Wkenl

Hoe je haar teruggroeien na haarverlies (vrouwen)

In hun mid-life jaren, veel vrouwen last hebben van dramatische haar dunner die verschijnt als kale plekken of delen van de hoofdhuid tonen door dunner wordend haar. Dit is meestal een enorme schok voor vrouwen, die hulpeloos voelen als het proces duurt te houden en het probleem verergert met de tijd.

Stappen

Hoe je haar teruggroeien na haarverlies (vrouwen). Ga naar je huisarts en vraag om uw totale en vrije testosteron niveaus gemeten door middel van een bloedonderzoek.
Hoe je haar teruggroeien na haarverlies (vrouwen). Ga naar je huisarts en vraag om uw totale en vrije testosteron niveaus gemeten door middel van een bloedonderzoek.
 1. 1
  Ga naar je huisarts en vraag om uw totale en vrije testosteron niveaus gemeten door middel van een bloedonderzoek. Hoge niveaus van testosteron bij vrouwen leiden tot kaalheid bij vrouwen, net zoals ze doen bij mannen. Als uw niveaus hoog zijn, vraag uw arts als u een kandidaat voor Spiranolactone, een voorgeschreven medicijn dat helpt om testosteron bij vrouwen verlagen. Dit is een belangrijke stap, want als je haar verlies is gerelateerd aan hoge androgeen niveaus, moet u het onderliggende probleem te behandelen.
 2. 2
  Gooi uw haarborstels. Vanaf nu vindt u een grove plastic kam gebruiken om je haar te borstelen. Dunner wordend haar is meestal broos en haarborstels breken haarlokken gemakkelijk. U kunt een grove kam te kopen voor ontwarren, bij drogisterijen.
 3. 3
  Als u uw eigen haar kleurt met behulp van producten beschikbaar in de drogisterij, stoppen met het gebruik van een product dat ammoniak bevat. Dit zijn meestal de haarkleuring kits bestempeld als "permanent", die worden aangeboden naar de laatste 6-8 weken. Ammoniak verzwakt je haar, de voortzetting van de breuk cyclus. Dus wat als je nodig hebt om je haar te kleuren? U moet overschakelen op een ammoniak-vrije haarkleur product. De meeste van de populaire haarkleuring merken hebben een ammoniak-vrij product (het zal aangeven dat het hen vrij van ammoniak op de doos). Deze kleurproducten geen ammoniak bevatten, maar bevatten waterstofperoxide, die niet zo schadelijk als ammoniak. Deze kleuring producten zijn meestal geadverteerd duren tot 28 shampoos en kan worden bestempeld "semi-permanente". U moet ook een extra kleuring product dat zowel ammoniak en waterstofperoxide vrij te kopen. Deze producten komen vooraf gemengd, hebben geen geur, en kan vaker worden gebruikt voor het retoucheren grijze gebieden, zoals rond de haarlijn. De ammoniak-en waterstofperoxide-vrij product wordt typisch geadverteerd duren tot 6 shampoos, en kan worden aangeduid als "tijdelijke" haarkleur.
  • Je gaat vooruit methode voor het kleuren van je haar is als volgt: Gebruik het semi-permanente haarkleur om kleur je haar over je hoofd, om de 2-3 maanden. Tussendoor, gebruik maken van de tijdelijke haarkleur te grijzen bedekken als je nodig hebt om, ongeveer om de 2-3 weken. Je haar zal sterker en sterker elke maand - met veel minder breuk!
 4. 4
  Probeer de frequentie van haar wassen verlagen. Elke tweede of derde dag, indien mogelijk. Hierdoor kan de natuurlijke oliën in je haar om vocht en glans toe te voegen. Je moet een zeer hydraterende conditioner gebruiken na het wassen. Het moet maken het gemakkelijk voor u om uw haar ontwarren in de douche met de grove kam. Goed spoelen de conditioner uit je haar of je zal een kleverige resten hebben. Na elke wasbeurt moet u direct een leave-in haar reparatie product dat eiwitten bevat gebruiken. Dit is belangrijk omdat dit type product zet terug vocht in beschadigd, behandeld haar - u zult in staat zijn om uw beschadigde broos haar weer tot leven in de tijd te brengen, zonder te snijden je haar! Tot slot, als je een warmte gebruiken om droog of stijl je haar, je moet een warmte haar beschermer product voorafgaand gebruiken op je haar te drogen of stylen. Nogmaals, zal dit helpen uw haar te beschermen tegen schade door hitte.
 5. 5
  Als je dit regime toe te passen, gebruik van producten die helpen masker dunner plekjes, of worden blootgesteld hoofdhuid. Het regime zal tijd vergen. In een paar maanden zul je je haar zal veel sterker geworden.

Tips

 • Gebruik een zeer hydraterende conditioner zoals Clairol Herbal Essences "Hydralicious self-targeting conditioner '. Je haar zal gemakkelijk ontwarren (vergeet niet, je wilt haar breuk te minimaliseren).
 • Heb je haar NIET benadrukken - het is een van de meest schadelijke dingen die je kunt doen om je haar.
 • Gebruik altijd een warmte-beschermer product als je stijl met warmte. Een uitstekend is "Het is een 10 Miracle leave-in product". Het is ook een detangler, controleert kroezen, en vermindert haarbreuk.
 • Als u meer hulp nodig om kroeshaar controle nodig, een uitstekend product is "Fantasia Frizz Buster Serum". Een zeer kleine hoeveelheid (minder dan dubbeltje grootte) zal nog lang haar te temmen! Te veel en je haar zal worden gewogen naar beneden.
 • Was je haar met shampoo zo weinig je kunt wegkomen met, bijvoorbeeld eens in de twee of drie dagen. Alleen nat te maken en stylen zoals gewoonlijk kan helpen bij het verminderen van het aantal shampoos nodig. Gebruik een zachte shampoo die je niet veel van dergelijke nodig als "Hask Placenta shampoo met olijfolie". Je hoeft niet veel van nodig, en het hoeft niet je haar van zijn natuurlijke oliën strip.
 • Wees geduldig. Het duurde maanden voor je haar te dun uit. Het zal maanden duren voor het te dikken.
 • Zorg ervoor dat u een evaluatie krijgt van uw arts over de mogelijke redenen je haar dunner uit. Het is belangrijk om eventuele onderliggende oorzaak te behandelen. Als je haar dunner wordt als gevolg van hormonale problemen, geen bedrag van het gebruik van Minoxidil (het ingrediënt gevonden in Rogaine) gaat helpen.
 • Bewaak uw vooruitgang. Wees bewust van hoeveel haren je verliest - kijkje in de gootsteen, kijk op de vloer, zien hoeveel komt uit als je kam of stijl. Als je haar krijgt gezonder, zal je zien hoeveel minder haartjes afbreken.
 • Kleur je haar (met semi-permanente haarkleur zoals Clair Natural Instincts) zo weinig je kunt wegkomen met, zoals eens in de twee of drie maanden. Enige kleur waar je het meest nodig hebben. Tussen al-over haarkleuring met semi-permanente kleur, gebruik dan een niet-ammoniak, niet-peroxide haarkleur (zoals Clairol Loving Care).
 • Gebruik een hair repair behandeling, elke keer dat je shampoo. Een uitstekend is "Hask Placenta No-Rinse Instant Hair Repair Leave-In Treatment".
 • Je hoeft niet om uw beschadigde haren afgesneden! Met de bovengenoemde regime zal uw haar te herstellen na verloop van tijd. Hoeven al dun haar knippen is demoraliserend en totaal overbodig. Het helpt om trim de uiteinden om de 4-6 weken om gespleten haarpunten te verminderen.

Waarschuwingen

 • Raadpleeg uw arts met betrekking tot eventuele langdurige haaruitval. Het is belangrijk voor uw arts een onderliggende oorzaak vast.
 • Dit artikel is niet afgeven van medisch advies.