Wkenl

Hoe je paintball veilig te spelen

Veiligheid is de primaire zorg in Paintball. Dit artikel zal je leren hoe je veilig zijn.

Stappen

Hoe je paintball veilig te spelen. Koop alle veiligheidsvoorzieningen (hoofd toestel, vat zak, vat sleeve, enz.).
Hoe je paintball veilig te spelen. Koop alle veiligheidsvoorzieningen (hoofd toestel, vat zak, vat sleeve, enz.).
 1. 1
  Koop alle veiligheidsvoorzieningen (hoofd toestel, vat zak, vat sleeve, enz.). De paintball masker is het belangrijkste stuk van de apparatuur. Je moet altijd draag je masker bij het op het veld. Sleuf.Verwijder niet op het veld op elk moment, zelfs als het mist op. Als uw masker mist omhoog, roep jezelf uit, en vraag om een ​​referentie om u te begeleiden naar de deadbox. Houd alles op totdat iedereen is in en de vaten zijn aangesloten. Het kan ernstig letsel veroorzaken.
 2. 2
  Spelen bij een gecertificeerde cursus met verantwoordelijke refs en strenge regels. Dit zal uw kans niet om gekwetst in paintball verhogen.
 3. 3
  Schieten nooit wilde dieren, ook al zijn er ganzen die zijn vervelend u. Iemand krijgt flipte door geel, blauw, roze ganzen! (En het is misschien illegaal, afhankelijk van uw wetten van uw regio en als het schepsel wordt beschermd)
 4. 4
  Kijk uit voor natuurrampen (wortels, dieren, rotsen, enz.).
 5. 5
  Heb je co2 tank geïnspecteerd, zoals aanbevolen door de fabrikant. Als het mondstuk loskomt, is er een hoog risico op ernstig letsel en / of overlijden.
 6. 6
  Houd de ogen uit de buurt van het ontluchtingsventiel.
 7. 7
  Draag een kop / jock strap, als je een man bent. Dit zal helpen de pijn te voorkomen, indien geraakt.
 8. 8
  Niet per se geloven dat de 'feiten' die paintball veiliger is dan tennissen of bowlen. Paintball is een jong extreme sport en heeft geen mechanisme op zijn plaats voor een goede verslaglegging van paintball ongevallen. Dus we hebben geen statistieken, dus moet er geen gewonden, is het idee nu toe. In werkelijkheid veld eigenaars vaak toegeven aan de toename van de schade over de afgelopen drie jaar. U bent verantwoordelijk voor uw veiligheid en die van de anderen om je heen.
 9. 9
  Beschermingsbril is verplicht wanneer je op het speelveld of in een plaats waar wapens worden afgevuurd in onveilige toestand. Een paintball reist op 200fps (meter per seconde) en kan ernstige schade aan je lichaam te doen. Zonder goede goggle veiligheid, kunt u een oog verliest. Of erger nog, kunt u iemand anders zijn ogen open te schieten omdat je te lui om veilig te zijn.
 10. 10
  Vat bagsand vat stekkers stop ballen van wordt schot uit het geweer. Met de toename van elektronische triggers die kunnen worden afgevuurd met zelfs een lichte aanraking, vat veiligheid met behulp van pluggen en condooms is van vitaal belang. Onbedoelde inschakeling gebeurt de hele tijd, zelfs onder ervaren spelers. Als u niet in het spel, moet je de barrel condoom of plug zetten in het vat. Zelfs als het wapen niet geladen is, of er geen lucht in de lucht tank. Nogmaals, hoe speel je treft veel andere mensen, niet alleen door zijn veilig, maar ook door het zijn een goed voorbeeld voor anderen. Als u geen gebruik van een stekker of condoom, omdat je weet dat het pistool wordt gelost, kan iemand anders beslissen om u kopiëren, behalve zijn pistool kan worden geladen. Wees slim. Houd onze sport veilig!
 11. 11
  Niet doorschieten mensen. Overschrijding doet zich voor wanneer je iemand vaker dan nodig te schieten. Niet alleen is dit gedrag voorbehouden ezels, het kan ook gevaarlijk zijn. Vaak spelers maken het excuus dat de overschrijding speler was vreemdgegaan en zou het niet noemen zichzelf uit. Dit kan waar zijn, maar net zo vaak, zo niet vaker, de speler die geschoten wordt is bang om dekking te verlaten. Ik heb gezien dat 12-jarige kinderen in elkaar gedoken in het deksel, terwijl sommige 28yr oude ponden zijn positie als een krankzinnige persoon, omdat hij zeker is het kind is vals spelen en er niet uit, hoewel hij geraakt werd. Niet doorschieten. Het neemt het plezier van het spelen van paintball.
 12. 12
  Niet mensen die dicht omhoog schieten. Als je in de hitte van het, kan dingen moeilijk snel en soms dichtbij. Dat is oke, het is paintball. Maar als je op iemand en schiet hem van point blank in plaats van eerst te bellen uit Surrender, dan ben je verknald. Shout out overgave, het is veel meer voldoening en als ze niet geven ze ONMIDDELLIJK schieten of twee keer en excuses voor schieten op hen zo dichtbij. Dit is paintball, en het zou moeten gaan over FUN. Schieten iemand op zeer korte afstand is niet leuk, het toebrengen van pijn en fysieke schade. (Als je schiet iemand dichtbij een heleboel keer, zullen ze haten je na de wedstrijd, als je ze geven, kunt u allemaal lachen en zijn vrienden na de wedstrijd, omdat je hem JUMP en het was behoorlijk grappig!. )
 13. 13
  Weet je spullen. Lees de handleiding als u eigenaar bent van uw eigen spullen. Het is gemakkelijk te lezen, en zal je leren hoe om te zorgen voor je spullen. Paintball gebruikt vistuig dat is zwaar, niet kinderen speelgoed helemaal. Behandel je spullen met respect.
 14. 14
  Losschroeven uw HPA of co2 fles uit je geweer duurt ongeveer 3-4 omwentelingen. Als u het draaien van de fles meer dan 4-5 bochten, moet u stoppen en inspecteren de fles. De afsluiter van een HPA-of CO2-fles houdt terug tot 4500 pond per vierkante inch van de druk, als je het losschroeven van de afsluiter door een ongeval, zul je al snel een moorddadige raket in je hand die zal vliegen uit en dingen te vernietigen en mensen te doden. Dit is een ernstige zaak. Er waren twee trieste sterfgevallen in 2005 als gevolg van de fles vliegen uit en opvallende mensen. Een daarvan was een moeder, de andere een jonge speler. Leren hoe ze correct verwijderen van uw fles en betaal attention.an vrijstelling voor de 4-5 volledige slagen is een paintball pistool als de Tippman 98 gewoonte die zegt op de handleiding om het uncrew 3/4 beurten gebruik vervolgens de rest van het gas en voordat je het losschroeven van de luchttank markeer deze met verf slechts een dunne lijn
 15. 15
  Doe niets behalve paintballs of oefenballen niet schieten.
 16. 16
  Niet bij iedereen die het niet dragen van de juiste paintball bril niet schieten. Als je op het veld en zie je iemand zonder bril op, schreeuwen tegen hen, om hen te zetten en ga er zeker.

Tips

 • Speel niet als je boos bent, als er iets fout gaat is er een kans dat je kunt jezelf pijn.
 • Ga naar je sportzaak en, indien oud genoeg, vrijwilliger als ref, zul je veel leren over veiligheid.

Waarschuwingen

 • Geschikte kleding dragen. Doe niet zo stom en gaan half naakt in een paintball spel. Dragen ten minste een laag van kleding in een spel dat is een minimum van 1/2 cm dik of meer waard van kleding, zal het u veel pijn besparen.
 • het enige geval dat je je de snelheid moet instellen op minder dan 300 meter per seconde is het redden van meer dan alleen pijn... als je wilt
 • DRAAG ALTIJD je masker. Ok, als je masker dan is gebroken kun je altijd een nieuwe kopen, maar als je wordt verblind of sterven... u kunt een leven of een oog niet te kopen.
 • Als u lid van een team die je vraagt ​​om het grootste deel van de financiële kosten schouder, verlaat het team. Het is niet voor je fysieke, maar uw fiscale veiligheid. Zij kunnen je naar het punt van aankoop van het team apparatuur en dan gewoon kick je uit het team. Zorg ervoor dat elk teamlid chips in de kosten 50-50%.
 • Zorg ervoor dat er refs die paintball ervaring.

Dingen die je nodig hebt

 • Optioneel, maar sterk aanbevolen: een kop of een jockstrap voor jongens / mannen. Merk op dat het krijgen schot in de lies door een paintball vliegt op meer dan 250 meter per seconde is veel erger dan het krijgen van daar geschopt.
 • Gezichtsmasker
 • Andere passende versnelling
 • Paintball pistool