Wkenl

Hoe om haaruitval te verminderen

Wanneer het haar begint te vallen uit, kan het lijken alsof het einde van de wereld. Volg deze tips om te proberen en te verminderen zoveel mogelijk.

Stappen

Hoe om haaruitval te verminderen. Probeer te identificeren wanneer de haaruitval begonnen en als je iets met je haar veranderd.
Hoe om haaruitval te verminderen. Probeer te identificeren wanneer de haaruitval begonnen en als je iets met je haar veranderd.
 1. 1
  Probeer te identificeren wanneer de haaruitval begonnen en als je iets met je haar veranderd. Bijvoorbeeld, als je begon rechttrekken / krullen van je haar of als u begonnen met het toepassen van veel mousse. Het is waarschijnlijk dat dit de reden zou kunnen zijn. Als je merkt dat het te wijten was aan het gebruik van deze dingen dan stoppen ze te gebruiken.
 2. 2
  Vasthouden aan een shampoo of douchegel. Als dit herhaaldelijk wordt veranderd kan schade aan uw haar veroorzaakt als shampoos zijn niet natuurlijk, je zou het toevoegen van meer en meer chemische producten in je haar die hen zouden kunnen beschadigen en hen uit te vallen.
 3. 3
  Oliën van het haar helpt ook met kokosolie bijvoorbeeld. Door dit te doen, als je gaat de vervuiling van het milieu zal niet direct plakken op je haar en beschadigen. Het zal vasthouden aan de olie in plaats die kan worden afgewassen als je thuis komt.
 4. 4
  Was je haar regelmatig, kon onreine haar veel schadelijke dingen bevatten. Veelvuldig wassen kan helpen om haar schoon en gezond.
 5. 5
  Was je haar met warme tot normale temperatuur van het water. Te veel warm water kan ook het haar beschadigen.
 6. 6
  Proberen en het verminderen van stress of angst die wordt steeds naar je. Spanning en angst niet helpen als je zo bezorgd je lichaam zal niet geestelijk gezond dus dit zal leiden tot lichamelijke achteruitgang ook, die haaruitval omvat.
 7. 7
  Doe dagelijks hoofdhuid massages want het zal de bloedstroom te verhogen in de hoofdhuid, het verzenden van de haarzakjes te helpen de groei te stimuleren.
 8. 8
  Probeer om meer kruiden-producten te gebruiken, vermijd het gebruik van chemische producten. Ze kan haar beschadigen.

Tips

 • Vasthouden aan een shampoo of gel.
 • Oliën je haar kan helpen om haar gezonder.
 • Probeer te ontspannen en hebben een optimistische kijk op de dingen. Een gezonde geest leidt tot een gezond lichaam.
 • Probeer niet om stijltangen, krulspelden of andere chemische producten zoals kleurstoffen overmatig gebruik maken, kunnen deze beschadigen je haar als ze te vaak gebruikt.
 • Doen 'Headstand' houding van yoga voor ongeveer een minuut vermindert de haren vallen dagelijks. Maar raadpleeg uw arts voordat u deze pose.
 • Als je ouder wordt, je haar krijgt zwakker dus wees niet te bang als er een paar onderdelen van haar af en toe vallen.

Waarschuwingen

 • Als u alle bovenstaande methoden hebt geprobeerd en niets lijkt te werken, raadpleeg dan uw arts als het in sommige gevallen een symptoom van een ernstiger probleem zou kunnen zijn.