Wkenl

Hoe maak je een dikke kont krimpen

Bang dat je bij je hebt te veel gewicht in je achterste? Een big ol 'buit kan het moeilijk om te winkelen en voelen als uw meest bepalende, afleidende functie te maken. Al is het zeer moeilijk om een ​​gebied te richten, door middel van lichaamsbeweging en voeding, je zult een kleinere bum zien in een mum van tijd.

Stappen

Hoe maak je een dikke kont krimpen. Begin circuit training.
Hoe maak je een dikke kont krimpen. Begin circuit training.

Oefeningen

 1. 1
  Toon je bilspieren. Kracht-oefeningen zijn uiteindelijk de beste manier om je kont krimpen. Spier neemt minder fysieke ruimte dan vet, dus toning het omhoog (te zetten in spieren) zal het optillen en maak het kleiner. Het zal ook het verhogen van uw algehele stofwisseling en je hele lichaam te brengen in proportie.
  • Dode liften zijn grote oefeningen voor de Glute gebied. Maar bij het doen van deze oefening, zeker om vorm te benadrukken dan gewicht. Optillen meer gewicht op de verkeerde manier zal niet krijg je betere resultaten.
  • Zet kraakpanden in je routine. Deze oefening richt zich primair op je dijen en billen, maar werkt ook de hamstrings en onderrug. Zorg ervoor dat u vooraf op te warmen.
  • zijn een andere fantastische oefening voor je onderste helft. Er zijn een heleboel verschillende rassen (kant, reverse, enz.), zodat voortdurend verandert het op.
 2. 2
  Krijgen in cardio. Omdat vet is de boosdoener een grote kont, cardio is de snelste antwoord op stralen het weg. Hardlopen, zwemmen, boksen, of fietsen zullen de meeste calorieën verbranden voor uw minuut. En minder calorieën is gelijk aan een kleinere kont.
  • Naast het recht omhoog cardio, probeer dan interval training - het verbrandt zelfs meer calorieën dan zijn een-paced tegenhanger. Oefening volle uit voor 30 seconden en rust voor een paar minuten. Herhaal 8-10 keer. Je metabolisme zal upped in een paar minuten te komen en blijven. En het beste deel? Het harde deel van uw training wordt gedaan in 15 minuten.
 3. 3
  Begin circuit training. Als regelmatige ol 'krachttraining is het krijgen van een beetje saai, meng het met circuit training. Terwijl je cardio elke dag kan doen, houden de krachttraining tot 30 minuten, 3 dagen per week. Afwisselend een nieuwe Glute-toning oefening en hoge intensiteit cardio-activiteit voor uw gehele training sessie.
  • Circuit training is ongeveer combinaties. Als u geen toegang hebt tot een aantal gewichten of machines hebben, joggen met gewichten of anderszins gewichten toe te voegen in je cardio-oefeningen. U zult het doden van twee vliegen in een halter.

Vet krimpen gewoonten

 1. 1
  Snijd de calorieën. Minder calorieën is gelijk aan meer calorieën kwijt. Meer calorieën verloor gelijk een kleinere alles - met inbegrip van uw bodem. Het snijden van de calorieën met oefening is misschien niet genoeg, je moet controleren uw eetgewoonten, ook.
  • £ 1 is 3500 calorieën. Als het verliezen van £ 10 is je eerste doel, het snijden van 500 calorieën per dag zal het verlies van £ 1 per week, 10 weken in totaal gelijk. Maar vergeet niet: snijdt de calorieën te oefenen, ook.
 2. 2
  Eet de juiste koolhydraten en vetten. Zo vaak koolhydraten en vetten worden gemaakt in schurken. Echter, er zijn goede koolhydraten en de goede vetten die zijn erg belangrijk om uw dieet, ze geven je lichaam energie, het onderhoud van uw stofwisseling en helpt je spijsvertering te absorberen vitaminen.
  • Avocado's, olijven, noten, olijfolie en zalm hebben allemaal goede onverzadigde vetten die je niet schuldig moet voelen over. Ze zullen ook houden u verzadigd, houdt u van overeten later.
  • Volkoren en volkoren brood, granen en pasta, havermout, couscous, quinoa en bruine rijst zijn goede koolhydraten die vezels, energie, en houd je insulineniveau normaal bieden.
 3. 3
  Hier krijg je een gezonde hoeveelheid zuivel en eiwitten. Beide groepen voedingsmiddelen helpen om spieren op te bouwen en zijn vol van voeding. Het zal gemakkelijker zijn om de nacht olie verbranden en krijg je door die flinke trainingen.
  • Eieren, kalkoen, kip, vis en vetarme yoghurt, kaas, melk en kwark zijn allemaal goede opties. Als u kiest voor rood vlees, zorg ervoor dat het mager.
 4. 4
  Knip het onzin. Om de calorieën te snijden, je gaat te hebben om de slechte vetten en lege calorieën te elimineren. Dat betekent geen junk food en geen frisdrank. Aan beide, heeft je lichaam niet vol en slaat de rommel in met uw vetcellen.
  • Belasting op de groenten en fruit. Ze zijn caloriearm, maar nog steeds dicht, waardoor u voeding, weinig calorieën, energie, en waardoor je langer voller.
  • Drink water. Twee kopjes voor elke maaltijd zal u vullen, hydrateren je en houden van het gewicht af. Je hebt ook minder tijd om die zoete, calorierijke dranken die niets doen voor voeding van uw lichaam of taille verbruiken.

Tips

 • Raadpleeg een arts voordat u een extreme dieet of lichaamsbeweging regime te starten.
 • Voel je vrij om cardio elke dag te doen, maar beperk het gewicht training om 3 of zo dagen per week. Je spieren hebben tijd nodig om zich te herstellen.

Waarschuwingen

 • Studie gezonde voeding voor hulp bij het bereiken van uw doelen. Vermijd fad diëten en onbewezen supplementen. U ziet de resultaten in eerste instantie, maar ze zullen snel verdwijnen en uiteindelijk doen schade aan je lichaam.

Bronnen & citaten