Wkenl

Hoe je iemand knock-out met een treffer

Er zijn situaties zoals boksen, MMA en zelfverdediging waarbij kloppen iemand zo snel mogelijk zou het doel zijn. In dergelijke situaties, zou het de snelste manier om de strijd te beëindigen. Over het algemeen, je iemand knock-out wanneer je leiden hun hoofd te breken naar de kant, dit zorgt ervoor dat de hersenen aan de kant van de schedel raakte, waardoor een blackout. Of het nu voor zelfverdediging of om een ​​gevecht te winnen, hier zijn enkele beproefde methoden om je knock tegenstander uit in een treffer.

Stappen

Hoe je iemand knock-out met een treffer. Zorg ervoor dat u uw linkerbeen naar voren.
Hoe je iemand knock-out met een treffer. Zorg ervoor dat u uw linkerbeen naar voren.

Methode een: kaak stempel

 1. 1
  Zorg ervoor dat u uw linkerbeen naar voren. Houd je knieën licht gebogen en je rechterbeen terug. Voel je een losse bounce in de houding.
 2. 2
  Breng je rechterarm naar uw kant. Als je dit doet, draai in de taille.
 3. 3
  Blijf los tot aan het laatste moment. Uw vloeiende bewegingen zal vertalen in meer kracht en dynamiek.
 4. 4
  Vlak voordat je de punch te landen, draai je lichaam. Vergeet niet te ademen. Dit zal uw lichaam richten en draai je spieren los te meer macht. Ook houdt je rust zal helpen bij een voortgezette confrontatie.
 5. 5
  Strikt streven naar de kaak, of het midden van de kin. Er is een zenuw kunt u getroffen door het slaan van de kaak aan de zenuwen beschadigen en klop je tegenstander uit. Er zijn twee manieren u de kaak te raken:
  • Uppercut. Dit is waar u zich richt op de kaak met je vuist door te komen recht omhoog, het minimaliseren van zijwaartse beweging. U wilt het hoofd van de ontvanger om recht omhoog snap.
  • Kant vegen. Dit is waar u zich richt op de kaak met je vuist door uit de kant. U wilt het hoofd van de ontvanger te breken naar de kant, waardoor een blackout.
 6. 6
  Gebruik je heupen om kracht alleen je armen te genereren, niet. Genereer meer kracht met een hit door het verdraaien van je heupen, terwijl je beweegt in het doel. Baseball spelers, bijvoorbeeld, het genereren van veel meer kracht wanneer ze in staat zijn om hun heupen krijgen in een schommel, zie je niet al te veel homeruns raken zonder de hulp van de heupen.
 7. 7
  Vergeet niet om door te gaan met je arm na het raken. Je doel is om de kaak van het doel clip van de bodem of aan de zijkant. Als het uitvoeren van de kant vegen, zorg ervoor dat uw bereik van de beweging is een beetje gebogen. U wilt dat het pad van uw stempel te zijn meer circulair dan lineair.
 8. 8
  Wanneer ze een black-out, lopen. Loop weg stevig, maar met je aandacht nog steeds op de actie, in het geval van vergelding of een goedkope schot.

Methode twee: tempel punch

 1. 1
  Blijf los en zorg ervoor dat uw voeten zijn waar ze hoort te zijn. Net als in Methode een, als je rechtshandig bent, je wilt dat je linker been voor jou en je rechterbeen terug, licht gebogen.
 2. 2
  Als u een stroomversnelling, zorg ervoor dat je lichaam ontspannen is. Ontspan je lichaam zo veel mogelijk. Het zal uw impuls en de kracht van je hit verhogen. Ooit golfen? Experts zal u vertellen dat een golfbal harder kunnen worden getroffen wanneer de schommel is vloeibaar en ontspannen; beginners proberen te slingeren zo hard als ze kunnen, met beperkte resultaten. Hetzelfde geldt voor stoten.
 3. 3
  Streven naar de tempel. De tempel is het gebied aan de kant van het gezicht van een persoon, tussen de haarlijn en de wenkbrauwen, op ooghoogte. Als de tempel nauwkeurig wordt gericht, zal de pons veroorzaken de hersenen te heftig slingeren tegen de schedel voering, waardoor een blackout.
 4. 4
  Maak een vuist en te volgen. Het is soms om de palm van je hand te gebruiken voor het raken, maar in dit geval een vuist is nauwkeuriger: Gericht op de zijkant van het gezicht uit, en ze raken van de zijkant, is uiterst moeilijk te maken met geweld wanneer slechts het gebruik van de palm.
 5. 5
  Gebruik je heupen om kracht alleen je armen te genereren, niet. Genereer meer kracht met een hit door het verdraaien van je heupen, terwijl je beweegt in het doel. Wilt u meer kracht in je swing, zorg ervoor dat je heupen als je armen te gebruiken.
 6. 6
  Loop weg als je weet dat je vijand is buiten koud. Wees je bewust van andere potentiële bedreigingen, indien mogelijk.

Methode drie: keel steken

 1. 1
  Begrijpen de ernst van deze methode. Deze methode kan zeer schadelijk voor luchtpijp van een persoon. Gebruik het alleen als een laatste poging, of in het leven-of-dood situaties.
 2. 2
  Gebruik je wijsvinger en middelvinger te steken ze in de keel. Meer specifiek, doen alsof je doet het vredesteken met beide vingers op dezelfde hand.
 3. 3
  Breng de vingers bij elkaar zodat ze elkaar raken. Daarna, stevig op je vingers en voor te bereiden om te staken.
 4. 4
  Richt je vingers in de richting van de keel van de overtreder. Meer specifiek, de deuk gelegen aan de vergadering van de linker en rechter sleutelbeen. Dus het ligt aan het begin van je nek.
 5. 5
  Gebruik je vingers te steken met in het gebied van kracht. Dit zal leiden tot keelholte van de dader naar de grot in, het voorkomen van de dader van de ademhaling.

Tips

 • Probeer niet om uw vuisten dicht bij je gezicht terwijl het blokkeren, om zo te voorkomen dat iemand duwen of slaan van je vuisten in je gezicht.
 • Wees altijd bereid om tegen te gaan en te verdedigen als de tegenstander probeert eerst aan te vallen.
 • Altijd onthouden om de tempel punch te krijgen want je kunt iemand doden als het verkeerd is gedaan!
 • Verdachte tegenstander zal eerst punch met rechterarm (als rechtshandige) (linker arm als linkshandige)
 • Tillen gewichten voor arm kracht
 • Probeer niet om iemand te doden met methode 2 en methode 3. Dat zou slecht zijn in uw deel.
 • Niet vernauwen geen armspieren. Een spier gaat meer schade zonder anderen aanbestedende omdat zij in het bezit terug wat van de macht van de spier.
 • Wees voorzichtig bij de tegenstander op de grond, goedkope schoten zijn gemeenschappelijk.
 • Werk aan je bovenlichaam kracht.
  • Als u in een situatie waar er geen wandel afstand te proberen en te landen de punch in het midden van een zin of wanneer ze het minst verwachten.
 • Als je tegenstander weg loopt, laat ze met rust en onmiddellijk te verlaten de scène.
 • Methode drie is ernstig gevaarlijk en pijnlijk, gelieve gebruik in leven / dood situaties. Wees bereid om verantwoordelijkheid voor je daden nemen.

Waarschuwingen

 • Momentum geleverd met een punch is recht physics. Het is een verhouding van massa en snelheid. Als u niet over de massa, het goed te maken in snelheid. Uiteraard hebben beide is leuk ook.
 • Houd in gedachten dat je zal hebben om de gevolgen voor dit te doen staan, wat ze ooit zou kunnen zijn.
 • Gebruik methode drie alleen als je fysiek niet in staat om iets anders te doen. Kleine lichaam kracht nodig is.
 • Doe het alleen als je geen andere keus.
 • Gebruik deze als er geen andere uitweg.