Wkenl

Hoe kunt u uw zaadcellen te verhogen

Veel van de mannen over de hele wereld lijden aan een laag aantal zaadcellen, of Low T. Hier zijn enkele nuttige tips over hoe je de productie van uw kleine soldaten stimuleren.

Stappen

Hoe kunt u uw zaadcellen te verhogen. Zich te onthouden van roken en alcoholgebruik.
Hoe kunt u uw zaadcellen te verhogen. Zich te onthouden van roken en alcoholgebruik.
 1. 1
  Zich te onthouden van roken en alcoholgebruik. Niet alleen zijn deze ondeugden schadelijk voor uw algehele gezondheid, hebben ze de neiging om niet al te aardig voor je sperma.
  • Alcohol beïnvloedt uw leverfunctie, die op zijn beurt veroorzaakt een dramatische piek in de oestrogeenspiegel. (Ja, mannen hebben oestrogeen.) Omdat testosteron is direct gekoppeld aan de gezondheid van sperma en sperma productie, dit is geen goede gang van zaken. Zelfs twee drankjes per dag zal op de lange termijn effecten op de productie van zaadcellen hebben.
  • Volgens een studie, mensen die roken hebben 22% minder sperma dan mannen die dat niet doen. Roken heeft de toegevoegde belediging maken sperma langzamer en kleiner.
  • Hoewel slecht voor je gezondheid in andere afdelingen, energiedranken (beladen met cafeïne en taurine) lijken niet op het aantal zaadcellen beïnvloeden.
 2. 2
  Oefening regelmatig. Het vinden van een werkbare oefening regime in een moeilijke taak in de moderne wereld, maar wees gerust dat de oefening zal je helpen meer sperma te produceren.
  • Oefening releases testosteron in je lichaam, helpen met de productie van zaadcellen. Gebruik samengestelde oefeningen en tillen van zware gewichten, maar onthoudt zich van het werken dezelfde set van de spieren de dag erna. Het geven van je spieren de tijd om te rusten en weer op te bouwen moet je helpen produceren testosteron.
  • Ga niet sporten te veel! Overmatige lichaamsbeweging veroorzaakt het vrijkomen van bijnier steroïde hormonen die daadwerkelijk leiden tot een tekort aan testosteron. Dus of je wilt op die extra spieren of helpen je sperma, vergeet je lichaam niet te benadrukken te veel.
  • Gebruik geen anabole steroïden. Anabole steroïden kan helpen pakken op de pond, maar ze krimpen je testikels en kan onvruchtbaarheid veroorzaken. Als je probeert om zwanger te worden, verblijf ver, ver weg.
 3. 3
  Eet gezond voedsel. Een dieet dat is laag in vet en hoog in eiwitten, groenten en volle granen is goed voor je gezondheid en voor je sperma.
  • Eet veel vis, vlees, eieren, groenten en fruit.
  • Pinda's, walnoten, cashewnoten, zonnebloem-en pompoenpitten worden ook beschouwd als het aantal zaadcellen te verhogen.
  • Voorkomen op basis van soja voedingsmiddelen en high-fructose corn syrup. Sojaproducten hebben een milde oestrogene werking op het lichaam. Terwijl dat goed voor vrouwen kan zijn, het is niet geweldig voor het verzorgen van sperma. High-fructose corn syrup veroorzaakt insulineresistentie, die de vruchtbaarheid vermindert. Mannen die een liter cola drinken hebben 30% regelmatig sperma dan mannen die geen cola drinkt.
 4. 4
  Voorkom oververhitting van de testikels. Er is een reden waarom onze testikels rust buiten ons lichaam: ze moeten blijven een beetje koeler dan de rest van onze interne organen.
  • Draag losse, katoenen boxershort. Slapen zonder ondergoed zodat uw testikels koeler blijven. Vermijd warme baden en sauna's.
  • Draag een jockstrap wanneer je sporten. Het spreekt vanzelf, omdat de meeste mensen weten dit uit ervaring, maar een klap voor de ballen zal je pijn en dood je sperma.
 5. 5
  Afvallen. Afvallen helpt u een laag aantal zaadcellen tegen te gaan. Wetenschappers weten niet waarom obesitas samenhangt met een laag aantal zaadcellen, maar ze weet dat dit:
  • In een recente Franse studie, wetenschappers vonden dat obese mannen waren 42 procent meer kans op een laag aantal zaadcellen hebben dan hun niet-obese tegenhangers.
  • In dezelfde studie, wetenschappers vastgesteld dat obese mannen waren 81 procent meer kans om geen sperma helemaal in hun ejaculaat hebben.
  • Er zijn een aantal verschillende theorieën waarom dit is. Sommigen speculeren dat vetweefsel zet testosteron in oestrogeen, anderen speculeren dat meer massa in de dijen kunnen de testikels te warm maken.
 6. 6
  Masseer uw lichaam met kruiden oliën. Dit, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging, verbetert de algehele klap doorstroming en circulatie. Verhoogde circulatie betekent gezonder sperma.
 7. 7
  Verminder stress. Probeer het beoefenen van ontspanningstechnieken. Houd je lichaam en geest gezond door regelmatig beoefenen van yoga en meditatie, of het nemen van hardlopen of zwemmen.
  • Stress hormonen blokkeren Leydig cellen, die zijn belast met het reguleren van de testosteronproductie. Wanneer uw lichaam ervaart te veel stress, kan het eigenlijk stoppen met het produceren sperma helemaal.
 8. 8
  Probeer supplementen. Probeer supplementen die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten om specifiek te helpen het lichaam te maken meer sperma.
  • Onderzoeken bleek dat mannen die 5 mg foliumzuur en 66 g zinksulfaat per dag verbruikt voor 26 weken ervaren een bijna 75 procent stijging van het aantal zaadcellen. Foliumzuur en zink sulfaat zijn cruciaal bij de vorming van DNA.
  • Vitamine C en selenium kunnen ook goede supplementen te nemen om de productie van zaadcellen te verhogen.
 9. 9
  Ejaculeren minder vaak. Frequente ejaculaties kunnen zaadcellen verlagen. Je lichaam produceert miljoenen zaadcellen elke dag, maar als je al een laag aantal zaadcellen, overwegen ze op te slaan up langer tussen ejaculaties. Als je seks hebt of dagelijks masturberen, bezuinigen op de frequentie voor verhoogde productie van zaadcellen.

Tips

 • Laag aantal zaadcellen bij mannen is geen nieuw fenomeen, hebben veel mensen last van deze aandoening uitgedachte de eeuwen heen. Echter, in de oude dagen het moeilijk om zeker te weten dat het de man die leed aan lage vruchtbaarheid te wijten aan gebrek aan technologie. Als gevolg van dit gebrek in de technologie, werden vrouwen vaak de schuld en het label "onvruchtbaar" als een echtpaar een kind niet kon vatten.
 • Vandaag liggen de zaken anders. Medische gemeenschap heeft het thema van de "mannelijke onvruchtbaarheid" voldoende genoeg om te leren over de verschillende factoren die bijdragen aan deze voorwaarde bestudeerd. Roken, drinken, vervuiling, lifestyle, zijn enkele van de belangrijkste factoren die een wezenlijke bijdrage leveren aan vermindering van sperma bij mannen. Combinatie van deze factoren kunnen bijdragen aan een snelle daling is de productie van zaadcellen en laat de man onvruchtbaar.
 • Seks hebben in de vroege ochtend of middag. Sperma niveaus zijn vaak hoogst in de ochtend.

Bronnen en citatie

 1. http://www.reuters.com/article/2012/03/15/us-weight-idUSBRE82E14820120315
 2. http://www.babymed.com/tips-improving-sperm-count
 3. http://www.mayoclinic.com/print/low-sperm-count/ds01049/method=print&dsection=all
 4. http://www.mayoclinic.com/health/fertility/MC00023
 5. http://www.webmd.com/infertility-and-reproduction/news/20020320/supplements-boost-sperm-count