Wkenl

Hoe je gelukkig te voelen tijdens een koude winter

Heb je ooit gemerkt hoe slecht weer lijkt de geest sleuren met het? Er is niets wat je kunt doen over het weer, maar er zijn verschillende dingen die je kunt doen om uw moed erin te houden tot het voorjaar.

Stappen

Hoe je gelukkig te voelen tijdens een koude winter. Zoek dingen om van te genieten over de winter.
Hoe je gelukkig te voelen tijdens een koude winter. Zoek dingen om van te genieten over de winter.
 1. 1
  Zoek dingen om van te genieten over de winter. Een besneeuwde, ijzige, koude of regenachtige wereld kan mooi zijn en heeft vaak geluiden en al haar eigen. Als je een kunstenaar, fotograaf, of craftsperson, winter biedt veel inspiratie en verschillende kleuren om mee te werken. Zelfs als je niet het gevoel dat creatieve, gewoon kijken naar een winters tafereel vanuit het comfort van uw huis kan een prettige manier om te ontspannen en te genieten van de rust te zijn.
 2. 2
  Neem deel aan winteractiviteiten. Geniet, rodelen of schaatsen. Bezoek ergens in de buurt, terwijl de zomerdrukte zijn verdwenen.
  • Als je een beginner bent op sneeuw sporten, probeer dan het leren in gebieden waar je niet zorgen te maken over meer ervaren mensen verdringen je uit. Lokale parken en rustige cross country of downhill ski-circuits zijn ideale uitgangspunten om moedigen u aan om eruit te komen en geven nieuwe wintersporten een gaan.
  • Maken van sneeuw-mannen, snow-hutten, en sneeuw-lantaarns zijn leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen.
 3. 3
  Warm te blijven. Of dat betekent zitten door de, knuffelen met een geliefde of huisdier, stapelen op de dekens, of het hebben van een warm drankje, houd jezelf warm. De beste manier om warm te blijven de hele tijd is om lagen van geschikte kleding, vooral wollen lange onderbroeken, hemdjes en truien te dragen. En vergeet niet je voeten - wollen sokken en slippers zijn een must-have voor het houden van je toasty warm de hele winter.
  • Vergeet niet: een aanzienlijk deel van het lichaam warmte verloren gaat door je hoofd - dus nu is het tijd om zweep uw meest modieuze winter hoeden, baretten, oorbeschermers, haarbanden, sjaals en andere accessoires.
 4. 4
  Zoek iets te doen naast stoofpot over het weer. Dit zou een goed moment om dat boek dat al op uw lijst-of zelfs te lezen. Kaarten spelen, het huis schoon, koken een grote pot, het nemen van een hobby, of een andere warme trui. Het is ook een goed moment om te sorteren foto's, computerbestanden, stof stashes, en iets anders dat is opgebouwd door de andere maanden van het jaar.
  • Naar de film gaan vaker.
  • Bezoek musea, kunstgalerijen, astronomie observatoria, voedsel-en theefaciliteiten (bijvoorbeeld chocolade, kaas, enz.), en de tijd te verdrijven de kou uren in hun verwarmde kamers iets nieuws te leren.
  • Gebruik indoor sportfaciliteiten, zoals bergbeklimmen muren, squashbanen, badminton hallen, etc.
  • Lees hoe om kinderen te vermaken in de winter te houden voor ideeën over het houden van kinderen gelukkig in de winter.
 5. 5
  Fleuren. De winter komt met de kortste dag en de laagste licht van het jaar. Ga naar buiten als je kunt. Als je niet kan, of als je zo ver van de evenaar als om weinig of geen daglicht, gebruik, hebben lichte of witte muren, en misschien wat levendig accent.
  • Leer hoe je de winter raamdecoraties maken.
 6. 6
  Blijf actief. Zo veel mogelijk, krijg je buiten. Bundelen en neem op zijn minst een korte wandeling. Als het weer niet toelaat, bewegen binnen. Lopen op en neer uw trap als je ze hebt. Doe een workout tape of gebruik die loopband of trap machine die is het verzamelen van stof. Oefening krijgt uw lichaamstemperatuur omhoog en je bloed stroomt. Het regelt ook zaken als en. Bewegen op zijn minst een beetje elke dag.
 7. 7
  Blader zaadcatalogi en plan uw tuin. Er is niets zo veelbelovend als het idee dat de lente om de hoek. Je zou zelfs kunnen beginnen sommige planten binnenshuis onder kunstlicht.
  • Zie Hoe winter salades groeien en voor meer ideeën.
  • Maak een wandeling in uw tuin of op het plaatselijke park en het spotten van hoe de dieren overleeft en hoe de planten omgaan. Je zou willen proberen ook.
 8. 8
  Eet goed. Je kan de neiging om meer te eten in de winter, of vanwege vakantie of omdat je lichaam hunkert naar meer energie. Hoe dan ook, proberen om een te houden evenwichtige voeding inclusief wat vruchten en groenten (gedroogd of ingeblikt indien nodig) je kunt. Probeer niet te overdrijven over de suikers en zetmeel.
  • Kies je koolhydraten verstandig. Het is natuurlijk om ze hunkeren tijdens de koudere maanden en het is belangrijk om complexe koolhydraten (fruit, groenten en volle granen verrijkt) verbruiken dan bewerkt voedsel.
  • Onderhouden van uw vitamine inname. Vitamine B is belangrijk, vooral foliumzuur, te helpen stoppen voel je je de blues, dit in voedingsmiddelen, zoals linzen, erwten en spinazie.
  • Zorg ervoor dat uw inname van voedingsmiddelen die rijk zijn tryptofaan wordt verhoogd omdat dit het aminozuur nodig om serotonine, de neurotransmitter die u helpt om een ​​goed gevoel te vervaardigen. Geschikte voedingsmiddelen bevatten bananen, gevogelte, zuivel, en erwten.
  • Blijf op uw inname van omega-3 vetzuren te helpen bestrijden van de blues, het eten van voedsel als koud water vis en lijnzaadolie en walnoten.
  • Vermijd voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat je traag voelt, zoals sterk bewerkte voedingsmiddelen, verzadigde vetten, en suikerhoudende voedingsmiddelen. Deze kunnen elke blues verergeren omdat ze ertoe leiden dat u het gevoel lusteloos en resulteren vaak in een crash na de eerste energie-uitbarsting. Bovendien, wees voorzichtig met aspartaam ​​als het kan interfereren met serotonine werking en laat je gevoel moodier, als je alle reacties te merken, vermijden het consumeert.
 9. 9
  Blijf op de hoogte. Bel vrienden of maak nieuwe. Als u regelmatig aanwezig club vergaderingen, kerk, of andere activiteiten, Probeer niet om uw routine te onderbreken voor slecht weer. Als het transport is een uitdaging voor u, verbinden met vrienden of behulpzame mensen die je een rit van en naar uw gebruikelijke activiteiten kan geven.
 10. 10
  Vergeet niet dat, zonder winter, zou niemand waarderen en houden van de zomer zo veel. Mensen erin slagen om veel inspiratie putten uit de winter, met inbegrip van de uitgaven meer familie bij elkaar en gebruik dit als een kans om vaardigheden die nuttig zal zijn wanneer het weer warmer te verhogen. Sommige mensen zelfs voor kiezen om de winter te gebruiken om belangrijke gebeurtenissen in het leven, zoals trouwen in de sneeuw te vieren. Wat uw visie op de winter, in tegenstelling tot onze voorouders al vele voorgaande eeuwen, onze moderne levensstijl helpt ons om warm te blijven, veilig reizen, en verder leven met een goede hoeveelheid comfort tijdens de winter seizoenen, alle goede redenen voor het vinden van iets goeds over het leven via de koudste maanden.

Tips

 • Vergeet niet dat de winter heeft zijn voordelen. Het kan nodig zijn neerslag te brengen aan een gebied. Sommige planten hebben een zekere hoeveelheid koud bloemen of vruchten het volgende jaar groeit.
 • Plan een mid-winter trip om je weg te komen van de kou voor een week of twee. Dit kan uw geesten drastisch te heffen en zal krijgen door de rest van de winter een briesje.
 • Wees blij dat het is tenminste niet heet: je zou kunnen bevriezen je maar af nu, maar mensen aan de andere kant van de wereld zweten emmers.

Waarschuwingen

 • Niet overdrijft de alcohol en cafeïne door de winter. Deze kunnen ertoe leiden dat u zich moe voelt, wat op zijn beurt kan leiden u naar moodier over de elementen voelen en leiden tot uitputting.
 • Als je slecht bent lijdt, moet u mogelijk seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD), waarvan ongeveer een half miljoen mensen in de Europa jaarlijks beïnvloedt. Vraag advies aan uw arts om u te helpen de winter blues te overwinnen.