Wkenl

Hoe om gelukkig te zijn jezelf zijn

U denkt misschien dat het onmogelijk is om gelukkig te zijn jezelf zijn. Elke dag, het is makkelijk om wensen u leek of gehandeld als iemand anders, of had de luizenbaantje of grote vriendje dat iemand anders heeft. Echter, totdat je leren accepteren wie je bent en te werken aan je gebreken aan te pakken, zul je nooit groeien als persoon. Zodra u deze tips, zult u merken dat gelukkig zijn met jezelf is niet zo moeilijk als je denkt.

Stappen

Hoe om gelukkig te zijn jezelf zijn. Vergeet niet om --- ooit lachen.
Hoe om gelukkig te zijn jezelf zijn. Vergeet niet om --- ooit lachen.

Wees blij met wie je bent

 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Vertrouwende over wie je bent is de eerste stap naar geluk. Herkennen van wat je eerst graag over jezelf zal je veel gelukkiger te zijn in je vel te maken. Begin met het maken van een lijst van alle van de dingen die je leuk vindt aan jezelf, of het nu uw vrije geest, uw arbeidsethos, of je glanzend haar. Hier zijn een aantal manieren om je zelfvertrouwen te verbeteren:
  • Denk aan de complimenten die je krijgt. Als mensen je altijd vertellen je bent een geweldige vriend, of het bewonderen van uw vermogen om balans te vinden in je leven, ze zijn waarschijnlijk iets op het spoor.
  • Waarderen wat je uniek maakt. Hoe cool - je spreekt vier talen, kunt lopen op je handen, of kan direct nieuwe vrienden te maken. Niet iedereen kan dat doen, maar je kunt!
  • Zoek minstens tien dingen die je graag over jezelf. Dit moet eenvoudig en leuk en zal je aan het denken over wat maakt je zo groot.
  • Minimaliseer je onzekerheden. Iedereen is onzeker over iets, maar als je merkt dat je onzeker over werkelijk alles over jezelf, ben je waarschijnlijk zelf vullen met angst zonder reden. Maak een lijst van alle dingen die je onzeker maken en te onderzoeken welke gewoon zijn plannen dom.
 2. 2
  Erken je fouten. Vertrouwen is de sleutel tot geluk, maar als je zo zeker van dat u niet herkent waar er ruimte voor verbetering is, zult u niet zien van uw echte zelf en kan een onaangenaam persoon om rond te zijn. Hier zijn een aantal manieren om echt over wie je bent:
  • Accepteren opbouwende kritiek. Als iemand onbeleefd is of gewoon wreed over uw niet-zo-grote kwaliteiten, hoef je niet te luisteren. Maar als je vriend, ouder, of zelfs uw collega suggereert dat je moet werken op een bepaald aspect van jezelf, zoals uw luistervaardigheid of uw aandacht voor detail, luisteren met een open geest.
  • Maak een lijst van dingen die je wilt werken. Kies een paar foutjes je wilt een game plan voor de uitvoering aan te pakken en te maken. Bijvoorbeeld, als je het gevoel alsof je egoïstisch, neem de tijd om terug te geven aan uw gemeenschap. Als je denkt dat je een beetje narcistisch, een gezamenlijke inspanning om minder tijd te besteden aan het praten over jezelf volgende keer dat je hangen met een vriend.
  • Leer te lachen om jezelf. Niemand is perfect, en als je kunt deelnemen aan uw vrienden wanneer ze plagen je voor je zwakheden, zoals uw onmogelijk rommelige kamer, of uw onvermogen om overal op tijd aankomen, zal je laten zien dat je jezelf niet al te serieus nemen. Vergeet niet dat je om jezelf kunt lachen terwijl het maken van een notitie te proberen te verbeteren --- als je bent altijd te laat, probeer overal vijftien minuten te vroeg komen, en je kan zelfs op tijd aankomt voor een keer.
  • Vergeef jezelf. Laten we eerlijk zijn - we've allemaal gedaan iets waar we minder dan trots op. Misschien heb je zei iets echt wreed om een ​​vriend, bedrogen op je vriend of vriendin, of maakte een grote fout op het werk. Wat je ook deed, moet je erkennen dat het verkeerd was en begrijpen waarom je het deed, maar daarna is het tijd om te laten gaan. Als je zo opgehangen op je fouten uit het verleden, zul je niet in staat zijn zich te concentreren op de toekomst.
 3. 3
  Wees dankbaar. Vergeet nooit hoe gelukkig je bent voor je zijn. Als je zo veel tijd besteden piekeren over je fouten en dingen die je wilt veranderen, zul je nooit volledig gelukkig gewoon jezelf zijn. Hier zijn een aantal manieren om dankbaar te zijn:
  • Waardeer uw gezondheid. Als je een gezond persoon die geen moeite met lopen, eten of slapen heeft, dankbaar zijn! Er zijn veel mensen wier leven draait om hun slechte gezondheid, en als je niet een van hen, vergeet niet hoe gelukkig je bent.
  • Wees gul. Vrijwilligerswerk in uw gemeenschap, doneren ingeblikte goederen of kleding, en alles doen wat je kunt om degenen die het minder goed helpen. U kunt ook een gulle vriend, zoon / dochter, broer of zus, of partner, die door het doen van leuke dingen voor de belangrijke mensen in je leven zijn.
  • Zeg altijd. Je moet altijd zeggen "Dank je," of je nu bedanken uw lokale barista voor een geweldige kop koffie of je bent het danken van uw vader voor altijd het zijn daar voor u. Proberen te zeggen "dank u" voor iets anders ten minste vijf keer per dag!
 4. 4
  Vergeet niet om --- ooit lachen. Lachen is een veel voorkomende remedie voor alle kwalen, en je moet altijd enige ruimte voor gelach in je dagelijkse leven. Maakt niet uit hoe nijpend je leven ook mag lijken op een gegeven moment, vergeet nooit om een ​​pauze te lachen nemen. Niet alleen zal u zich beter voelt, maar je zult langer leven. Hier zijn een aantal manieren om te onthouden om te lachen:
  • Wees gewoon dom. Vertel een melige grap, maken een slechte woordspeling, of gewoon dansen rond als een dwaas. Waarom niet?
  • Bekijk een komedie of een komiek. Dit zal je laten lachen en kan je op te vrolijken.
  • Rond mensen die houden van lachen. Lachen is aanstekelijk!
  • Ga een dag om nooit zonder lachen. Als je echt een slechte dag hebt gehad en bracht het grootste deel van het met een omgekeerde glimlach, spelen met uw kat, uw favoriete comedy sketch op tv, of luister naar uw favoriete goofy liedje. Als je moet jezelf dwingen om te lachen, doe het!

Wees blij met hoe je eruit ziet

 1. 1
  Houd van je lichaam. Je goed voelen over je lichaam kan een lange weg te helpen je blij zijn met wie je bent. Meer aandacht besteden aan wat je eet en wat je doet voor de oefening kan drastisch veranderen hoe je je voelt over je lichaam, niet te vergeten hoe het eruit ziet. Hier zijn een aantal dingen te proberen:
  • Oefenen. Je hoeft niet naar een oefening verslaving om te kijken en zich gezonder voelen ontwikkelen. Gewoon uit te werken gedurende dertig minuten een paar keer per week kan helpen bij het verhogen van uw energie, het verbeteren van uw cardio, en kunt u zich beter voelt over jezelf. Probeer yoga, hardlopen, fietsen, of deelnemen aan een voetbal of volleybal team. Vinden wat voor soort training voor u werkt en blijf daarbij.
  • Gezond eten. Het verbeteren van uw dieet kan helpen uw lichaam en geest. Het hebben van een goede balans tussen fruit en groenten, eiwitten en koolhydraten kan je helpen gezonder en meer in harmonie met je lichaam te voelen. Het is goed om te genieten van de occasionele reis naar een fast food restaurant of een ijsje sundae hebben, maar het hebben van te veel bewerkte of vet voedsel voel je je moe of traag.
 2. 2
  Hou je gezicht. Tenzij je leeft in een grot, het is vrij moeilijk om een ​​paar uur te gaan zonder te kijken naar je eigen gezicht, dus je zult een veel gelukkiger mens te zijn als je van wat je ziet. Duw alle onzekerheden opzij en leren om lief te hebben wat je gezicht eruit ziet. Hier zijn enkele tips:
  • Focus op uw favoriete functies. Je kunt niet van alles over je gezicht, maar je moet in staat zijn om een ​​of twee dingen, zoals je ogen of je lippen, die opvallen plukken. Als je kijkt naar jezelf, herinner jezelf eraan hoe groot dit deel van jullie ziet.
  • Verzorg je huid. Wassen van je gezicht elke dag en het gebruik van face-vriendelijke lotion of moisturizer kan je huid geven een gezonde gloed en zal je veel gelukkiger maken om te kijken naar je eigen spiegelbeeld. Als het dragen van make-up maakt je je goed voelt, ga ervoor!
  • Smile, smile, smile! Hoe meer je glimlach - zelfs als je alleen maar glimlachen naar je eigen spiegelbeeld - het meer aanspreekbaar en vriendelijk je gezicht eruit zal zien.
 3. 3
  Hou van je garderobe. Gelukkig zijn met wat je draagt ​​kan maken of breken hoe je je voelt over je uiterlijk. Als je kleren vuil zijn, passen niet goed, of gewoon niet goed uit, kan het invloed hebben op uw stemming en de algehele geluk. Hier zijn een aantal manieren om uw garderobe te houden:
  • Heb een paar belangrijke punten die je aanbidden. Net zoals het liefhebben van je ogen kan je van je hele gezicht, met een favoriete spijkerbroek, een mooie gebreide trui, of een trendy sjaal kunnen je echt helpen een goed gevoel over hoe je eruit ziet voelt. U hoeft niet een kast revisie nodig - slechts een paar punten die er echt uit springen kan het verschil maken.
  • Accessorize. Als je een meisje, een paar belangrijke stukken van sieraden, of de juiste tas, kan je hele outfit samen te binden. Als je een man bent, kan de juiste riem of horloge echt bind je look samen.
  • Nieuwe dingen te proberen. U kunt een bepaalde blik hebben, maar het mengen dingen en gaan uit je comfort zone door het dragen van iets als een luide paar verven of neon groene veters kan je voelen veelzijdiger en spontaan.

Wees blij met wat je doet

 1. 1
  Wees blij met je werk. De meeste mensen bracht het grootste deel van hun tijd werken, en als je niet tevreden bent met dat aspect van je leven, is de kans groot dat het invloed zijn op de manier waarop je kijkt naar jezelf, je wereld, en uw mogelijkheden. Hier zijn een aantal manieren om te verbeteren hoe u denkt over uw beroep:
  • Focus op de positieve aspecten van uw beroep. Tuurlijk, kan een deel van uw werk frustrerend of zelfs saai, maar kies een paar dingen die je leuk vindt aan je werk, of het nu de interactie met klanten of klanten, het leren van nieuwe dingen, of het hebben van de mogelijkheid om af en toe te reizen.
  • Hou van je collega's. Neem de tijd om te leren kennen en waarderen de mensen waarmee je werkt. Kan je het gevoel alsof je niets gemeen hebben, maar als je de extra inspanning om vriendelijk, zal het u veel meer te popelen om wakker te worden om te gaan werken te maken.
  • Waarderen wat je werk voor u kan doen. Op de harde dagen, vergeet niet dat je werk kun je eten op de tafel - en gezondheidszorg en betaalde vakanties te krijgen, als je geluk hebt.
 2. 2
  Wees blij met je hobby's en interesses. Het is belangrijk blij met je werk te zijn, omdat het kan veel van uw tijd te consumeren, maar het is even belangrijk om hobby's of interesses buiten het werk voort te zetten, zodat u iets om naar uit te kijken en dus kun je een meer goed afgerond zijn en interessant persoon. Hier zijn een aantal manieren om dit te doen:
  • Ontwikkel je artistieke kant. Probeer uw hand bij het schrijven van een gedicht, een lied, of een schilderij. Je hoeft niet te groot bij het zijn, maar je kunt plezier te hebben in het proces.
  • Leer een nieuwe taal. Dit voel je je meer gekweekt en het kan helpen bij het vinden van een geweldige baan.
  • Wees betrokken bij een teamsport. Niet alleen krijg je een geweldige workout, maar je kunt fantastische vrienden te maken.
  • Lees het nieuws. Weten wat er gaande is in de wereld kan helpen om perspectief te krijgen, en zal ook helpen om interessante conversatie.
 3. 3
  Wees blij met je routine. U kunt van uw baan en hobby's, maar als je moeite hebt om een ​​evenwicht te vinden tussen werk en ontspanning te vinden of gewoon niet weet hoe u uw dagelijks leven te organiseren, zal het moeilijk zijn om gelukkig te zijn met wat je doet. Hier zijn een aantal manieren om gelukkig te zijn met wat je doet op een dagelijkse basis:
  • Haast je niet rond in de ochtend. Geef jezelf voldoende tijd om te eten van een gezond ontbijt, de krant lezen, en rijden naar het werk te komen een paar minuten te vroeg. Niets zal ruïneren uw dag dan haasten rond verwoed naar uw werk overhemd vinden, vergeten belangrijke papierwerk thuis, of vast te zitten in het verkeer, omdat je links zo laat.
  • Carve out een aantal "me de tijd" elke dag. Zelfs als uw dag is super-packed, maak wat tijd voor jezelf. Of je leest een groot boek tijdens je lunchpauze, het bekijken van uw favoriete show voordat je naar bed gaat, of vroeg wakker genoeg om te bemiddelen, het maken van die tijd voor jezelf kunt helpen zich gecentreerd.
  • Zorg voor voldoende rust. Naar bed gaan elke dag rond hetzelfde tijdstip, zodat je lichaam ontwikkelt een routine. Ga vroeg naar bed genoeg voor u om genoeg rust te krijgen om de volgende dag te beginnen op de rechter voet.
 4. 4
  Weet wanneer je een verandering nodig. Als u absoluut een hekel aan je baan of zelfs je oude favoriete hobby's, kunt u beter af bewegen op. Hier zijn enkele tekenen dat je niet blij zijn met wat je doet totdat je maakt een grote verandering in je leven:
  • Als je je baan zo haten dat je huilen op de rit naar huis, voelt een kuil in je maag elke keer dat je rijdt om te werken, of voelen zich misbruikt op de werkplek, kan het tijd om een ​​nieuwe baan te vinden.
  • Vergeet niet dat geen enkele hoeveelheid geld waard is een baan die maakt je je leven haten. U kunt het maken van miljoenen dollars, maar ze zullen niets waard zijn als je niet kunt genieten van je leven, want je werkt tachtig uur per week en kan niet tegen wat je doet.
  • Als uw oude favoriete hobby niet meer werken voor u, verder te gaan. Misschien heb je hield training voor marathons in het afgelopen decennium, maar opeens je angst al je training loopt. Kruid dingen door het vinden van een nieuwe manier uit te werken of je tijd besteden. Je bent niet een slappeling - je bent gewoon te luisteren naar je lichaam en geest.

Wees blij met wie je kent

 1. 1
  Waardeer je vrienden. Gelukkig zijn jezelf wordt niet de moeite waard als je hebt geen vrienden om uw prachtige zelf delen. Het hebben van de juiste vrienden kunnen je zelfvertrouwen te verbeteren, voel je je nodig, en kan je zelfvertrouwen te verbeteren. Hier is hoe om geluk door je vriendschappen:
  • Schat oude vriendschappen. Je oude vrienden heb je het langst bekende en kan u helpen te winnen perspectief en bieden advies dat niemand anders je kan geven. Wees dankbaar voor deze vrienden door hen te vertellen hoeveel ze voor u betekenen, en het maken van de tijd om ze te zien of op zijn minst met ze praten over de telefoon zo vaak als je kunt.
  • Draai kennissen in vrienden. U zult verrast zijn door hoe je altijd ruimte te maken voor nieuwe vrienden, ongeacht hoe druk je bent. Als je iemand die je echt klikt met heeft leren kennen, wees niet bang om hem of haar te vragen op een koffie datum om te zien of je kunt krijgen om elkaar beter te leren kennen. Dit kan je veel gelukkiger maken, vooral als u bent verhuisd naar een nieuwe plek waar je niet weet veel mensen.
  • Dump je giftige vrienden. Als je een vriend die maakt je vreselijk over jezelf of zo negatief is dat ze erin slaagt om je humeur verpesten elke keer dat je rondhangen voelt, kan het tijd om haar te laten gaan. Het waarderen van uw oude vriendschappen is een ding, maar al te leuk om nee te zeggen tegen mensen die je niet wilt is een andere.
 2. 2
  Waardeer uw gezin. In veel gevallen, heeft niemand meer gedaan voor u of weet u beter dan je ouders of broers en zussen. Of je nu uit bij de universiteit, het leven in een ander land, of het delen van een huis met uw familieleden, is het belangrijk om gelukkig te zijn met wie ze zijn, om echt gelukkig te zijn jezelf zijn.
  • Hou van je ouders. Neem de tijd om je ouders te praten zo vaak als je kunt, vertel ze je van ze houdt, en denk na over de dingen van hen u het meest van hou. Bedank ze vaak. Als er iets deden ze een lange tijd geleden dat je was te koppig om hen te bedanken voor, het is nooit te laat.
  • Behandel je broers en zussen ook. Vergeet niet dat je broers en zussen kunnen zijn je beste vrienden. Zelfs als je soms je het gevoel dat jij en je broer of zus wonen op verschillende planeten, je nog steeds delen een gemeenschappelijke band van te weten wat het is om op te groeien in dezelfde plaats met dezelfde ouders.
 3. 3
  Wees blij met uw romantische partner of partners. Je kunt blij zijn met uw vrienden en familie, maar kan nog steeds een lege plek in je hart vinden. Om volledig blij met de mensen om je heen zijn, moet je de romantische aspect van je leven te omarmen als goed. Hier is hoe:
  • Als je een leuk significante andere, nooit vergeten hoe gelukkig je bent. Sommige mensen hun hele leven proberen om de juiste persoon te vinden. Als je die persoon al hebt gevonden, zeg je tegen jezelf en hem of haar hoeveel je relatie betekent voor u elke dag. Dit zorgt ervoor dat alles fris, en zal je gelukkiger, want je zult nooit zelfgenoegzaam.
  • Als je enkel en dating veel mensen, veel plezier. Niet zo opgehangen op het vinden van Mr Right of Mrs Right die je niet vergadering veel mensen genieten en gaan op leuke data. Gaande datum na datum kan krijgen frustrerend, maar als je positief te blijven, heb je meer kans om de juiste persoon te vinden.
  • Als u alleenstaand bent en niet op zoek bent, is dat ook ok! Als je niet op een punt in je leven waar je wilt datum iemand, of het is omdat je het te druk met werk of die herstellen van een pijnlijke breuk, zeg tegen jezelf dat dat is perfect aanvaardbaar. Maak je geen zorgen als al je vrienden zijn in serieuze relaties of als ze proberen altijd om u te zetten - gelukkig zijn met wie je bent en de beslissingen die je maakt.
 4. 4
  Leer te vergeven. U zult niet in staat om optimaal te genieten van uw relaties als je met een wrok of vast in het verleden. Leren om de mensen die je liefde te vergeven voor hun fouten uit het verleden is de enige manier om vooruit te gaan in je relaties. Hier is hoe:
  • Als iemand je echt gekwetst heeft, probeer er naar te kijken vanuit zijn of haar perspectief. Uw vriend kan je pijn hebben gedaan met de beste bedoelingen, of misschien niet duidelijk zijn denken, vooral als hij ging door een donkere tijd. Probeer om jezelf in de schoenen van je vriend om te zien of dat maakt je begrijpt waarom hij of zij je pijn.
  • Leren om een ​​verontschuldiging te aanvaarden. Als je vriend, moeder, of significante andere is echt oprecht en spijt over iets, leren om een ​​verontschuldiging te aanvaarden. Proberen om verder te gaan zo goed mogelijk. Koppig zal niet helpen de situatie en zal zeker niet je gelukkiger maken.
  • Als je medeplichtig was, zeggen dat het je spijt, ook. Als je gekwetst, is het waarschijnlijk dat u niet zijnde een engel en speelde een deel van de situatie. Als je de persoon ook gekwetst hebt, wees dan niet bang om zich te verontschuldigen.
  • Weet wanneer je niet kan vergeven. Als je vriend of significante andere deed iets zo verschrikkelijk dat je niet zal ooit in staat om de relatie voort te zetten, weten wanneer te noemen afgesloten. Bijvoorbeeld, als u niet uw significante andere kan vergeven bedriegt je niet uit hoe hard je ook probeert, forceer het niet en ga uit de relatie. Er is geen noodzaak om jezelf te martelen om te verblijven in iets dat is ook gebroken te lossen.

Wees blij met waar je woont

 1. 1
  Hou van je dorp of stad. Zoals het spreekwoord zegt, locatie is alles. Je mag niet in staat om te verhuizen naar Hawaï op een bericht momenten, maar je kan zeker profiteren van waar je woont op een gegeven moment. Gelukkig zijn met waar je woont kan een lange weg te gaan in het helpen u graag jezelf zijn.
  • Genieten van de natuur. Zoeken naar de schoonheid in uw omgeving. Als u woont in een stad waar bomen zijn weinigen en ver tussen, vind een prachtig park of tuin dat je je eigen kunt bellen. Je kunt er zelfs een bankje of een boom die 'je plek' zo thuis voelen daar. Als u woont in een meer landelijk gebied, het vinden van een rivier, of zelfs gaan voor een wandeling. Het zien van de natuur kan u helpen in het moment leven en gelukkig te zijn met waar je bent.
  • Genieten van culturele evenementen. Wonen geen concerten, museum openingen, of nieuwe films in uw omgeving. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van uw geest en uw liefde voor je stad. Het aanmelden voor een mailinglijst op een concertzaal kan ook iets om naar uit te kijken om u.
  • Neem af en toe een road trip. Als jij een mooie waterval of aquarium drie uur rijden van waar je woont, neem een ​​weekendje weg. Wetende dat er een geweldige plek redelijk dicht bij je kunt maken je gelukkiger zijn met waar je woont zijn.
 2. 2
  Hou uw buurt. Gevoel betrokken bij uw buurt kan je het gevoel alsof je behoort tot een gemeenschap en zijn onderdeel van iets groters. Niet alleen zal je gelukkiger zijn omdat je minder geïsoleerd zal zijn, maar je mag
  • Gaan voor lange wandelingen. Als je in een veilige locatie, gaan voor een lange wandeling in uw buurt kan niet alleen helpen u denkt dieper over wie je bent, maar kan leiden tot een nieuwe waardering van je omgeving. U kunt een nieuwe coffeeshop of restaurant dat je nooit wist dat ze bestonden vinden - het zou uiteindelijk op uw favoriete plek.
  • Ontmoet je buren. Kennismaking met de mensen in uw buurt voel je je minder alleen, en zal je iemand vragen om uw kat of uw planten water te kijken als je weg bent te geven. Uw buren zullen niet alleen voel je je betrokken bij waar je woont, maar zij konden uiteindelijk worden je beste vrienden.
  • Deelnemen aan lokale evenementen. Wonen town hall meetings, boekenclubs op uw straat, concerten van lokale musici, vrijwilliger park clean-up dag, of andere gebeurtenissen die voel je je betrokken bij de lokale cultuur of politiek. Je zult gelukkiger voelen als je een deel van iets groters dan jezelf.
 3. 3
  Hou van je huis. Je gevoelens over je regio en buurt zal niet veel betekenen als u absoluut een hekel thuiskomen. Voelt veilig, comfortabel en in vrede in uw eigen woonruimte kan het verschil tussen gelukkig zijn en het zijn helemaal ellendig. Hier zijn een aantal manieren om dit te doen:
  • Opruimen een wirwar van kabels. Je mag niet beseffen hoeveel uw rotzooi van invloed is op uw totale geluk. Uw ruimte hoeft niet te kijken perfect, maar je moet een punt van het houden van een schone eetkamer tafel en bureau en om dingen over het algemeen waar ze horen te maken.
  • Omring jezelf met de dingen die je liefde. Het vullen van uw huis met foto's van uw dierbaren, herinneringen uit je favoriete vakantie, of schilderijen van uw favoriete plekjes kan je helpen herinneren aan wat je gelukkig maakt en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt.
  • Elimineren giftige kamergenoten. Onderschat nooit hoeveel een slechte kamergenoot je humeur en leven kunnen ruïneren. Als je een kamergenoot die is luid, slordig, onbeschoft, en in het algemeen ondraaglijk, kan het tijd om uit elkaar te gaan. Als je leeft met uw significante andere en het is niet goed gaat, ben je jezelf niet een gunst door het verlengen van de relatie niet.
 4. 4
  Herkennen wanneer het tijd is voor een verandering. Soms is uw locatie, stad, of zelfs thuis kan zo veel negatieve vibes stuur je weg dat je merkt dat je uit elkaar te vallen. Er zijn enkele gevallen waar het beter kan zijn om een ​​nieuwe plek te proberen in plaats van te proberen te waarderen waar je woont. Hier zijn enkele voorbeelden:
  • Als u absoluut een hekel uw buurt want het is luid, vies, of gewoon onveilig, kan het tijd om een ​​nieuwe motorkap vinden - als je het kunt veroorloven.
  • Als uw huis of appartement is gevuld met kakkerlakken of ratten niet uit wat je doet, is over het algemeen valt uit elkaar, of maakt je ellendig voelt elke keer dat je door de deur loopt, kan het tijd om een ​​nieuwe plek om te wonen als het haalbaar vinden.

Tips

 • Doe iets waar je van houdt ten minste eenmaal per dag, of het nu luistert naar een nummer waar je van houdt, of dansen in je ondergoed in uw slaapkamer.
 • Jaloezie kan uw leven vergiftigen. Probeer te voorkomen jaloers van wat je vrienden hebben - herinner jezelf eraan dat ze jaloers op je zijn, ook. Draai je jaloezie van je vrienden 'grote kwaliteiten in bewondering.
 • Niet vergelijk jezelf aan andere mensen. Dit zal alleen uw gefrustreerd. In plaats van te focussen op wat anderen hebben, focussen op wat maakt je wie je bent.
 • Respect voor anderen.
 • Try-het helpen van anderen. Er is niets zoals het helpen van iemand anders te helpen bij het verbeteren van je zelfvertrouwen en je beseffen hoe gelukkig je bent.
 • Proberen te zijn extravert. Mensen vinden het heerlijk als een persoon willekeurig begint het maken van gesprek. Overdrijf het niet hoor.

Waarschuwingen

 • Als je alles hebt geprobeerd en je nog steeds het gevoel diep ongelukkig met wie je bent, kunt u lijdt aan depressie en moet hulp zoeken.