Wkenl

Hoe je martial arts te leren

Heb je ooit die fantastische martial arts actiefilms keek en dacht: "Wat als ik kon dat doen?"? Nou, iedereen die is gewijd aan het veranderen van hun leven rond is in staat om dit te doen. Er zijn maar weinig leven veranderen paden te nemen die u zullen helpen een martial artist.

Stappen

Hoe je martial arts te leren. Verander je mentaliteit en kijk op het leven.
Hoe je martial arts te leren. Verander je mentaliteit en kijk op het leven.
 1. 1
  Verander je mentaliteit en kijk op het leven. Vechtsporten wordt je niet leren hoe om te vechten (dat is meer als kickboksen). Martial arts is het trainen van je lichaam en geest te werken als een in een strijdlustige zoals levendigheid.
 2. 2
  Met het oog op een succesvolle martial artist te worden, moet je een martial arts klasse te nemen. Helaas betekent dit dat het kiezen van een stijl. Bij het kiezen van een klasse die u wilt gewijd martial arts instructeurs die echt leert u de stijl, stap voor stap vinden. Het gemak en eigenlijk weten wat je leert is belangrijker dan de stijl die u kiest. Aan de andere kant, als je in een situatie waarin zowel instructeurs u met succes kon leren, kies dan de stijl die u het beste en wat is het gemak voor u.
 3. 3
  Verander uw manier van denken weer in niet waardoor je een stijl om te worden wie je bent als een martial artist. Studeren altijd elke stijl die je kunt, en niet leuk of niet leuk even welk type van krijgskunst of vechtstijl ongeacht wat. Als je dat doet, zal dit alleen maar uw kennis te beperken en ervoor zorgen dat je zwak geworden in het achterhoofd.
 4. 4
  Studie een mengsel martial arts. Iedereen is anders, dus de ene vorm de beste voor u en niet werken voor je vriend zou kunnen zijn. Experimenteren en zien welke het beste is voor je.
 5. 5
  Werken in uw vechtsporten, en altijd doen wat soort opleiding alledag. Het belangrijkste onderdeel over martial arts training is. Altijd trein, (zelfs als het gewoon staan ​​op een been voor het evenwicht).
 6. 6
  Wees geduldig. Om een ​​verschil in je vechten gevecht te zien, het duurt meestal tot 3 tot 6 maanden van hardcore toegewijde training. Ook vechtsporten duurt jaren om de basis onder de knie. Maar als je eenmaal weet de basics, de principes en de stijlvolle tricks uitgegroeid tweede natuur.
 7. 7
  Start om uw eigen stijl van vechten en je eigen stijl van de martial arts te leren ontwikkelen. Wees vrij, wees niet robotachtige in al de formulieren die je leert. Zelfs als je net begint als een martial artist, hebben een ingestelde tijd waarin je openlijk vecht vrij. Laat de formulieren worden u niet uitgegroeid tot de formulieren. Uiteindelijk zal je een natuurlijk onnatuurlijke vechten gevecht of een onnatuurlijk natuurlijke vechten gevecht te ontwikkelen.

Tips

 • Wees je bewust van al je omgeving te allen tijde tijdens een gevecht, niet slechts een gebied.
 • Beperk jezelf niet, in feite, het nemen van meerdere vechtsporten maakt de beste martial kunstenaars.
 • Vergeet niet, het kost veel tijd en oefening. Geef niet op als je niet perfect bent meteen.
 • Kijk daadwerkelijke video geregistreerd tijdens martial arts toernooien.
 • Kijken naar martial arts films zijn een geweldige manier om te zien martial artist zich te uiten.
  • Als het een film die werd gemaakt voor entertainment en niet informatie over gevechtstechnieken zijn hoede voor de gebruikte technieken. Bruce Lee zelf heeft toegegeven dat veel van de bewegingen die hij gebruikt in zijn films, ondanks waardoor hij er cool uitzien, mag nooit worden gebruikt in een echt gevecht, want ze zijn veel te onpraktisch en flitsend.
 • Grote vechtsporten boeken zijn degenen geschreven door Bruce Lee en Chuck Norris. De Tao van Jeet Kune Do is ook groot in het helpen van martial kunstenaars zich meer vrij. (Sommige mensen begrijpen niet het begrip, maar zo niet, dat is prima).
 • Als je net begint in martial arts, alles is echter moeilijk dingen makkelijker in de loop van de tijd.
 • Het kopen van boeken zijn een geweldige manier om te helpen studeren een stijl of onthoud je eigen bepaalde een.
 • Als u wilt een martial artist te zijn, je nooit stoppen met leren, zelfs als je niet een bepaalde klasse meer nemen u nog informatie te zoeken.

Waarschuwingen

 • Vechtsporten maakt je niet onoverwinnelijk te maken, zal je raken krijgen en soms slaan!
 • Vergeet niet dat het illegaal is om vechtsporten op een normaal persoon te gebruiken, tenzij je jezelf verdedigen!
 • U kunt krijgen gemaakt plezier van voor het nemen van martial arts, maar laat dit niet ontmoedigen. In feite hoeft u niet te laten iemand weet je neemt vechtsporten, (kon je gewoon verrassen als ze prutsen met u)!
 • Wees voorzichtig met de leraren die alleen in het bedrijf voor het geld, krijgen de docenten die willen leren. Degenen die niet lijken te werken hard genoeg je waarschijnlijk niet zijn en zijn waarschijnlijk in het voor het geld. Ga niet naar een franchise school!!
 • Martial arts is een lange, levenslang proces. Het zal jaren duren om goed te worden of om de basis onder de knie, dus wees geduldig.