Wkenl

Hoe maak je een fixed gear fiets te rijden

Fixed gear bikes zijn een snelheid fietsen zonder vrijloop - als de fiets beweegt de pedalen draaien. Ze zijn enorm populair bij fietskoeriers vanwege hun eenvoud, unbreakability en unstealability (je zult de laatste na je eerste stad rit begrijpen..). Ze hebben ook meer populair geworden onder een bredere groep ruiters te wijten aan de bovengenoemde factoren, hun verbeterde aërobe eisen en neiging tot rider "mindfulness" te verhogen.

Stappen

Hoe maak je een fixed gear fiets te rijden. Hier krijg je een fixed gear.
Hoe maak je een fixed gear fiets te rijden. Hier krijg je een fixed gear.
 1. 1
  Hier krijg je een fixed gear: De beste manier is om te fietsen van oude "10 speed" fietsen, die over het algemeen is de minst dure en meest "aanpasbare" benadering op te bouwen. Zorg ervoor dat het frame heeft zowel diagonale of horizontale dropouts - verticale dropouts niet mogelijk voor aanpassing of keten flex, en zijn over het algemeen een slechte keuze voor een-of-vaste-gear conversies. U moet om beslissingen te nemen over welke grootte versnelling te gebruiken en of u een voor-of achterrem toe - "zeer lage 70's gearing" en "voorrem alleen" zijn typisch beslissingen. Of u kunt een fatsoenlijke, goedkope rollenwagen kopen en bouwen met onderdelen van hoge kwaliteit. Die winkel gekocht fixies vaak een hodgepodege van onderdelen, waarvan sommige zijn vuilnis.
  • Als alternatief, veel winkeliers bieden vaste-speed fietsen voor een redelijke prijs. Als je gebrek aan mechanische kennis van fietsen of onbekend zijn met het onderhoud, nieuwe fietsen te elimineren veel van de problemen van het selecteren, converteren en repareren van een oudere fiets.
 2. 2
  "Gewoon blijven draaien van de pedalen". Klinkt vanzelfsprekend, maar als je niet de fiets te controleren, zal het u regelen, met vervelende gevolgen. Het is niet zo vanzelfsprekend als het klinkt. Het zal wel een tijdje duren voor je onderbewustzijn te leren niet om te proberen uitlopen, en niet te voelen als een op hol geslagen locomotief wanneer je ontdekt u niet kunt.
 3. 3
  Oefen willekeurige daden van zinloos stoppen. Of de beheersing van 'skid stoppen "- afhankelijk van of u hebt gekozen om remmen te gebruiken, kan dit veel meer tijd en vereisen. Op zijn minst zal meebrengen proberen om "back-pedaal" te vertragen, waar je een interessante uitdaging kan vinden. Als je niet kunt leren om jezelf te vertragen of te stoppen, krijgen van de fiets. Kon je jezelf ernstig gewond of gedood.
 4. 4
  Laat de fietscomputer en hartslagmeter thuis. Het punt is om dingen te vereenvoudigen waar we kunnen genieten van het rijden zoals wij deden toen we kinderen waren.
 5. 5
  Leer om jezelf tempo. Stoppen en starten neem meer werk dan op een aangepast fiets. Als je ziet dat een muffe groen licht vooruit, is het beter om te vertragen en hopelijk vangen de volgende groene zonder te stoppen, dan belast het licht en dan moet plotseling stoppen als hij rood wordt.

Tips

 • Oefenen in een veilige afgelegen gebied. De eerste paar ritten zijn opzienbarend op vele manieren en is het veiligste om te leren in de gebieden waar u veilig kan "herstellen", zonder zich te bekommeren over de taxichauffeur die het niet zien aankomen.
 • Stretch (bocht) de knieën voor en na elke rit. Lange tijd vaste rijders lijden soms pijnlijke knie en lage rugklachten, zoals recreatieve en beroepsmatige vaste-gear rijden is ruw op de knieën en onderrug. Stretching sterk vermindert pijn en letsel. Het maakt ook een betere opbouw van de spieren rond de gewrichten.
 • Omdat glijdende wrijving is minder dan statische wrijving, slippen daadwerkelijk verhoogt uw remweg. Als u nodig hebt om snel te stoppen, terugtraprem (weerstaan ​​aan de beweging van de pedalen) in plaats van het proberen om je knieën te vergrendelen.
 • Pre-ride: Zorg absoluut zeker niets (schoenveters etc.) wordt flapperen rond in de buurt van de keten. Als er iets wordt verpakt in bewegende delen kun je snel proeverij stoep.
 • Je zou kunnen migreren naar klikpedalen zodra je enigszins comfortabel op de fiets. Vaak dubbelzijdige pedalen worden gebruikt, die het mogelijk maken voor het rijden met ofwel fietsschoenen (Klang op bodem) of sneakers (instoppen die veters in). Of een ritje met de clips (kooien, manden, enz.) Deze zorgen ervoor dat uw voet te worden geplant om het pedaal, zonder de noodzaak van speciale schoenen. Het is essentieel om je voeten te verankeren aan de pedalen als u wilt effectief te stoppen of te vertragen.
 • Praktijk slip stopt op nat gras bij uw lokale park tot u zeker om te migreren naar de weg.
 • Rijden met platform pedalen en zonder remmen (optioneel) is niet alleen een heel stom idee, maar een geweldige manier om gewond te raken. Klikpedalen en toeclips zijn gebonden aan de ruiter de voet, waardoor de rijder gemakkelijker slippen.
 • Het hebben van een rem is een goed idee, zo gaan ongeremd en slippen zet druk op de knieschijven, het vergroten van de mogelijkheid van knieblessures, maar draagt ​​ook op uw banden snel. Hoewel dat advies slechts een persoon... Velen van ons hebben rijden en slippen zonder remmen jarenlang zonder problemen.
 • En bekijk het bij het onderhoud van uw zweep! Als je een vinger gevangen tussen een bewegende ketting en tandwiel of vistuig ring, zal u eventueel verliezen die vinger.
 • Fixies algemeen geen quick release naven, (en het achterwiel mag NOOIT er een hebt), zodat je nodig hebt om een ​​15mm sleutel hebben om de bouten los te kettingspanning te passen. En kettingspanning is BELANGRIJK! houden die ketting strak. Er is geen veer derailleur er aan de ketting gespannen te houden.

Waarschuwingen

 • Pas op voor afdalingen. Coasting is niet optioneel en hoge snelheid te trappen (spinning) - misschien wel meer dan 120 RPM - vereist lenigheid, balans en praktijk. Veel geluk, veel plezier!
 • Sommige steden zijn ticketing ruiters met een of geen remmen. Veel staatswetten verbieden fietsen zonder remmen. Neem contact op met uw plaatselijke fietsenwinkel voor deze informatie.