Wkenl

Hoe te emotioneel worden losgemaakt

Emotionele onthechting is een natuurlijke mentale reactie op langdurige fysieke en geestelijke mishandeling. Voor slachtoffers van mishandeling, oorlogsveteranen, en degenen die lijden aan Post-Traumatische Stress Stoornis (PTSS), kan onthechting een groot probleem te worden wanneer het proberen om gevoelens van liefde en warmte te heroveren en vaak laat ze koud en emotieloos voor de rest van hun leven. Als u geïnteresseerd bent in het worden losgemaakt omwille van het voorkomen van jezelf van verdere psychische mishandeling, lees dan verder via dit artikel voor instructies over hoe dit te doen. Het is onverstandig om losraken op basis van een afbeelding of persoonlijkheid je wilt bereiken, want het zal problemen later in het leven aan u voor.

Stappen

Hoe te emotioneel worden losgemaakt. Onderneem actie fysiek.
Hoe te emotioneel worden losgemaakt. Onderneem actie fysiek.
 1. 1
  Haal diep adem. Als je gestrest, je lichaam natuurlijk tijden en stuurt je gedachten racen. Adem diep en langzaam aan een gebrek aan zuurstof die kan toevoegen aan het probleem te voorkomen.
 2. 2
  Niet over nadenken. Als u voortdurend uitgescholden of bedreigd, blokkeren die stem door niet na te denken. Ons denken veranderen is makkelijker gezegd dan gedaan, want het vereist het nemen van positieve actie in een negatief scenario dat bij herhaling zal leiden tot een verandering in houding en gedrag (je gedrag). In plaats van zich druk over de persoon die je pijn doet, tel tot 100 in je hoofd, tellen schapen, tel het aantal dingen in de kamer, denk aan de namen van alle Europa, alles logisch en emotieloos dat uw geest zal opstijgen de situatie.
 3. 3
  Onderneem actie fysiek. Ga voor een wandeling, een fietstocht of een andere cardiovasculaire activiteit. Aërobe activiteit is bewezen dat endorfine boost en helpt u in een betere positie om te controleren en te veranderen van uw reacties op emotionele roofdieren.
 4. 4
  Oefen alleen huilen. Huilen in de voorkant van de een die intimiderend u ze alleen provoceren om taunt u meer of doorgaan met hun pesterijen. Diep ademhalen en denken aan iets anders dan de situatie zal voorkomen dat u volledig de verwerking van hun gemiddelde woorden en uiteindelijk voorkomen dat u van het huilen. Maar het is niet gezond om dat verdriet in te houden Probeer je best om te wachten totdat de situatie is beëindigd en de antagonist om de kamer te verlaten voordat je begint te huilen.
 5. 5
  Dingen opschrijven. Net zoals het ongezond is om te houden van huilen, het is ook ongezond om woede en verwarring binnen te houden. Schrijf op hoe je je voelt in een geheim dagboek.
 6. 6
  Blijf op de gewoonte. Uiteindelijk zal je geest te leren om dingen weg te slaan en je zult in het denken van de logische en emotieloos dingen vanzelf als gepest gaan.