Wkenl

Hoe maak je een diepe ontspanning te doen


Dit is vergelijkbaar met meditatie, maar heeft een rustige omgeving nodig. Het kan absoluut overal worden gedaan door absoluut iedereen. Het is ook een geweldige manier om de achterstand op verloren slaap. Twintig minuten is beweerd gelijk aan vier uur slaap is.

Stappen

Hoe maak je een diepe ontspanning te doen. Onthouden de volgende instructies.
Hoe maak je een diepe ontspanning te doen. Onthouden de volgende instructies.
 1. 1
  Onthouden de volgende instructies.
 2. 2
  Krijg je in zo comfortabel mogelijke positie. Je hoeft niet naar je benen kruisen. Als u van plan bent om te ontspannen voor een lange periode van tijd, probeer niet te traag te veel, maar je hoeft niet te recht en lang ofwel te houden.
 3. 3
  Sluit je ogen.
 4. 4
  Neem diep adem. Doe het niet enorm luidruchtig hapt, adem in door je neus voor zo lang als je je comfortabel voelt, houd hem (niet dragen op vast te houden wanneer het begint te moeilijk te krijgen; 6 seconden zal doen), en langzaam adem uit door je mond. Vergeet niet om stil te zijn.
 5. 5
  Gespannen je linkerbeen zo hard als je kunt, dan laten gaan van het volledig en bewust te ontspannen alle spieren van het linkerbeen, het gevoel dat ze zwaar; herhaal dan je met je rechterbeen, linkerarm, rechterarm dan nek, hoofd en borst. Je hoeft het niet te doen in die bepaalde volgorde, maar het doen van de borst bit laatste vaak het beste werkt. Om u te helpen zo vol ontspanning mogelijk voorstellen dat de gewrichten zijn volledig los.
 6. 6
  Stel, je bent echt zwaar, wordt naar beneden getrokken door de zwaartekracht in je stoel.
 7. 7
  Stel je een scène. Zij moeten onder andere:
  • een pool van een soort
  • een bed
  • een zetel
   • Het is het beste te denken van deze op voorhand.
 8. 8
  Stel je voor dat je er bent. Bekijk de scene, waarbij elk van de drie essentiële items. Alle tijd die je krijgt zwaarder.
 9. 9
  Eindig je kleine avontuur in een comfortabele plek, namelijk de stoel of bed, zo zwaar kunt u niets meer bewegen. Geleidelijk de snelheid van uw ademhaling en open je ogen heel langzaam.

Tips

 • Houd je ademhaling stabiel gedurende het gehele proces.
 • Weet dat je niet in een haast om iets te doen en te ontspannen wetende dat je de tijd hebt.

Denken diepe vragen

Hoe maak je een ontspannen leven te leiden? '

Ontspannen leven voor altijd

We leven ons leven lijden aan spanning. Mind is een instrument dat niet meer functioneert wanneer in spanning. In de ochtend als we opstaan, beginnen we de dag, de herziening van de problemen die we nu geconfronteerd. Dan gaan we door de uitoefening van de herziening van de acties die moeten onmiddellijk-brieven worden geschreven, Rekeningen moeten worden betaald, en telefoongesprekken worden gemaakt moeten worden genomen. Daarna, we denken over onze leeftijd en ouder worden, gezondheid. Oefeningen, Yoga, en wandelen, brengen de geest tot een enthousiaste stemming, Life beoordeling volgt, en eindigt in een positieve, optimistische stemming. Het leven krijgt een enthousiaste vooruitzichten. Spanning oplost weg, en we voelen ons beter. Het leven is normaal

Geest weerspiegelt de som van ons leven. Het is het eindproduct van ons leven. We bestaan ​​als gevolg van de geest. Ik denk dus ik besta -. Descartes.

Denk Your Way Out van Spanning Gedachte is de oorzaak en genezing van Tension. Mind is een non-stop fenomeen. Als hij wakker we denken. Tijdens de slaap we dromen.

Het leven is een confrontatie, uitwisseling en interactie tussen de uitbuiters en de uitgebuite. De kracht van het denken wordt verblind door de macht van controle.

We leven om vrij te zijn. Breek alle bedieningselementen. We zijn slaven van de mensen die ons beheersen, beheersen onze gedachten, beheersen ons leven en maken ons slaven van gewoontes, ideologieën, en beroven ons van onze onafhankelijkheid.

Maak een denkende pagina

Gedachten aan toe te voegen. Het is niet een dagboek. Het is een foto van je geest.. Het is het creatieve onderdeel van het leven.

Het leven probeert te leven ontsnappen. Hij het gevolg is van onze inspanningen om te leven, denken, bloeien, en het bereiken van macht, verbindingen, en een plaats in het leven. Veilige, onafhankelijke en gratis.

Waarschuwingen

 • Adem rustig, anders zullen de mensen denken dat je gek bent.
 • Maak je geen zorgen over andere mensen denken dat je raar bent. Het is volkomen normaal om je ogen te sluiten voor een tijdje, vooral als je op een trein of in een wachtkamer.