Wkenl

Hoe je je tegenstander te ontwapenen

Vechten ongewapend tegen een gewapende aanvaller vereist een controle over adrenaline rush, een begrip van effectieve veld van een wapen, en een capaciteit om van nul tot 100% in een enkele uitbarsting. Wanneer geconfronteerd met een gewapende aanvaller, is het essentieel om te onthouden dat het voordeel wordt gecreëerd wanneer u start een duidelijk actieplan voor hij beseft dat hij wordt aangevallen.

Uw plan van aanpak dient meestal om te draaien. Een mes-zwaaiende aanvaller mag u na te streven, maar kan je niet aanvallen op een afstand. Als u in het nauw gedreven en hebben geen middel om te ontsnappen, kan dit advies toe te passen. Echter, als je niet getraind in ontwapenende tegenstanders, en zelfs als je bent, probeert te ontwapenen iemand een hoog risico op letsel of overlijden.

Stappen

Hoe je je tegenstander te ontwapenen. hoog risico op letsel of overlijden.
Hoe je je tegenstander te ontwapenen. hoog risico op letsel of overlijden.

Mesaanvallen

 1. 1
  Voor de passende vechten houding. Een mes is effectief op korte afstanden. Specifiek, op ponsen bereik, clinchen afstand, en in mindere mate, in een toestand vastgrijpen. De niet dominante voet moet stevig naar voren worden beplant met de dominante voet rustend op zijn bal iets achter en iets naar buiten. De romp moet worden gedraaid om de tegenstander te maken. Handen moeten aan de voorkant van het gezicht te zijn met de ellebogen verscholen inch Houd uw vingers gekruld, maar niet in de vuisten. Dit zal u toelaten om ofwel greep, palm staking, elleboogstoot, of punch.
 2. 2
  Geef jezelf afstand. De beste manier om een ​​mes aanval te voorkomen is om afstand te creëren. Zo, een low kick aan de knie, lies, of maag is een zeer effectieve manier om een ​​tegenaanval terwijl het minimaliseren van risico's.
  • Om een ​​maag naar borst-niveau stuwkracht tegen te gaan, af te buigen de arm naar de tegenstander lijn van symmetrie; Dit zal helpen bloot zijn rug. Vervolgens kunt u bereiken via de arm en trek tegelijkertijd het bereiken van rond de hals met de andere arm. Je moet dan stap achteruit in een keer naar je tegenstander te voorkomen dat je het gooien. Schop de achterkant van de knieën, stap op zijn enkels en schoppen zijn hielen te helpen om hem naar beneden. Als alternatief kan je een choke hold toepassen.
   • Een meer geavanceerde techniek voor het bovenstaande scenario is het volgende: Na het afbuigen van de arm, laat je hand naar beneden glijden zijn onderarm en soepel pak zijn pols. Door het plaatsen van een duim op zijn innerlijke exploten en uw vier vingers op de rug van zijn hand, buigt zijn pols naar binnen terwijl het toepassen van druk op zijn triceps rechts boven de elleboog. U bent nu gepositioneerd achter je tegenstander. Deze acties zullen zijn arm verstijven en hyper-flex zijn pols. Plaatst zijn pols recht onder je heupen, stap zodanig dat je voet wordt geplaatst vóór zijn, en dan duw aan zijn triceps terwijl pinning zijn arm tegen je pols. Hij zal vallen en je hebt nu twee keuzes. U kunt zijn mes neemt met zijn arm omhoog en duwt het mes met een vlakke handpalm naar het punt waar zijn vingers aanraken zijn handpalm. Het veiliger alternatief is om op de grond en de positie van jezelf zijwaarts met beide benen over zijn torso zodanig dat zijn arm is tussen hen en je voeten zijn vergrendeld. Plaatst zijn elleboog op je dijbeen dichtst aan zijn hoofd, in de buurt van de heup, en door het verdraaien van je romp en naar beneden te duwen, breekt zijn elleboog.
  • Voor een lage aanval op de lies of benen, plaats je niet-dominante (links als je rechts bent overgeleverd, rechts als je linkshandig bent) elleboog bij een hoek van iets meer stompe van 90 graden. Gebruik uw onderarm om het vertrouwen te blokkeren. Stap in en dicht. Op hetzelfde moment, moet u de volgende drie acties tegelijk uit te voeren. Sla je arm over zijn mes arm zodanig dat zijn elleboog in je oksel en klem naar beneden om te voorkomen dat aanvallen van uw nieren. Op hetzelfde moment, gooi een elleboogstoot aan zijn kin met uw vrije arm. Na de staking verbindt, pak de kroon van zijn hoofd in een half clinch en trek hem binnen Met uw gevoel evenwijdig aan elkaar (niet laten een voet vooruit als je gemakkelijk kan worden gekanteld naar links of rechts) beginnen opvallend met je knieën. Streef naar de lies, de blaas en de lever.
  • Voor een neerwaartse aanval met het mes naar beneden (ook wel "Dracula stab"), blokkeren de aanval op een wijze vergelijkbaar met de laag steken, maar (natuurlijk) de arm wordt boven het gezicht, de procedure is zeer eenvoudig en zeer effectief. Toen zijn onderarm maakt contact met de jouwe, snel pak zijn pols. Dan, zo snel mogelijk, te bereiken over zijn arm met uw vrije arm zodanig dat zijn onderarm is in de put van je elleboog. Dan pak pols. Je hebt nu een krachtig slot. Stap naar hem toe en gebruik je rug en romp aan zijn arm naar achteren crank op de schouder. Door het nemen van een harde stap vooruit kun je trip hem.
   • Waarschuwing: mes ontwapent niet altijd werken soms niet uit hoe goed je bent, er is altijd een risico te worden gestoken. Als je dat doet, maken elke poging om het mes te verlaten inch Gewoon omdat je krijgt gestoken betekent niet dat je ter plekke dood zijn.

Gun aanvallen

 1. 1
  Verklein de afstand! Wapens zijn effectief bij langere reeksen, dus is het essentieel om de afstand te verminderen als ze worden aangevallen met een vuurwapen. Elk van deze technieken kunnen worden aangepast voor pistolen en ook lange geweren.
  • Als de aanvaller wijst het pistool op je gezicht, is het essentieel om de lijn van het vuur naar boven om de kans op bijkomende schade te beperken redirect. Doe dit door het plaatsen van de bal van je handen samen en het maken van een V met je handen. Je vingers moeten gespreid blijven echter, om ervoor te zorgen dat u het pistool kan vatten. Vergeet niet dat je tegenstander verwacht een soort van reactie, dus probeer dit fuseren met een geveinsde het verhogen van je armen. Pak de loop van het pistool van onder de bovengenoemde V handpositie. Laat de hendel niet te pakken of je tegenstander handen. Push up en dan snel naar beneden trekken. Als je naar beneden trekken, stap in en duw je handen uit naar de tegenstander pols terug crank en richt het pistool verticaal. Schop de knieën of lies om je tegenstander los te koppelen. Je bent ook in staat om het pistool zijwaarts draaien. Te doen, en dan snel terug te trekken moet dwingen je tegenstander om het pistool los door hyper uitbreiding van de duim.
  • Voor een pistool aan de borst, de verdediging is hetzelfde als voor een mes stuwkracht op de borst. De choke hold is hier bijzonder nuttig als een arm bar kan gevaarlijk zijn.
  • Als het pistool is gericht op de achterkant van het hoofd, snel draaien in de aanvaller zal resulteren in zijn arm wezen naast je hoofd. Klem deze naar beneden en eindigen met knie stakingen aan de lies, de blaas en de lever, en palm stakingen aan het hoofd.
  • Als het pistool is achter u, blik over je schouder. Je tegenstander zal worden verwacht deze reactie. Schakelen en de heupen om de arm te duwen in de richting van lijn van symmetrie van de aanvaller. In zoals in het eerste voorbeeld.
 2. 2
  Wanneer u het pistool, een back-up snel. Maak afstand.
 3. 3
  Tik op, rek, activeren en doel. Tik op het magazine goed om ervoor te zorgen dat deze correct wordt geplaatst, terug te trekken in de voeding dia om een ​​nieuwe ronde te voegen en verwijder zo nodig vastgelopen die mogelijk het gevolg zijn van de strijd. Controleer de veiligheid en richt het pistool met beide handen.
  • Als het pistool is een revolver, trek de hamer terug in enkele actie mode, omdat sommige revolvers zijn enkele actie alleen. Ook zal de trekker worden verminderd, waardoor een reflex schot gemakkelijker.
 4. 4
  Wijst met een geladen pistool op een vloerde tegenstander moet de confrontatie te beëindigen, zodat u om weg te lopen. Echter, als je moet schieten, schieten twee reflexieve schoten op de borst met minimale effectieve richten gevolgd door een enkel schot in het hoofd met een zorgvuldige richten.
  • Als je moet schieten, terwijl een back-up, (voor de kraan, rek, doel) brand uit de heup. Klem het pistool tegen je heup, en zorg ervoor dat de schouder verlagen, zodat de schuif niet raakt je onderarm. Sta met de pistool-side voet terug.

Tips

 • In een mes gevecht, met iets om afstand te creëren is nuttig. Een kruk is een perfect voorbeeld. Dus is een doos.
 • Snelheid essentieel. Handelen voordat hij kan interpreteren en reageren.
 • Adrenaline geeft je een uitbarsting van energie. Gebruik het om uw voordeel. Meestal heb je ongeveer 10 seconden voordat spiertrillingen en koude rillingen set inch Probeer om je aanval te beginnen voordat dit gebeurt.
 • Onthoud altijd dat hij moet uitleggen voordat hij kan reageren. Dit betekent dat hij moet bewust dat je aanvalt voordat hij zal weten wat te doen geworden. In tegenstelling tot u, zal hij niet de tijd om een ​​plan te formuleren.
 • Stel een vraag en aan te vallen als hij begint te reageren. Hij zal denken aan zijn reactie en in de veronderstelling dat je luistert. Iets als "Wat wil je?" is prima. Zelfs als hij zegt: 'Hou je kop. ", Wordt hij verwacht dat je luistert.
 • Onthoud altijd de Tap, rek, activeren, en streven volgorde. Doet u dit niet kan een wapen storing veroorzaken.
 • Een slash aanval met een mes is meestal gevaarlijker dan een steek, omdat het moeilijker is om de aanval te controleren en te ontwapenen van de tegenstander. Verdedigingen zijn quasi-identiek. Je hoeft alleen te compenseren voor het impulsmoment van de zijkant.
 • Kijk niet in zijn ogen. Het is te moeilijk om te lezen en eenvoudig te nep iemand.
 • Je moet een goede training proberen om effectief te ontwapenen een tegenstander. Het is enorm moeilijk om jezelf te onderwijzen.
 • Vergeet niet effectief afstanden ten koste van alles. Messen zijn dodelijk van dichtbij. Geweren zijn dodelijk vanaf een afstand.
 • Richt je niet op het wapen. Je weet waar het is als je eenmaal aan te raken. Dit geldt vooral voor een pistool. Staren naar zijn borst. U zult in staat zijn om te zien welke richting hij zich beweegt en wat zijn armen aan het doen zijn.

Waarschuwingen

 • Elke strijd verheven tot dit niveau kan ernstige schade veroorzaken.
 • Zelfs met deze technieken, geconfronteerd met een zeer grote kans te worden gedood.