Wkenl

Hoe je mindfulness beoefenen (boeddhisme)

Mindfulness is het vermogen om dingen te zien zoals ze werkelijk zijn, zonder dat de wolk van gevoelens, vooroordelen, of zelfs stemming.

Mindfulness is een onderdeel van het achtvoudige pad van het boeddhisme en kan een belangrijk onderdeel van meditatie.

Het wordt ook gebruikt in de westerse cultuur als een therapeutische techniek om stress te verminderen, pijn en zelfs helpen met depressie. Het kan worden gebruikt voor zoeken en handhaven van een gevoel van dankbaarheid tegenover het leven, of zelfs!

Stappen

Hoe je mindfulness beoefenen (boeddhisme). Meer informatie over mindfulness.
Hoe je mindfulness beoefenen (boeddhisme). Meer informatie over mindfulness.
 1. 1
  Meer informatie over mindfulness. Je hoeft niet naar het Boeddhisme beoefenen of zelfs mediteren aandacht aan de praktijk, maar meer te leren over zijn roots en toepassingen kan u helpen te begrijpen hoe het beter oefenen in je eigen leven.
  • Rechts Mindfulness is de zevende element van het achtvoudige pad van het boeddhisme, en aanhangers wordt geleerd om "voortdurend houden hun geest te waarschuwen voor verschijnselen die het lichaam en geest beïnvloeden".
  • Mindfulness Meditatie stimuleert huisartsen om veel te doen met.
  • Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR), Mindfulness-based cognitieve therapie (MBCR), en andere benaderingen toepassen mindfulness met westerse psychologische therapieën. In deze wordt het steeds vaker beschouwd als een bewustwording en acceptatie van het heden.
 2. 2
  Begin je eigen bewust meditatie. Zoek een rustige plek, dan focus je geest op het huidige moment. Denk niet aan andere dingen, maar zitten in stilte. Begin met tien minuten en dagelijks mediteren. Wees je bewust van je gedachten, maar bereid zijn om hen vrij te laten en stoppen met denken of concentreren op hen.
 3. 3
  Focus op je ademhaling om u te helpen elimineren afleiding. Als je kijkt in de richting van een mindfulness meditatie, de praktijk met de nadruk op niets... of overwegen het kiezen van een mantra - uw oprechte woord of zinsdeel dat distilleert / wekt bewust momenten.
 4. 4
  Praktijk mindfulness buiten van meditatie. Wees je bewust van je lichaam, je emoties, en wat er op dat moment. Merkt sensaties. Identificeer cues die je terug zal brengen naar je opmerkzaamheid - zoals een uuralarm - maar verder verminderen afleiding en drukte, en de praktijk.
 5. 5
  Overweeg dankbaarheid. Naarmate je meer bewust van je huidige, herkent de dingen om je heen die je kan hebben vanzelfsprekend.

Tips

 • De uitdaging met adem het anker dat het aandachtsniveau kan blijven bewegen met de stroom van de adem. Er moet de aandacht op een enkel punt te brengen.
  • Praktijk brengen van het bewustzijn op het punt in het neusgat waar je de adem raken de neusgaten kan voelen.
  • Focussen op de buik bewegingen als een adem in en uit is een ook een krachtige methode om de aandacht voor het huidige moment te brengen.