Wkenl

Hoe je je emoties te beheersen

Heb je ooit het gevoel dat je emoties neemt u voor een rit als je eigenlijk, echt niet nodig hebben om dat nu te doen? Wel zijn er manieren om de controle van uw emoties of je te prikkelbaar of als je echt pijn en het gevoel dat valt in stukken.

Stappen

Hoe je je emoties te beheersen. Zet uw emoties in een "doos theory".
Hoe je je emoties te beheersen. Zet uw emoties in een "doos theory".
 1. 1
  Zet uw emoties in een "doos theory". Dit is wanneer je krijgt wanneer je verdrietig of hyper voelen. Maak een denkbeeldige doos en visualiseer je emoties in te gaan op de doos en het deksel wordt gesloten. Dit is goed omdat het stelt u in staat om te vergeten over die emoties voor een tijdje, maar pas op niet te laten etteren daar want als ze ontsnappen zal er een emotionele overbelasting en je zal niet weten wat te doen. Dit is een korte termijn emotionele controle voor snelle fix situationele veranderingen.
 2. 2
  Beheers uw emoties mentaal. Mentale controle is het beste als je een situatie herinneren of zich in een situatie waar je nodig hebt in de hand te houden. Een voorbeeld zou zijn van een relatie breken. Emoties zijn een deel van je gemoedstoestand, en met voldoende mentale controle je kunt kiezen hoe je je voelt. Zeg tegen jezelf: 'eigenlijk wil ik niet te voelen als dit, wil ik het gevoel dat', en hoewel de andere emotie kan nog steeds hangen zal sterven af ​​en uiteindelijk zul je niet het gevoel dat het zo veel.
 3. 3
  Begin de dag op een positieve manier. Niemand wordt wakker en denkt: "Vandaag ga ik echt een vreselijke dag". De meeste mensen wakker worden en zelfs niet na te denken over de komende dag. Probeer dit: "Vandaag gaat een goede dag te zijn?" Op deze manier, de dag begin je met een positieve kijk op het leven. Probeer dat zo mooi en positief voor iedereen en stel jezelf eenvoudige kleine taken gedurende de dag, bijvoorbeeld, "Vandaag, zal ik eet vijf stukken van gezond fruit of groenten" of "Ik zal glimlachen om die jongen of meisje Ik had graag voor leeftijden ".
 4. 4
  Praten over hoe je je voelt. De beste manier om iets dat is verontrustend u oplossen is praten met iemand, zelfs als het je hond. Praten over dingen helpt om dingen duidelijker te maken en heeft de neiging om je hersenen uitzoeken situaties te helpen.
 5. 5
  Schreeuwen. Vind een brede, open ruimte waar je bent waarschijnlijk niet veel aandacht krijgen en schreeuwen zo hard als je kan.
 6. 6
  Praat gewoon met jezelf wanneer je het gevoel meer rust. Als je het gevoel dat je aan niemand kunt praten, gewoon praten met jezelf, en misschien zou dat helpen zich meer ontspannen.
 7. 7
  Punch een kussen. Als je boos bent, of moet je laat je emoties uit particulier, maar gaan in een afgesloten ruimte, waar niemand je lastig, en laat je stress komen soms. Punch een kussen, en het zal langzaam zet je in een rustige positie.
 8. 8
  Los jezelf. Als je dicht bij emotionele overbelasting of niet willen dat iemand weet hoe je gevoel, neem een ​​stap terug van jezelf en je emoties. Doe alsof je op zoek bent naar hen vanuit het oogpunt van iemand anders of gewoon duwen ze diep en probeer te vergeten over hen.

Tips

 • Als een van deze niet werkt probeer dan een andere. Als geen van hen het werk, dan misschien heb je gewoon nodig hebt om het rijden uit.
 • Wees voorzichtig met hoe lang je naar beneden duwen je gevoelens.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goed gevoel voor precies hoe je je voelt.