vinden.