Wkenl

Hoe maak je een dag-syndroom te genezen

Someday syndroom: niet doen wat je wilt, omdat je niet weet wat het is, waarschijnlijk omdat je het uitstellen erover, of omdat je te veel spullen in de weg.


Iedereen lijdt Someday syndroom op een bepaald punt in hun leven, vaak herhaaldelijk vangen van het. Je hebt waarschijnlijk iets dergelijks gaande is in je leven - een project, een taak, een doel - dat je gewoon niet kreeg rond nog te doen, toch? Het zou gemakkelijk zijn om Nike te citeren en te zeggen: Just Do It, maar als het zo simpel Someday syndroom zou niet bestaan. Hier zijn een aantal belangrijke manieren om Someday genezen syndroom, zodat je niet hoeft te lijden door een remedie.

Stappen

Hoe maak je een dag-syndroom te genezen. Duidelijk uit de rommel.
Hoe maak je een dag-syndroom te genezen. Duidelijk uit de rommel.
 1. 1
  Wees je. Dit is het geluk project nummer een geluk gebod. Misschien bent u niet iets te doen, want in werkelijkheid, is het niet past bij wie je bent. Zo ja, dumpen het idee en de verwachtingen die waarschijnlijk kwam met zich mee, en ga iets vinden dat je beter uitkomt.
 2. 2
  Duidelijk uit de rommel. Als je niet weet wat je zou beter passen, kan dat zijn omdat je geest en emoties zijn allemaal volgestopt. Als je geest is in chaos, hoe zou je eventueel een duidelijk besluit over het wegwerken van uw 'enkele-dagen'? De rommel is inclusief de negatieve gedachten (zoals denken dat je nooit in staat zou zijn om meer dan 30 minuten lopen zonder te sterven), of een negatieve houding (zeggen tegen jezelf "Ik ben te lui om te lopen").
 3. 3
  Weet wat je wilt. En waarom u het wilt. Als je gaat naar Someday syndroom te genezen, moet u details over dat verlangen en de redenen achter het weet. En als je niet weet wat dat is, de blogosfeer is vol met blogs klaar om u te helpen erachter te komen je dromen.
 4. 4
  Maak een groots plan. "Grote" want dit is het grote beeld plan. Laat je niet meeslepen. Planning kan voelen als actie, maar eigenlijk is het niet anders dan praten. Totdat u daadwerkelijk iets te doen, je bent nog steeds uitstellen. Starten is belangrijker dan het krijgen in gedetailleerde plannen.
 5. 5
  Plan te worden verrast. Zodra uw plan is in actie, zou het niet gaat zoals je verwacht, maar dit is niet altijd een slechte zaak, als u van plan voor.
 6. 6
  Neem een stap tegelijk. De enige gegevens die u nodig hebt om te kiezen op dit punt is de eerste stap. Laat je niet overweldigd door details. Richten op alleen de komende twee of drie dingen die je gaat doen.
 7. 7
  De rest negeren. Dat klopt. Negeer al het andere in het doel, behalve wat je mee bezig bent. We maken vaak gebruik van vergelijkingen van waar we nu zijn naar waar we willen zijn, als een vorm van uitstel. Hoewel het inchecken is altijd een goede zaak, kunnen we het doen wanneer elke kleine taak is voltooid, en niet in het midden van een taak. Als je in het midden van je huidige activiteit, denken niet na over wat er komen volgende week. Waarom zou je jezelf wilt flippen?
 8. 8
  Hulp krijgen. Daniel Gilbert, in zijn boek Stuiten op geluk, zegt dat de beste route naar het uitzoeken of onze doelen daadwerkelijk ons gelukkig zal maken is om anderen die het gedaan hebben om te praten. Probeer ook lui te zijn als je kunt zijn, dus als iemand anders het werk heeft gedaan, dan is er geen noodzaak om uw tijd te verspillen opnieuw uitvinden van het wiel, nu, is er?
 9. 9
  Niet te vergelijken. Wees voorzichtig wanneer je hulp krijgt, want de droom-verpletterende neiging om te vergelijken, schuilt in de buurt.
 10. 10
  Worden ongemakkelijk. Judith Sills, in haar boek The Comfort Trap, of wat als je Riding a Dead Horse? Praat over hoe we vreselijk ongelukkig zou kunnen zijn, maar we zijn comfortabel, zodat we niets over het ongeluk doen. Geluk is een risico, maar de huidige situatie, ook al is het pijnlijk, is veilig. Welke wilt u; comfortabel in pijn en ongelukkig of ongemakkelijk gelukzalige?
 11. 11
  Vier het proces als het einde. Erken uw vooruitgang. Gebruik uw Facebook, blog, of andere middelen om te schrijven over de vooruitgang die je hebt gemaakt. Vertel anderen. En op zijn beurt, deze delen inspireert anderen en helpt hen te bewegen voorbij hun eigen Somedays en in de richting van het bereiken van hun doelen.
 12. 12
  Niet stoppen bij de eenvoudige punt. Wacht eens even. Het is belangrijk om jezelf net een beetje verder dan je denkt dat je kunt gaan duwen. Plegen dan uw oorspronkelijke doelstellingen. Terwijl u vieren en nemen het een stap op een moment, komen met een onverwachte actie die je kunt nemen die je energie, opwinding en een beetje van de angst toe te voegen aan je doel. Dat beetje angst zal waarschijnlijk de beste motivator die je ooit hebt gevonden. Dus geef niet op, geef in, of geven.

Tips

 • Een andere manier om de Someday syndroom genezen te ademen. Dat klopt - ademen, vooral als je wat voelt als niets meer om te geven of te delen. Geen goede horizonten te zoeken of zonsondergangen te delen, geen gedachten of zorgen meer. Gewoon ademen - het is grootste geschenk van het leven.
 • Je kunt jezelf te voorzien van een extra maatregel van motivatie door gebruik te maken van de beste me technque van zelf-hypnose te pre-ervaring van de voordelen van een doelstelling op lange termijn, waardoor de noodzaak voor het verminderen of elimineren van 'wilskracht. "