Wkenl

Hoe je zenuwen te kalmeren

Je loopt langs een lange gang naar grote dubbele deuren die houden schijnend om verder weg te gaan. Je ademhaling haperingen en je voelt alsof je op het punt om te hyperventileren beginnen. Je bent geschokt dat je zenuwen hebben gekregen om u. Ooit voelde dat? Zelfs als je niet lopen naar heel eng kijken deuren, we willen allemaal een manier om onze zenuwen te kalmeren vinden.

Stappen

Hoe je zenuwen te kalmeren. Luister naar muziek met een rustgevende melodie.
Hoe je zenuwen te kalmeren. Luister naar muziek met een rustgevende melodie.

Kalmerende je zenuwen

 1. 1
  Luister naar muziek met een rustgevende melodie. Het moet je afleiden van wat heeft je maag in een knoop. Langzame, relaxte muziek meestal doet de truc, maar zorg ervoor dat het is iets wat je zou genieten. R & B zal je niet helpen als je een hekel aan R & B. Een snelle google zoeken naar ontspannende afspeellijsten kunt u duwen in de goede richting. Klassieke muziek en volkse muziek zijn populaire keuzes.
 2. 2
  Adem in. De meest gebruikte methode van kalmerende zenuwen. Neem een ​​diepe adem met je ogen dicht en laat het dan langzaam uit. Hou het voor een paar minuten. In, uit, in, uit. Achtereenvolgens vertragen je ademhaling, maar ademen niet zo langzaam als om je borst voelt ongemakkelijk. Vullen deze ademhalingsoefeningen met stukken indien gewenst, zorg ervoor dat u zich niet uitput. Werk langzaam. Diepe ademhaling verlaagt je bloeddruk en verbetert de bloedsomloop, fysiologisch helpt je lichaam te ontspannen - dat is de reden waarom het zo goed werkt! Wanneer gestresst of zorgelijk, je lichaam de neiging te gespannen als een overlevingsinstinct - deze kun je snel bewegen als een bedreiging wordt ervaren. Daarom is het ontspannen van je spieren is cruciaal voor het ontspannen je geest.
 3. 3
  Visualiseren. Zit ergens rustig, sluit je ogen en stel je op een rustige plek, misschien in een weiland. Met je ogen dicht stel je voor vaststelling in het gras. Stel je voor hoe je huid aanvoelt tegen het gras en de geur van de bloemen. Welke geluiden zou je hoort? Wat zou je zien? Hoe meer je jezelf verliest om het, hoe meer ontspannen je zal zijn. Combineren van deze stap met een aantal van de eerdere kunt uw ontspanning vooral effectief te maken.
 4. 4
  Een dutje. Zelfs als u minder dan 15 minuten, sluit je ogen en probeer wat te slapen. Als je wakker wordt moet je voelt fris en energiek. Het helpt je hersenen gemakkelijker denken en moeten helpen je zenuwen. Tijdens de slaap, met uitzondering van de diepe REM slaap, je hersengolven en lichamelijke metabolisme vertragen, opnieuw fysiologisch je hele lichaam ontspannen. Zorg ervoor dat u comfortabel bent, maar - u niet wilt wakker worden met een nek pijn van slapen in een vreemde positie. Ook de beste manier om te zorgen voor je lichaam is om genoeg nachtelijke slaap in de eerste plaats te krijgen.
 5. 5
  Sta op en strek! Stijve spieren niet uw zenuwen te kalmeren. Opstaan, rondlopen, hoeft jumping-jacks, of gewoon voor de hemel bereiken. Probeer uw spieren te ontspannen. Lang, herhaalde stimulatie aan de hersenen als gevolg van langdurig repetitief werk of stress kan worden bestreden met af en toe andere stimulatie, zoals beweging en dans. Dit wordt wakker andere delen van de hersenen vooral actief tijdens je werk, en helpen pak je humeur.
 6. 6
  Haal een frisse lucht. Ga naar buiten, in een andere omgeving, zelfs al is het maar voor een minuut. Gulp in wat verse zuurstof. Gewoon een snelle verandering van sfeer kunt u heerlijk ontspannen. Dit is een geval van bloot aan nieuwe stimuli als een snelle pick-me-up.
 7. 7
  Maak een lange wandeling. Een goede wandeling kan je gedachten af ​​van uw zorgen, althans tijdelijk. Waarnemen en waarderen je omgeving als je alles nemen inch Vergeet niet, is het lichaam evolutionair niet gewend aan lange periodes van zitten. Aan je lichaam bewegen doet je lichaam een ​​gunst.
 8. 8
  Eet iets gezonds. Fruit is goed. Een volle maag helpt altijd, zelfs al is het maar een beetje vol. Het eten van suikerhoudend voedsel is slecht, omdat het je zenuwen nog erger kan maken. Een goed uitgebalanceerde maaltijd kan voorkomen dat u het gevoel suf, vermoeid, of in het algemeen slecht gehumeurd.
 9. 9
  Als je de tijd hebt, neem een lekker warm bad. Het water zal helpen uw spieren ontspannen en misschien zelfs te ontdoen van je zenuwen. Als je tijd hebt, laat u verwennen! Haal de fancy badzout en uw favoriete boek en ontspannen terwijl u geniet.

Tips

 • Nerveus is een natuurlijke reactie. Iedereen wordt nerveus.
 • Doen alsof je in een goede stemming kon eigenlijk zet je in een.
 • Lachen, zelfs als je geen zin in hebt.
 • Mediteren of probeer yoga.

Dingen die je nodig hebt

 • Een rustige plek
 • Kalmerende muziek
 • Bed of bank
 • Gezonde snacks
 • Achtertuin of een park in te lopen
 • Bad of douche