Wkenl

Hoe je jezelf beter te voelen (als je ziek bent)

Ziek met een verkoudheid? De griep? Als je ziek bent, voel je je bruto en moe, en niemand wil voelen als dat. Houd deze tips in gedachten beter te voelen terwijl je ziek bent.

Stappen

Hoe je jezelf beter te voelen (als je ziek bent). Eet en drink warme voedingsmiddelen.
Hoe je jezelf beter te voelen (als je ziek bent). Eet en drink warme voedingsmiddelen.
 1. 1
  Hou jezelf warm. Als je ziek met iets bent, ben je geneigd om kouder dan normaal te krijgen. Draag een comfortabele sweater en joggingbroek of gezellige pyjama, of houd jezelf verpakt in uw favoriete deken of kleed om warm te blijven.
 2. 2
  Eet en drink warme voedingsmiddelen. Als je ziek bent, verbruikt warm voedsel zoals havermout, soep, warme chocolademelk en thee. Het is een andere manier om jezelf warm te houden. Als je een zere keel, drink een kopje thee te helpen kalmeren het. Zorg ervoor om gehydrateerd te blijven, spoelen van uw systeem met zoveel water als je kunt drinken. Vitamine C rijke sappen (cranberry, sinaasappel, mango) zal je immuunsysteem kick helpen ook.
 3. 3
  Lui. Vermijd alles wat veel energie nodig is doen. Thuis blijven voor een dag of twee en gaan zitten en blijven zitten. Zitten op de bank, krul en een film kijken of het nieuws. Of online gaan en kijken naar video's op YouTube of je status op Facebook bijwerken. Liggen op de bank of in je bed en een boek lezen. Zoek een manier dat je kunt blijven vermaken tijdens zitten of liggen.
 4. 4
  Dutjes. Hoewel je misschien moeite regelmatig slaap hebben, als je ziek bent heb je de neiging om vaker moe. In het midden van de dag, wanneer u zich moe, hebben een warme kop melk, krijgen in bed en inhalen op uw schoonheidsslaapje. Als je wakker wordt zul je waarschijnlijk voelen meer verfrist dan voorheen.
 5. 5
  Gebruik een warme kruik. Als je lijdt aan maagpijn / krampen zet dan een warme kruik op je buik terwijl je rust. Het verlicht de pijn en houdt je ook warm!
 6. 6
  Neem een douche. Neem een ​​douche elke dag of zo om je lichaam te reinigen, krijgen alle bacteriën van je af, en voelt u zich meer ververst. Het nemen van een warme douche en dan krijgen in je pyjama kan zeer ontspannend en kan u helpen bij het nemen van een middagdutje.
 7. 7
  Knuffelen met uw huisdier. Als je alleen thuis proberen te herstellen van uw ziekte, knuffelen met uw huisdier. Het geeft je een beetje bedrijf geven, zodat je niet zo alleen, en zijn lichaamswarmte zal helpen houden u warm. Als je thuis bent ziek met de allergieën, misschien is dit niet het juiste ding voor je te doen vanwege de stof die mogelijk op uw huisdier. Als u allergieën dan gewoon knuffelen met je knuffels.

Tips

 • Ontspannen en warm te blijven... Drink warme soep.. En krijg veel rust.
 • Lees nieuwe tijdschriften met nieuws dat u interesseert met grote verhalen en feiten uit het leven.
 • Niet blijven om uit bed, het zal de ziekte erger.
 • Heb een heleboel medicijnen, die u nog meer ziek zou kunnen maken niet te nemen!
 • Tenzij je denkt dat het iets serieus, ga niet naar de dokter.
 • Denk positief! Niet alleen zitten daar en denk dat je zo ziek en zo. Zeggen dat je beter zal voelen vroeger of later! (Zorg dat vroeg!)
 • Blijf warm en iets vinden om je te vermaken, terwijl je in bed!
 • Leg een natte handdoek op je voorhoofd.
 • De meest aanbevolen soep voor als je ziek bent is chicken noodle.
 • Drink warme soep bouillon. Het zal u helpen als u verkouden bent, hoest, of een zere keel.

Waarschuwingen

 • Controleren om ervoor te zorgen dat een geneesmiddel dat je neemt niet is verstreken.
 • Wees voorzichtig met hete voedingsmiddelen en dranken.