Wkenl

Hoe maak je een draaiende haak kick uitvoeren

Voorafgaand aan de jaren 1970, het spinnen trappen minder populair in Taekwondo en waren te riskant te worden gebruikt voor alle behalve de meest ervaren concurrenten beschouwd. Roundhouse en side kicks waren dominant voor knockouts dan, en spinnen trappen leek gewoon te traag en duidelijk. Maar met de significante evolutie van Taekwondo omdat, zoals de komst van moderne voetenwerk en de verfijning van de strategische manoeuvres, zijn spinning kicks uitgegroeid tot de meest krachtige en gevaarlijke trappen in de tae kwon arsenaal concurrent. Sanshou gebruikt ook spinning kicks en is een veel efficiënter en effectiever kunst in vergelijking met Taekwondo. Echter, met de opkomst van het spinnen schoppen kwam de opkomst van dergelijke kicks zoals de spinnen side kick en de back kick. Deze trappen zijn inderdaad affectieve maar gemakkelijk kwetsbaar counters tijdens of kort na de trappen is uitgevoerd. De vraag is gerezen in vele Taekwondo concurrenten, een leven lang gewijd en nog maar een Beginner: Was er een spinning kick uit dat er was zowel effectief en niet zo kwetsbaar voor tegenaanvallen? Het antwoord is ja, en die kick komt in de Spinning Hook Kick - wanneer behoorlijk gedaan kon makkelijk knock-out een tegenstander.

Stappen

Hoe maak je een draaiende haak kick uitvoeren. Zorg ervoor dat u een haak kick goed te kunnen doen in de eerste plaats.
Hoe maak je een draaiende haak kick uitvoeren. Zorg ervoor dat u een haak kick goed te kunnen doen in de eerste plaats.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u een haak kick goed te kunnen doen in de eerste plaats. Als je dat niet en wil gewoon rechtdoor naar de Spinning Hook Kick, lees dan verder want het bevat ook hoe je een Hook Kick, verweven met de spinnen aspecten van deze effectieve en efficiënte beweging doen.
 2. 2
  Krijgen in het vechten houding. Voor deze kick, vond ik, het is beter als je knieën een beetje meer gebogen zijn en als je benen verder uit elkaar, omdat op die manier zul je in staat om veel hogere schoppen zal zijn. Hoeveel u achterover leunen op uw niet-schoppen been heeft ook invloed op hoe hoog uw trap zal zijn.
 3. 3
  Gebalde vuisten strak en sterk, benen diep in de grond stabiel, maak je klaar om te draaien. Als je gaat schoppen met je rechterbeen, stapt in met je linkerbeen. Als je gaat schoppen met je linkerbeen, stapt in met je rechterbeen. Als je kick met je rechterbeen, moet je rechterbeen uit in de voorkant van u en uw rug of linkerbeen achter bij die u rond in de voorgrond te brengen waarin het spinnen aspect van de haak kick start. En vice-versa met het andere been.
 4. 4
  Om sneller en vol vertrouwen draaien, dus het hebben van meer dynamiek en kracht in je kick, beginnen je armen zwaaien rond met de intensivering van uw niet-schoppen been voor je.
 5. 5
  Nu, je hebt gesponnen ongeveer 180 graden en zijn op zoek over de schouder van uw schoppen been's. Sommige mensen die deze kick voeren maken de fout van het niet over hun schouder meekijkt zelfverzekerd en dus niet op zoek naar de tegenstander ogen vol vertrouwen en in plaats daarvan kijken naar de grond. Doe dit niet! Dit maakt niet alleen je dom en timide en onzeker uit, maar dempt ook uw doelgroep en het doel van de knock-out: de tegenstanders hoofd. Ook is er een hoger risico op vallen plat op je gezicht.
 6. 6
  Nu komt de werkelijke kick. Laten we kort gaan over The Hook Kick. Het spreekt voor zich echt. De schop gaat in de beweging van een haak. Hiervoor stel je een vis haak. Of de haak bevestigd aan de hand van een ontbrekende Pirate Captain's. Er is een fs en bs Hook Kick en fs en bs met vrijwel alle andere kicks, maar in deze Google gaan we over de bs kick dus snap het niet verwarren met de fs draaiende haak kick. Als je niet kan vertellen een fs haak rotatie tussen een bs draai haak dan misschien zal dit helpen: Als je doet een fs draai haak kick met je rechterbeen dan bent u draaien in plaats van rechts naar links en het doen van uw trap vanaf daar. En vice-versa met het andere been. Maar met de bs spin-haak kick, de ene gaan we dan in deze Google, je bent rechts draaien en dan het doen van uw trap vanaf daar. Dus nu opnieuw op de werkelijke kick. De (stilstaande) bs Hook Kick. Dit is de een voor schoppen met je rechterbeen. Dus, je bent in houding, rechterbeen voor, linkerbeen in de rug. Hetzelfde concept met je vuisten die je gezicht. Scheve meeste van je gewicht op je non-kicking (links) been, je begint om het schoppen (rechter) been in een vegende, regenboog kromming zoals haak beweging met de scherpe, glimmende punt eindigend bij de juiste. U gebruikt ofwel de hiel of de bal van de voet om schade op je tegenstanders hoofd toebrengen. Dit kan natuurlijk komen, maar het wordt aanbevolen dat wanneer je de kick begint u zet uw niet-schoppen, standbeen iets meer naar links, zodat uw schoppen been kan meer ruimte hebben om een ​​breder en dus meer affectieve boog in haar kick maken.
 7. 7
  Nu terug naar de draaiende haak kick. Dus, je bent gedraaid over 180 graden en je op zoek bent over je schouder, je vuisten gebald stevig op uw borst. Vanaf hier, hef uw schoppen been en doe een Haak Kick zoals hoe we gingen over in stap 6. Omdat je spinnen zul je meer momentum in je haak kick hebben en kan zelfs je tegenstander flip over als je schop hem / haar in het hoofd hard genoeg, met een grote zwaai, bijna duwen.
 8. 8
  Zodra je dit gedaan hebt, breng je het schoppen voet terug naar uw kant, en je andere been zal natuurlijk draaien met zich mee, maar dit keer als je terug bent in houding, zal je rechterbeen achter je liggen en je linkerbeen zal zijn aan de voorkant van jou.
 9. 9
  Vanaf hier kunt u uw tegenstander afmaken met een roundhouse kick om je tegenstanders gut-beter je tegenstanders het hoofd weer. Wanneer je beide benen terug te brengen beneden het zal weer worden als stap 2 en je kunt klaar krijgen voor een andere spinnen haak kick, maar door nu, hij / zij zal zeker op de grond, wil absoluut niet meer van jou.

Tips

 • Als je begint te draaien, gebruik je armen te zwaaien in een dompelen en neerwaartse beweging in plaats van alleen het hebben van hen neer in vuisten, zal echt helpen om beter te draaien dus meer dynamiek en kracht in je kick.
 • Zorg ervoor te schoppen met uw hiel en de bal van je voet alleen - niet met, bijvoorbeeld, de zijkant van je voet. Als u de volgende stappen hierboven deden en belandde schoppen je tegenstander met de zijkant van je voet in plaats van de bal of de hiel van je voet het zou niet een draaiende haak kick meer zijn. In plaats daarvan zou het een draaiende halve kick. In de toekomst zou ik het toevoegen van nieuwe Google's waarin ook hoe je een Crescent Kick / Hoe maak je een Spinning Crescent Kick, etc. doet je ogen op de uitkijk, dat is als er geen artikelen op dit moment mee doen noem geschreven door andere dan ikzelf iemand.

Waarschuwingen

 • Wanneer je probeert om je tegenstander direct schoppen met je hiel in plaats van de bal van je voet, het handhaven van evenwicht is moeilijker en je bent een hoger risico op vallen en jezelf pijn te doen. Alhoewel, met behulp van uw hiel is veel effectiever dan het gebruik van de bal van je voet.
 • Deze kick, net als alle andere spinnen schoppen, heeft een minder nauwkeurige doel omdat deze kicks zijn afhankelijk meestal op perifere visie, de meeste mensen het perifeer zicht is niet zo scherp. Terwijl u kan worden gericht op iemands hoofd met een kick als dit, kan je eindigen missen, zelfs als door een kale inch-en word open en kwetsbaar voor een tegenaanval. Niet alleen op goede perifere visie hebben deze spinning kicks vertrouwen voor perfect doel en opvallende, het hangt ook een goede deal op staat en hoe ver of hoe dicht je bent van je tegenstander. Er zijn veel gevallen in verschillende sporten zoals kickboksen waar een vechter probeert te draaien haak schoppen hun tegenstanders hoofd en klop ze uit, maar ze zijn te dicht bij hun tegenstander en ze eindigen met hun voet wordt gehaakt over hun tegenstanders schouder; van hier, Hij kan gemakkelijk grijpen op been en trip ze over de andere vechter. Dus, als je ooit gaat naar een kick als dit proberen, altijd zeker om veel te oefenen en krijg je doel en perifere visie en stevig staat en hoe ver je bent van je tegenstander, perfect, anders kon je missen en het zou kunnen terugschieten met u belanden op de grond knock-out in plaats van je tegenstander.
 • Op hetzelfde licht als de eerste waarschuwing, oefenen deze zet eerst langzaam en dan halen snelheid. Spinnen te snel of te langzaam, kan resulteren in u jammen en uitglijden, vallen en jezelf pijn te doen.