Wkenl

Hoe je kung fu te leren jezelf


Kung Fu, ook wel bekend als Gong (1) Fu (1), is een oude Chinese krijgskunst. Mocht u geïnspireerd worden om deze kunst te leren, maar heb niemand om je te leren, zal dit artikel je de exacte instructies daartoe geven.

Stappen

Hoe je kung fu te leren jezelf. Begrijp de geschiedenis en de filosofie van kung fu.
Hoe je kung fu te leren jezelf. Begrijp de geschiedenis en de filosofie van kung fu.
 1. 1
  Begrijp de geschiedenis en de filosofie van kung fu. Niet absoluut noodzakelijk, maar het geeft je meer inzicht en begrip te geven. Dit kan gedaan worden door te gaan naar uw lokale bibliotheek en het lezen over het onderwerp, of ga online op zoek naar informatie.
 2. 2
  Maken veelvuldig gebruik van andere how-to artikelen. Dit is handig omdat er waarschijnlijk een artikel voor bijna elk deel van Kung Fu zal zijn. Leer alle vaardigheden in het gehele kunsten categorie Martial. Anders zal het internet waarschijnlijk informatie, zoals video's online en andere informatieve websites. Bijvoorbeeld, kunt u beginnen door te kijken hoe de verschillende trappen, stoten, en andere aanvallen doen en het beoefenen van hen.
 3. 3
  Uit te werken. Om te kunnen doen van de meest fundamentele van Kung Fu moves, of te verduren in een strijd voor lang, moet je erg fit. U kunt denken een training regime voor jezelf. Zorg ervoor dat u alle spiergroepen en beide kanten van je lichaam te werken.
 4. 4
  Praktijk! Dit is het belangrijkste onderdeel van het proces. Oefenen en herhalen totdat u bent meer dan bekend bij elke stap van de weg. Je kunt oefenen met een schoppen zak of een ander hulpmiddel, zodat je daadwerkelijk kunt genieten van de aanvallen die je hebt geleerd. Deze stap houdt nooit op!
 5. 5
  Een belangrijke vaardigheid in de hand tot hand te bestrijden is springen. "Maar hoe doe je springen rond als Bruce Lee doet?" Je kunt je afvragen. Nou, je zou de methode te proberen op een Nieuw-Zeelander. Hij groef een 3 meter diep gat en geoefend springen in en uit te halen. Na verloop van tijd groef hij dieper en, beetje bij beetje, draaide hij in een humanoïde kangoeroe. Als hij zes meter kan springen recht omhoog, wilt u misschien het een gaan.
 6. 6
  Doe de eigenlijke training. Als u om steroïden te nemen, je bent niet echt een Kung Fu kunstenaar.
 7. 7
  Wees niet bang om terug naar beneden, indien nodig. Een levende hond is meer waard dan een dode tijger.
 8. 8
  Als je gaat voor een mentor, kunnen sommige kiezen voor een mellow men over een strikte een. Maar als je mentor je vertelt je goed wanneer je niet, je krijgt vernietigd in een echt gevecht. Dus soms is het beter om te horen dat je slecht in iets.

Tips

 • Wanneer je vecht, probeer je voeten gebruiken zoveel als je je handen gebruikt. Ontketenen het volledige potentieel van je ledematen.
 • Probeer te boeken die je stap voor stap instructies om verschillende bewegingen te krijgen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het aanbreken van een training van welke aard ook. Wees u altijd bewust van de risico's en gevaren voor het starten.
 • Niet pronken. Als uw belangrijkste doel van het leren Kung Fu is om af te zien aan anderen, je bent beter af niet trainen helemaal.
 • Begin niet met mensen pijn doen als je eenmaal hebt geleerd Kung Fu. Kung Fu mag alleen worden gebruikt voor zelfverdediging.