Wkenl

Hoe maak je een huilende vrouw troosten

Mannen kunnen worden verbijsterd door vrouwenorganisaties uitleg van hoe ze moeten reageren op iets wat ze zien als een eenvoudig probleem dat zich uiteindelijk zal oplossen zonder hun tussenkomst. Maar toch, hoe verkeerd deze aanname is!

Als je een man bent die wanhopig moet worden verteld hoe je vriendin behandelen wanneer de sluizen te openen zonder waarschuwing, volgt u deze instructies. Houd in gedachten dat u kan nodig zijn om weg te laten of te herhalen een aantal stappen, en ongeacht wat anders, altijd hoffelijk. Als je een man bent die gewoon wil worden voorbereid in het geval van een huilende vrouwelijke collega of vriend wierp zich bij u met duidelijke intentie te verdrinken, dan zal je ook helpen bij het vinden van deze stappen. En tot slot, maar niet in het minst, als je een vrouw bent, wilt u misschien dit te tonen aan alle mensen in je leven, op wie je kan uiteindelijk huilend op een bepaald punt. Zij zullen u dankbaar zijn.

Houd in gedachten dat dit artikel niet bedoeld is seksistisch te zijn op geen enkele manier, maar veeleer, streeft zij naar een van het leven is vaak slecht begrepen realiteit ontraadselen door een luchthartige maar zinnige uitleg over hoe u kunt helpen wanneer een vrouw huilt op je.

Stappen

Hoe maak je een huilende vrouw troosten. Als een vrouw besluit te huilen op je, laat het gebeuren.
Hoe maak je een huilende vrouw troosten. Als een vrouw besluit te huilen op je, laat het gebeuren.
 1. 1
  Als een vrouw besluit te huilen op je, laat het gebeuren. Als ze niet al je vriendin, zich ervan bewust dat dit betekent dat je een kans met deze bijzondere vrouw kan hebben, omdat vrouwen de neiging om mannen die ze kunnen op huilen als potentieel levensvatbaar mates selecteren. Als deze vrouw is comfortabel genoeg met het aanraken van je haar gezicht begraven in je schouder of borst en giet al haar op je, dan mag ze wel comfortabel genoeg om je aan te raken onder andere omstandigheden. Uiteindelijk.
  • Wat je ook doet, probeer niet om haar te stoppen met huilen. Ze zullen alleen maar leiden de tranen naar opslag voor later. Laat haar huilen, zolang ze wil. Wees ervan bewust dat wanneer een vrouw huilt op je schouder of borst, de tijd vertraagt ​​met meer dan 50 procent. Het lijkt misschien alsof ze huilen op je voor een uur, maar veel vrouwen hebben niet het uithoudingsvermogen om daadwerkelijk te doen, omdat ze voorkomen dat huilen zo veel als ze kunnen. Als je kijkt naar een klok, zult u merken dat heel weinig vrouwen zijn in staat om te huilen voor meer dan 20 tot 30 minuten.
 2. 2
  Als de vrouw huilen op je is niet je vriendin en je vriendin is watching andere vrouw huilen op je:
  • Dep de huilende vrouw onhandig op een schouder, en niet onder alle omstandigheden haar omhelzen. U kunt nog steeds laat haar huilen op je, maar geen enkele indicatie dat je dit leuk of ervaart een ander dan verbazing en verbijstering emoties niet geven. Handelen grondig in de war op dit ongenode gebaar.
  • Als je vriendin kijkt u of de andere vrouw met vernauwde ogen, verhoogde nekharen, of haar staart wordt dorsen van links naar rechts, is het raadzaam dat u actie om haar (terechte) jaloezie te voorkomen nemen. Maak een paniek expressie en communiceren aan haar dat je niet weet waar deze vrouw vandaan kwam of waarom ze huilt op je. Maak een paar kleine moeite om de dolende vrouwelijke verjagen. Als de kleine inspanning niet werkt, ontslag zelf te worden op huilde door de vreemdeling en krijg uw kant van een argument klaar over hoe je bent een heer, en het is onbeleefd om iemand weg te duwen als ze in een toestand van nood. Vertel haar dat het aanbieden van een schouder om op te huilen is een van de meest beschaafde dingen die een man kan doen.
  • Ook vertel je vriendin dat je hetzelfde zal doen voor haar als ze ooit nodig heeft om te huilen, met de toevoeging van rug wrijft en chocolade. Dat moet je uit haar toorn zone.
 3. 3
  Als de vrouw is je vriendin, denk dan eerst terug door de laatste paar minuten en probeer te bepalen wat je deed / zei / dacht aan haar overstuur. Als je het vindt, verontschuldigen en haar omhelzen. Stoppen met dat gedrag onmiddellijk en het nooit meer doen. Zo niet, denk terug door het verleden dag. Als u nog steeds niet alles wat u hebt gedaan vinden, zei of dacht aan haar overstuur, dan kunt u, in feite, niet het probleem zijn. Maar je kunt een deel van de oplossing zijn! Dit is waar de echte techniek komt inch
 4. 4
  Heb een zakdoek klaar, maar gebruiken het niet totdat de vrouw is gestopt met huilen, tenzij ze lijkt te verdrinken in haar tranen / verpesten haar make-up. Om gewoon staan ​​terwijl haar make-up is geruïneerd en niets doen erg zou zijn on-gentleman. Een schone, witte zakdoek is de meest ridderlijke punt een man kan een vrouw om haar neus te snuiten op bieden.
 5. 5
  Als u enigszins vertrouwd met deze vrouw, is het meestal aanvaardbaar te deppen of wrijf haar bovenrug een paar keer tijdens haar huilende aanval. Altijd tussen de schouderbladen wrijven, en nooit, nooit laat je hand dwalen binnen snapping afstand van een bh of andere lingerie zij kan dragen. Als je heel erg vertrouwd met de vrouw, kan je haar onderrug wrijven. Nooit, nooit, nooit lager dan haar taille te gaan. Als je een bil pak ongeluk, bereid te worden sloeg heel hard en dan verstoten door iedereen in het deze vrouw sociale kring. Als u een van deze "no-zones" aanraken, zelfs per ongeluk, je verdient de straf.
 6. 6
  Knuffel. Toen de vrouw lijkt te zijn opraken van tranen, is het aanvaardbaar om ofwel rond de schouders omhelzen haar zachtjes en snel als je bekend bent, of haar te verzamelen om je borst als je twee zijn intiem. Dit helpt te knijpen eventuele overgebleven tranen, en je kan een tijdelijke verhoging van huilen van de vrouw ervaren. Dit is volkomen normaal, en niets om ongerust over. Als dit gebeurt, is het aanvaardbaar om iets te mompelen om de lijn van "Er zijn er," of "Sst, het is oke." of iets meer dicht als "Het is oke, ik ben er voor je lieverd. ', als je twee zijn een koppel.
 7. 7
  Toen de huilende stopt, bieden tot een soort van veeginrichting, zoals zakdoek, Kleenex, of zelfs wc-papier, zolang het maar voldoende zacht voor haar neus. Om dit te testen, wrijf een beetje van het tussen je vingers, als het niet twee-laags of je kan zien door de platen, of het maakt een kronkelig geluid wanneer ze worden geplet, hoeft het niet aan te bieden aan haar. Vrouwen hebben een buitengewoon gevoel van aanraking, en wat goed voelt voor jou kan voelen als schuurpapier op een dame het gezicht.
  • Als de vrouw is nog zo arbeidsongeschikt uit de emotionele uit-gieten van huilen dat ze niet kan of wil niet haar eigen gezicht af te vegen, is het meestal te deppen op haar ogen zacht acceptabel. Dit zal meestal wekken haar genoeg uit haar fuga over te nemen. Als ze bereikt voor de hoofddoek, geef het aan haar in een keer. Ze heeft genoeg van uw bedieningen gehad.
 8. 8
  Zodra ze de tijd om haar ogen en neus af te vegen heeft gehad, vraag haar wat er mis is in een zachte stem, zodat een samenhangende antwoord niet verwacht. Ze kunnen gewoon barstte in tranen weer, en je kan alle bovenstaande stappen van deze procedure te herhalen in de wetenschap dat ofwel wat maakte haar aan het huilen was echt, echt belangrijk is, of het is 'die tijd van de maand' en ze zal weer te huilen als Zodra haar tear-reserves aan te vullen. Vrouwen tear-producerende organen werken op 300 procent van hun normale capaciteit wanneer ze menstrueren. Houd dit in gedachten.
  • Als je iets niet begrijpt, zegt ze, niet naast zich neerleggen. Vertel haar dat je niet begrijpt of niet helemaal vangen.
  • Als wat er mis is evident, zoals een is de begrafenis, maar wel een sterke en ondersteunende luisterpost. Hebben meer zakdoeken klaar. In feite is het een goed idee om een ​​levering van ze te pakken als je gaat om een ​​evenement waar er zal een hoop geklaag.
 9. 9
  Als de vrouw vertelt je wat er mis is, eerst bepalen of je haar kan helpen om het probleem op te lossen. Toon haar dat je een gentleman, of op zijn minst een fatsoenlijke vent. Als je haar kan helpen het probleem op te lossen, vertel haar dus en vraag haar of ze wil dat je haar helpen repareren. Dit is vooral effectief met vriendinnen. Dan, eigenlijk haar helpen oplossen. Echter, heel, heel voorzichtig aanbieden ongevraagd advies - het aanbieden van op te lossen dingen is een wereld apart van dat advies, dat alleen kan leiden tot meer tranen, vaak tranen van frustratie.
  • Als je ziet geen manier dat je in staat bent om haar te helpen het probleem op te lossen, dan verontschuldigen en vertel haar dat je niet kunt haar helpen het probleem op te lossen. Als je iemand wie je denkt dat kan haar helpen het probleem op te lossen weet, bevelen dat zij met ze te praten en te werven hun hulp. Zeg haar dat je hoop dat ze krijgt haar probleem opgelost, en als de vrouw lijkt niet te worden te verpakt in de situatie (of enge), vertel haar dat ze kunnen weer met je praten als ze ooit behoefte aan een schouder om op te huilen.
  • Er is een school van denken dat iets gaat als volgt: Als een man gaat om een ​​man met een probleem, hij wil een oplossing / fix. Als een vrouw gaat om een ​​man met een probleem dan in het algemeen wil ze zich gesteund voelen en veilig. Ervan uitgaande dat een vrouw heeft een oplossing voor het probleem kan leiden tot problemen met "niet begrijpen" of kritiek van "het is niet zo eenvoudig". In het algemeen kan het veiliger zijn om rustig en kalm zeggen: "Is er iets wat ik kan doen om te helpen?", Een antwoord van "nee", vaak, kan worden opgevat als een teken dat het nu niet de tijd voor het fixeren, een antwoord of "Ik denk het niet" of soortgelijke vage reactie kan worden gezien als potentieel iets dat moet helpen. Zo ja, ga verder zoals hierboven gesuggereerd.
 10. 10
  Hebben altijd zakdoekjes en een reserve-shirt of jasje handig in het geval van een huilende vrouw aanval. Je weet nooit wanneer vrouwen zal huilen, maar als je de juiste dingen doen en hen te helpen door middel van zorgvuldige steun en troost, wordt u bekend als een echte gentleman. Houd in gedachten dat soms vrouwen zal huilen op je, alleen maar omdat ze moeten huilen op dat moment. De vrouw die dit doet zal je soms vertellen, zodat nadat ze heeft gekregen ontdoen van haar overtollige tranen. Vertel deze vrouw dat je heel graag van dienst, en waarvan je hoopt dat ze had een bevredigende huilen ervaring. Ga dan vindt een nieuwe overhemd of een wandeling in de zon om uw huidige drogen.

Tips

 • Zijden zakdoeken zijn de meest beschaafde wat je kunt een dame om haar neus te snuiten met bieden. Dit kan niet genoeg worden benadrukt. Hebben een groot aanbod in de aanslag te allen tijde als de vrouwen zijn gevoelig voor huilen op je.
 • Als al het andere faalt, bieden een vrouw chocolade. Chocolade (vooral donkere chocolade) bevat chemische stoffen waarvan bekend is dat vrouwen stemmingen te stimuleren en hen beter te voelen. Probeer vast te stellen of ze willen donkere of melkchocolade, maar als alles wat je hebt is Hershey's, zullen ze je niet haten voor het proberen.
 • Verontschuldigen, zelfs als je geen idee hoe je zou kunnen worden gerelateerd aan de oorzaak van haar huilen. Dit toont aan dat je sympathiek van haar benarde situatie zijn.
 • Als je een vrouw die je iets gaat (de afwas, vervang de kraan, squash de schotel-sized spin die probeerde te kruipen over haar kussen) doen zeg, doe het zo snel als menselijkerwijs mogelijk is. Vrouwen verkiezen beloften om vroeger te vullen, in plaats van later. Huilen als gevolg van uw gebrek aan iets te doen rond het huis zal leiden tot frustratie en loopt u het risico uitbarstingen als je vraagt ​​wat er mis is. Je weet wat je deed / wist niet doen. Gaan repareren en maken haar leven een beetje makkelijker.
 • Als ze vertelt dat je weggaat, blijf bij haar. Ze is het testen van uw trouw, en als je ze nog zal meer pijn doen en kunnen sommige andere mannelijke vinden om op te huilen. Als je verblijf, je haar vertellen dat je om haar geeft en haar emoties. Echter, als vrouwen ouder worden en meer vertrouwen in zichzelf, ga weg kan echt zeggen GA WEG, zo leren de toon en acht op. U zult het idee krijgen als ze zegt iets in de trant van 'Crying voel ik me beter, ik moet het zelf doen, en ik bel je als het klaar is. Laat me nu met rust. " of meer gewoon, "Gewoon uitstappen. Now."
 • Respecteer altijd vrouwen, ongeacht hoe irrationeel ze ook mogen lijken door uw normen; vergeet niet dat ze je zien als te irrationeel, voor vele goede redenen.
 • Als ze toe te hoeven vrouwelijke hygiëne levert, niet onder alle omstandigheden weglopen. Volg haar instructies over hoe ze te krijgen en doen dat meteen. Dit is een test van uw moed en het vermogen om instructies te volgen onder dwang. Als je deze missie discreet kan voltooien, beschouw jezelf goed binnen haar goede genade.
 • Na de tranen zijn verstreken, bieden haar iets. Als ze is een collega, kan het gewoon een kopje koffie en een donut. Als ze je vriendin is, kan het een schouder massage, bubbelbad met al de aromatherapie oliën ze wil, of zelfs alleen maar een rustig knuffelen sessie. Als ze een collega u wilt veranderen in een vriendin, gebruiken discretie.
 • Als de vrouw die huilt op je is in een romantische relatie met u, kan het aanvaardbaar zijn om haar zachtjes kus op het voorhoofd en morren rustige geruststellingen in haar oor. U kunt haar ook knuffel een beetje meer strak als haar tranen beginnen te verlichten up. Vriendinnen hebben meestal meer tranen dan vreemden, en helpen haar te verdrijven deze tranen kan gunstig zijn voor uw relatie. Knuffelen haar toont ook aan dat u de zorg over haar en wil dat ze dicht bij je.
 • Loven haar schoonheid (zelfs als ze niet, ze nooit vertellen dat)!

Waarschuwingen

 • Als de vrouw huilen op je is een collega, pakken haar bij haar formele naam en probeer niet te veel te bewegen terwijl ze huilt op je. Houd alle tikken of handcontact boven de schouders en probeer te kijken verbijsterd.
 • Als je ooit respect een vrouw opzettelijk, zijn bereid om te worden gemeden door haar hele sociale kring voor altijd. Vrouwen zijn ongelooflijk complexe sociale wezens, en hun fijngeslepen roddels vaardigheden betekenen dat je nooit meer zult krijgen een datum in uw stad.
 • Uiten ergernis nooit met een huilende vrouw. Ze zal je haat voor niet zorgen te maken over haar emoties, en voor een eikel over. Als je niet kan omgaan met het zien / horen van haar huilen, je tong bijten en gewoon zitten naast haar geduldig werken door middel van cijfers volgende kwartaal in je hoofd.
 • DO iets als 'Niet huilen als een baby "of" O, alsjeblieft niet weer te huilen, Ik haat het als mensen huilen voor mij' niet zeggen. Als het je vriendin, kun je iets zeggen als, "Niet huilen, het maakt me verdrietig" of iets anders dergelijks. Vergeet niet, geen haar huilen met rust laten! Haar troosten! ze wil dat je om haar te troosten en maken haar het gevoel geliefd, dat je altijd zal er voor haar, wanneer ze is overstuur of heeft je nodig.
 • Niet, onder geen enkele omstandigheid, raakt een huilende vrouw op een manier die zou kunnen worden opgevat als zelfs op afstand seksuele. Dit is een zeer, zeer lomp ding om te doen, en het is de slechtst mogelijke manier die je ooit zou kunnen profiteren van een vrouw. Je verdient elke straf die je krijgt.
 • Als je niet zou gebruiken om uw eigen neus af te vegen, doe het dan niet aan te bieden aan haar als een tissue vervanger. Industriële kwaliteit papieren handdoeken zijn een bijzonder slechte keuze. Volgens veel vrouwen, ze voelen als schuurpapier. Als je hebt om ze te gebruiken, ben je beter af met je mouw. Het is een offer de moeite waard.
 • Als je vriendin ziet u met een huilende vrouw, heeft ze alle recht om boos te zijn, omdat je haar grondgebied en het andere vrouwtje is een intruder.Be bereid te scheiden en zachtjes kalmeren / onderwerpt de twee vrouwtjes als je vriendin aanvallen van de vreemdeling.
 • Nooit, nooit laat een huilende vrouw. Dit is een doodzonde in vrouwelijke ogen, en het vertelt hen dat je een koud-hearted, egocentrische persoon met geen respect voor anderen. Je hebt een vlucht te halen? Jammer. Om een ​​vrouw, in het bijzonder een vrouw die je goed kent, hun emoties zijn belangrijker dan die vlucht (uiteraard met uitzondering van afscheid tranen als je op de vlucht).
 • Krijgt ook een paar antwoorden klaar voor wanneer je vriendin wordt onvermijdelijk boos op je voor het laten van een andere vrouwelijke touch kun. Zorg ervoor dat u het feit dat u bent een heer, en dat het verstrekken van een schouder om op te huilen was het ridderlijke ding om te doen voor een vrouw zo duidelijk in nood zijn. Vertel haar dat je hetzelfde en meer voor haar doen, en te volgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Zakdoek (silk indien mogelijk), weefsel (Kleenex), uw mouw
 • Chocolade (optioneel)