Wkenl

Hoe kunt u uw hele leven vast


Heb je ooit voelde alsof je vastzit in een sleur, alsof het leven zo is geworden voorspelbaar, drukke, en saai dat je gewoon niet meer live it? Heb je je hele bestaan ​​hate? Hier zijn praktische stappen die u kunt nemen bij het starten van de bottom-up en tot vaststelling van alles, zodat het leven uiteindelijk goed voor je weer zal zijn.

Stappen

Hoe kunt u uw hele leven vast. Problemen op te sporen.
Hoe kunt u uw hele leven vast. Problemen op te sporen.
 1. 1
  Problemen op te sporen. Het is belangrijk om een ​​concreet begrip van wat de problemen zijn hebben. Hier krijg je een pen en een stuk papier en noteer de vijf dingen die je niet graag over uw leven. Het kan zijn dat u uw baan haat, school, of dat je niets om naar uit te kijken (een gebrek aan richting of doel), of dat relaties lijden. Wat het ook is, identificeren. Dat is de eerste sleutel tot vaststelling van het.
 2. 2
  Brainstorm aantal ideeën over hoe ze op te lossen. U kunt dit alleen doen op het eerste. Uw ideeën hoeven niet realistisch te zijn - als u zich vervelen kan je "Verplaatsen naar Antarctica" schrijven - wat dan ook. Net zo lang als ideeën stromen, je bent op de weg naar oplossingen. Laat uw fantasie de vrije loop. Als je voelt dat je problemen hebt met het aan de slag, vraag een of meer vrienden of familieleden te helpen bedenken manieren waarop je kon dingen ten goede te veranderen.
 3. 3
  Get bewegen! Fix deze problemen. Neem positieve stappen in de richting van reparaties nu. Stel het niet uit en zeggen dat je ze zult beginnen morgen, of de volgende dag. Je moet het nu doen. De beste tijd om te beginnen is vandaag.
 4. 4
  Schrijf een lijst van tien dingen die je liefde dan iets anders. Niet noodzakelijkerwijs materiële dingen - het zou regenen, of in de winter, of een warme douche of een persoon of een huisdier. Schrijf ze gewoon naar beneden. En denk er goed over na - u kunt alleen kiezen voor tien.
 5. 5
  Wees pro-actief. Wacht niet tot er iets gebeurt - uit te gaan en iets te laten gebeuren. Nu dat je het openbaren van de dingen die je ongelukkig maken, kunt u de dingen doet, of probeer de dingen die je gelukkig maken maken. Natuurlijk moeten zaken zoals het weer en de seizoenen worden verantwoord en sommige dingen kan nodig zijn om te wachten, maar andere dingen, zoals koffie en een bezoek aan tante kan nu gedaan. Waar wacht je nog op?
 6. 6
  Verander jezelf fysiek. Hou je van de manier waarop je kijkt? De kans is groot dat een nee zal zijn, maar het hoeft niet zo te zijn! Heeft u altijd al gek rechtdoor, kort bruin haar? Wat houdt je terug van het snijden het geheel af, stervend het bruin en het kopen van een stijltang? Meisjes: Koop wat make-up - goede make-up, onthoud dit is om je goed voelt over jezelf - noodzakelijke uitgaven, zoals mascara, blush, lipgloss, base, eyeliner. Niet kopen donker en zwaar - het is het licht, frisse uitstraling gaan we voor.
  • Jongens: Get a haircut. Scheren. Besteed extra tijd aan persoonlijke verzorging. # * Beide: Als je iets dramatisch wilt, koop gekleurde contacten. Ze kan echt verbeteren van je gezicht en je ogen gloeien. Terwijl je toch bezig bent, maak een lijst van de kleren die je altijd al wilde en gaan en ze kopen - een nieuwe tas, nieuwe schoenen, chique broeken, leuke bovenkant, diamanten bezaaid manchet, rood omgekeerde, wat dan ook! Je hoeft niet aan een bepaalde blik of trend te volgen. Maar als je ervan houdt, ga ervoor.
   • Dit is de tijd om nieuwe dingen te proberen, dingen die je misschien niet hebben gevoeld zeker genoeg voor om te proberen. Zoals je complimenten over uw nieuwe look te ontvangen, zal u zelfverzekerdheid en wapening dat wat u voor ogen een geweldige realiteit kan zijn te krijgen. Uw vertrouwen in de nieuwe u zal duidelijk zijn voor iedereen, en je voelt je geweldig.
 7. 7
  Uitbreiden van uw kring. Er zijn zo veel mensen in de wereld die je niet kent en zijn potentieel grote vrienden, alles wat je hoeft te doen is de bal aan het rollen. Het is zo simpel als het praten met iemand die je niet kent - over niets. Een goede manier om mensen te laten denken dat ze belangrijk voor je is gewoon naar hen te luisteren. Actief luisteren, vragen stellen en herformuleren van de dingen die ze hebben gezegd, zodat ze weten dat je ze hebt gehoord. Word lid van een club, start een nieuwe hobby, zijn vriendelijker voor mensen op school of werk. Het draait allemaal om het zetten jezelf daar in het beste licht en echt, oprecht willen vrienden met allerlei inwoners.
 8. 8
  Maak een attitude aanpassing. Als elke ochtend word je wakker en denk dat je, dan zul je het geloven. Als er iets echt dwars zit, maak een mantra, maar maak het niet negatief te maken. Bijvoorbeeld: "Ik heb geen hekel aan school" is niet goed. "School zal me helpen slagen" is beter. Chant het onder je adem tot je oprecht geloven. Kijk altijd naar de - 99% van de tijd, de dingen die je je zorgen en stress over het niet eens gebeuren - je verspilt tijd en het leven door piekeren over de "wat-ifs". Omdat je sommige dingen die je ongelukkig maakten hebt uitgesneden, zal een positieve en vrolijke houding niet zo moeilijk. Lachen altijd!
 9. 9
  Blijf gezond. Als u zich niet goed voelt, dan is het moeilijk kan zijn om te genieten van het leven. Het is al gezegd als de dood dat acht uur slaap, veel water, gezonde voeding en minstens een half uur per dag van de oefening doet wonderen voor iedereen. Als je lusteloos voelt, neem een ​​vitamine pil. Als je een hamburger, gaan halen een sub plaats. Het zal nog steeds heerlijke smaak, maar zonder al dat extra vet dat je lichaam verstopt. En stoppen met roken en drinken - als je dat doet, doe het met mate. U hoeft geen drugs nodig om een ​​goede tijd te hebben.
 10. 10
  Versier je huis en slaapkamer. Nemen van degenen die deprimerende schilderijen, stoppen met luisteren naar nummers die lijden en ellende te verheerlijken. Vervang ze door meer upbeat nummers die je leuk vindt - je hoeft niet te worden tot de minuut met elk ding, en trouwens, dat is niet origineel toch. Denk aan het doen van uw eigen schilderijen. Vul ze met uw favoriete kleuren. Opknappen uw omgeving om te passen de nieuwe jij, en je zult zien dat je omgeving helpen tillen uw geesten om ze te passen.
 11. 11
  Wees beleefd en onthoud je manieren. Het is over het hoofd gezien, maar goede manieren en beleefd zijn een belangrijk onderdeel van het hebben van een beter leven! Als je onbeleefd en onbezonnen voor iedereen bent, zal je gewoon terug wat je geven. Dit betekent niet dat je mensen vertrouwen, maar respecteren en te behandelen met hoffelijkheid.
 12. 12
  Zoek een gemeenschap. Wat het ook mag zijn, het vinden van een gemeenschap die u de zorg over en tijd doorbrengen met mensen. Word lid van een soort van club, vrijwilliger, sportteam, enz. Er is daar iets voor iedereen.
 13. 13
  Laat het verleden achter je, en houdt geen spijt. De toekomst is van jou voor het oprapen, en dus neem het! Leven in het moment, niet in het verleden. Neem een ​​actieve hand in het creëren van je eigen geluk.

Tips

 • Beschouw dit als een groots avontuur. Concentreer je op het ervaren van de reis en de bestemming verschijnt vanzelf.
 • Denk aan wat je zou doen als je wist dat je niet kon falen. Wanneer u denkt dat de uiteindelijke uitkomst van alles wat je probeert een succes wordt, zal je bereid zijn om meer dingen te proberen. Benaderen elke nieuwe uitdaging met dit vooruitzicht en je zal reiken aan dingen die je misschien nooit verwacht te proberen!
 • Bedenk wat u zou doen als je in de film waren "Groundhog Day." Met alle tijd van de wereld, zou je leren om ijs beeldhouwen, piano spelen, uitgegroeid tot een arts; perfecte spreken in het openbaar, een schaakmeester; leren tennissen? Halen het ding je droomt over het doen en jaag die na. "Als je een baan die je liefde te vinden, zult u nooit het werk een dag in je leven." Confucious
 • Focus op de kleine dingen - kleine, tussentijdse doelen kunt u snel bereiken. Je krijgt een gevoel van vervulling voelen met elk van deze doelen en uw momentum zal bouwen.
 • Leren meditatie en ontspanning strategieën. Te presenteren in elk moment. Te organiseren, te elimineren rommel en vergeet niet te ademen.

Waarschuwingen

 • Dit gaat moeilijk worden, maar je moet dat hijs jezelf te geloven uit van een gat in het licht van de sterren zal het beste wat je ooit hebt gedaan zijn.
 • De kans is groot dat, als je soort van negatief geweest, heb je ook jezelf omringd met vrienden die negatief zijn. De positieve veranderingen die u maakt kunnen zijn voor hen moeilijk te accepteren en aan te passen aan. Geef ze de tijd, en probeer ze rond te brengen naar uw nieuwe, meer positieve manier van denken. Als ze de wijzigingen niet zullen accepteren of proberen je omlaag te brengen, moet u overwegen het maken van nieuwe vrienden en het verlaten van deze, net als de andere negatieve dingen in je leven, achter je.

Dingen die je nodig hebt

 • Pen en papier
 • Geld
 • Ondersteunende familie en vrienden