Wkenl

Hoe om te vechten met een stok

Basic en effectieve gevechten strategie met een stok of stick-achtig wapen. Kali stokken, paraplu's, wandelstokken, breekijzers.

Stappen

Hoe om te vechten met een stok. Zoek een praktijk stok die comfortabel is voor u te houden.
Hoe om te vechten met een stok. Zoek een praktijk stok die comfortabel is voor u te houden.
 1. 1
  Zoek een praktijk stok die comfortabel is voor u te houden. Een cut-down bezemsteel zal werken. De stok moet ongeveer de afstand tussen je oksel en je pols te zijn.
 2. 2
  Oefen het slingeren van de stok in achtvormige patronen. Of snijd een X in de lucht meerdere malen voor hetzelfde effect. Zich van de elleboog en de schouder in plaats van de pols.
 3. 3
  Houd je linker handpalm naar buiten weg van uw lichaam. Houd in gedachten dat dit je verdediging, want het is beter voor uw mindere kant te worden getroffen dan de hand je aanhouden van de stok inch
 4. 4
  Oefen snelle slagen en intrekkingen van enkele kamer posities: Meer dan je linker schouder, over je rechterschouder, vanaf uw linker heup. Zoek de klappen die je krachtig kunt bevrijden van elk van deze startplaatsen.
 5. 5
  Stel je vecht een tegenstander.
 6. 6
  Staan iets zijmanieren knieën gebogen als over te bespringen. Zorg ervoor dat u altijd een uitzicht op de hele situatie om je heen als je vecht meer dan een tegenstander.
 7. 7
  Goed doelgebieden voor de stick zijn: kruin van het hoofd, zijkanten van het hoofd en hals, sleutelbeenderen, armen, polsen, knokkels, ellebogen, heupen, knieën.
 8. 8
  Leer hoe u stakingen bedrieglijk leveren. U kunt lijken een forehand staking te leveren aan zijn linker sleutelbeen en echt swing naar beneden en verbrijzelen zijn knieschijf.
 9. 9
  Oefen een eenvoudige afwerking set. Dit kan zo simpel zijn als twee figuur-achten. Oefen leveren een klap, dan voeren de afwerking set. Doe dit over en over en over met meerdere beginnen klappen.
 10. 10
  Praktijk hoek voetenwerk. Hoek uit in een hoek van 45 graden met je linkervoet, leveren een klap en het uitvoeren van uw afwerking set. Doen het weer aan de rechterkant. Hetzelfde doen een stap terug in een hoek met de linker en rechter voet, en aan de kant met links en rechts voeten.

Tips

 • Leer om laag-lijn kicks (kicks aan de onderste ledematen van het lichaam, tot aan de knie) te leveren. Lever deze kicks met de teen, de binnenkant en de buitenkant van je schoen.
 • Dezelfde principes kunnen allemaal worden toegepast op het mes.
 • Leer hoe u een secundaire wapen zoals een mes in je linkerhand te dragen. Oefen het doen van een figuur-acht met de stick - forehand, backhand - en vervolgens een voorwaartse steek met het mes.
 • Hit objecten zoals palen, bomen, opknoping banden. Een post in uw kelder met tapijt gewikkeld rond het is een grote doelgroep. Zo is een tennisbal opknoping van een touw.

Waarschuwingen

 • Weet iemand niet doden, het minst van al uw partners.
 • Wees je bewust van de wet.
 • Wees voorzichtig om niemand te kwetsen.
 • Probeer niet om een ​​puinhoop te maken.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Stok