Wkenl

Hoe je je geest te beheersen

Je kunt je geest te beheersen, wanneer zijn gezond verstand beheert rustig je leven. De erfelijke wijsheid van je geest wordt alleen tegengehouden door de overblijfselen van een dier erfgoed van destructieve emoties. Het richten van de aandacht van uw gezond verstand is de sleutel tot het nemen van controle over je geest.

Stappen

Hoe je je geest te beheersen. Heeft u een plan voor je leven.
Hoe je je geest te beheersen. Heeft u een plan voor je leven.
 1. 1
  Heeft u een plan voor je leven. Het leven is niet makkelijk. Een scala aan interpersoonlijke, carrière en gezondheid problemen zijn een feit van het leven. Bij tegenslagen voordoen, maag karnen emoties geven je slapeloze nachten en invloed hebben op uw gezondheid. Zulke emoties zijn alleen geschikt voor een leven in de jungle. Alleen de gerichte aandacht van het gezond verstand past meer beschaafde wereld van vandaag. Noteer uw grote bezorgdheid in het leven. Bereid een plan om wat je kunt veranderen en om de dingen die je niet kan veranderen.
 2. 2
  Verder het planningsproces elke keer dat je het gevoel verstoord door een ongewenste gebeurtenis. Terwijl het hebben van een plan onmiddellijk stills onredelijke angst en woede, zal problemen verschijnen in nieuwe vormen. Een paar minuten van geconcentreerde aandacht besteed aan een plan van aanpak, of acceptatie zal je redden van de moderne problemen van diabetes, bloeddruk en hartaanvallen.
 3. 3
  Leer om direct je lichaam te ontspannen en nog steeds de inleiding van woede of angst signalen. Elke dag, zal stressvolle gebeurtenissen, alsmede slechte houdingen vast veel van de 60.000 spieren in je lichaam. Gespannen spieren blijven vaak aangespannen en niet automatisch ontspannen. Beklemming triggers prikkelbaarheid, die werkwoordstijden meer spieren in een vicieuze cirkel. Focus je gezond verstand over de toestand van je lichaam om direct te ontspannen je spieren, verstikkende woede of wanhoop.
 4. 4
  Pomp uw maag bij tekenen van lichte stress. Onafhankelijk van een planmatige benadering van het leven en een ontspannen lichaam, zal het verkeer snauwt en onbeschoft collega's altijd aanwezig zijn. Word je bewust van je stress reacties. Verwijder lucht door de aanscherping buikspieren dicht bij het bekkengebied. Maag pompen quiets viscerale reacties, spreads adrenaline in het systeem en onderwerpt spanning. Het proces is aërobe, vermindert stresshormonen, verlicht vernauwde bloedvaten en ondersteunt het immuunsysteem activiteit. Een vertraagde vlucht zal niet bederven uw dag. Je gezond verstand zal in control blijven.
 5. 5
  Leer ademhalingsoefeningen. Bewuste ademhaling heeft een kalmeren effect op de emoties.
 6. 6
  Focus de aandacht van uw gezond verstand op je gedachten, wanneer je vrije tijd. Mensen hebben veel gewone streams van het denken. Met de praktijk, zal zelfbewustzijn zulke gedachten maken zo vertrouwd als vrienden. Met de aandacht van uw gezond verstand, zal het meer negatieve gedachten plotseling lijken te zijn kinderachtig of irrelevant. De opgewekte emoties zal niet in staat om u te vervoeren in woede, angst of wanhoop. Dit proces wordt ook wel mindfulness meditatie.
 7. 7
  Laat positieve gevoelens om je geest binnen te dringen. Je kunt niet genieten van de schoonheid van een bloem wanneer je vreselijk voelt, maar een plan voor het leven, een ontspannen lichaam en voortdurende zelfbewustzijn zal stelen de negatieve emoties in je geest. Een geest die vrij is zal natuurlijk genieten van de schoonheid van het leven. Als je je goed voelt, is het gemakkelijk om te voelen vriendelijk en aanhankelijk naar mensen toe. Mensen reageren terug naar je goede gevoelens. Als je je goed voelt, zal je gezond verstand je leven beheersen.
 8. 8
  Belangrijkste is dat je vertrouwen in jezelf houden dat je in staat om elk probleem aan te pakken zal zijn.
 9. 9
  Zie goede bezienswaardigheden en hoor goede muziek.

Tips

 • Emoties zetten geest blokken in de weg van uw goede bedoelingen. U bent van plan om elke dag te trainen, maar voelen zich te vervelen, of moe om te beginnen. Focus je gezond verstand op de emotie. Besteed aandacht aan de fysieke symptomen van dat gevoel. Uw aandacht zal het gevoel te doden. Uw wilskracht zal verantwoordelijk hebben genomen.
 • Emoties hebben een manier van het vastleggen van je geest en u te overtuigen van hun irrationele logica. Als werk je niet sensatie, zal de verveling emotie voel je je moe, onrustig en niet in staat zich te concentreren. Vergeet niet dat door zich te richten je gezond verstand op de emotie, kun je het doden en soepel weer aan het werk.

Waarschuwingen

 • Uw gezond verstand is normaal gesproken niet in controle over je geest. De meest krachtige emotie in het systeem neemt de leiding en je zal de overtuigingen van die emotie weer te geven. Je zult dus omgeven zijn door die gemoedstoestand die je voelt is er geen andere manier van kijken naar een probleem. Het vergt veel oefening om je gezond verstand om die emotie te bekijken van buitenaf.
 • Probeer niet om uw geest te beheersen door te zeggen: "Ik moet het doen!" Als je emoties tegen. U kunt niet uw training, als je gewoon niet het gevoel dat het te doen. Argumenten alleen versterken negatieve emoties. Dergelijke commando's zal alleen zorgen dat je incompetent voelen. Het geheim van de controle is om je gezond verstand te kalmeren door je emoties over te nemen. Dat gebeurt wanneer je gezond verstand beoordeelt de vraag 'Wat voel ik?' Erkenning van dat gevoel zal nog steeds de emotie.