Wkenl

Hoe maak je een geschikte plaats in yosemite 's campings kiezen

Voor de kenners, kan kampeerterreinen Yosemite National Park bieden fantastische plekken om te verblijven. Dit artikel bespreekt hoe u de meest ideale locaties in drie verschillende campings, waarin mogelijke locaties voor een betere camping ervaring te garanderen vinden. De perspectieven die hier zijn advies voor hoe stiller locaties te zoeken met handige extraatjes, zoals een geweldig uitzicht of de nabijheid van voorzieningen.

Stappen

Hoe maak je een geschikte plaats in yosemite 's campings kiezen. Kies de beste campings voor uw behoeften.
Hoe maak je een geschikte plaats in yosemite 's campings kiezen. Kies de beste campings voor uw behoeften.

Valleivloer

North Pines Campground

North Pines camping is ideaal gelegen aan de vallei vloer nabij Curry Village met een prachtig uitzicht over Column Washington's zweven boven en de Merced River vond direct onder. Hoewel erg druk, Noord Pines is een van de populairste campings Yosemite's.

 1. 1
  Merk op dat de campings in Noord pijnbomenkampeerterrein zeer dicht op elkaar zitten. Als u op zoek bent om te spreiden en te genieten van wat privacy in de buitenlucht, North Pines is niet de camping voor u.
 2. 2
  Kies de beste campings voor uw behoeften:
  • Voor de enige beste camping, probeer website 506. Het is een schaduwrijke plaats in de buurt van een borrelende snelle gedeelte van de rivier en zit in relatieve afzondering van de andere sites. Het kan niet in het bezit van een camper.
  • Andere goede schaduwrijke plaatsen aan de rivier Merced omvatten locaties 502, 504, 526, 524, 522 en 520.
  • Zonnige plaatsen die aangenaam zijn onder meer sites op de rivier, zoals de locatie 113. Andere zonnige plaatsen gelegen aan de rivier, maar ook in de buurt van de weg, zowel in als buiten de camping, zijn sites 101, 103 105, 107, 109 en 111.
  • Een heerlijke plek is plaats 136. Dit is een schaduwrijke, relatief geïsoleerde locatie in het zicht van Tenaya Creek.
 3. 3
  Vermijd de sites die niet in deze handleiding indien mogelijk vermeld. Zij zijn de meest drukke en bieden geen toegang rivierfront.

Lagere pijnbomenkampeerterrein

Lagere Pines camping in Yosemite National Park is zeer gewild. Om deze reden, wordt het erg druk vanwege de geweldige locatie naast de rivier Merced. Maar toch, in tegenstelling tot Noord-Pines camping, veel sites in Laag Pines voordeel van het zijn zonnig in de ochtend en vroege middag.

 1. 1
  Kies locaties in de buurt van de rivier. Geschikte locaties zijn locaties 18, 37, 28, 39, 60 en 63. Deze zijn groot als het weer is niet te warm. Wees er echter van bewust dat op dag een zeer warme zomerdag, het ontbreken van de boom dekking kan deze campings nogal ongemakkelijk te maken.
 2. 2
  Selecteer schaduwrijke plekken als u verkiest. Deze bevinden zich aan de achterkant van de camping. Als zodanig, ze hebben een aantal relatief isolement en vermijd de zon. Suggereerde goede sites zijn 87, 88, 89, 69, 70, 71, 53, 4 en 2.
 3. 3
  Wees ervan bewust dat er een aantal acceptabele goede sites die niet in deze how-to genoemd. Echter, veel van hen kan druk en onaantrekkelijk zijn als u op zoek zijn naar meer eenzaamheid en ruimte.

Hogere grond

Crane Flat Campground

Deze camping biedt een prima alternatief voor de warme, dicht opeengepakte campings op de Valley Floor. Hoewel nog steeds erg druk, deze is over het algemeen niet zo lawaaierig als die welke zich in de vallei.

 1. 1
  Kies een van de vlakke plaatsen in kraan plat. Deze omvatten plaatsen 209, 305, 316, 211, 213 en 2. Selecteer locatie 308 als je wilt naar een zonnige plek met een mooi uitzicht op de weide hebben.
 2. 2
  Kies de meest geïsoleerde site als u wilt dat de meest vrede. Deze is ter plaatse 234, dat is een heerlijke platte plek voor een, zal misschien passen twee tenten en zit dichtbij een weide over een 50 voet lopen vanaf de parkeerplaats.
 3. 3
  Liever plaatse 207 als je een tent site gelegen in de buurt van de badkamer, maar ver van het lawaai willen.

Tips

 • North Pines is grotendeels schaduwrijke voor het grootste deel van de dag. Dit maakt de site plezierig tijdens de zomermaanden.
 • Crane Flat is gelegen op een hoogte van 6200 meter. Dit betekent dat het koud 's nachts krijgt. Pak de juiste (warme buitenste lagen, goede slaapzak etc.).
 • Reserveren is verplicht bij Crane Flat in de zomermaanden.
 • Reserveren is verplicht het hele jaar door te verblijven in het Noorden Pines camping en Lower Pines camping. Reserveringen informatie is verkrijgbaar bij de National Park Service.

Waarschuwingen

 • Lagere Pines is een erg druk camping. Kampeerders die isolatie moeten zoeken naar andere bestemmingen.
 • Hoewel het minder vol dan de vallei campings, is Crane Flat nog steeds overvol. Kampeerders die isolatie moeten verkennen andere gebieden, zoals het nabijgelegen Tamarack Flat.
 • Er zijn gebieden waar er geen toiletten in Yosemite National Park.