Wkenl

Hoe te mediteren met je innerlijke stem

Meditatie is een manier van ontspanning en een pad naar verlichting. Als we lossen onze gehechtheid aan de buitenwereld en brengen onze geest tot rust, welzijn, positiviteit en verlichting (innerlijk geluk) ontstaan. Alle negativiteit verdwijnt. We denken positief weer en plotseling leven in het licht. We zien het positieve in de wereld, in onze medemensen, en in onszelf. We zijn in harmonie met onszelf en ons leven. Hier is het proces voor het mediteren met je innerlijke stem.

Stappen

Hoe te mediteren met je innerlijke stem. Stuur licht voor de wereld.
Hoe te mediteren met je innerlijke stem. Stuur licht voor de wereld.
 1. 1
  Bereiden. Zitten in je meditatie stoel (kleermakerszit, hiel zetel, stoel, etc.) en in je meditatie houding (handen op de benen of in de schoot).
  • Laat uw ogen dicht.
  • Adem in en uit.
  • Kalmeren en te ontspannen
  • Voelen wat je nodig hebt en vind uw persoonlijke praktijk.
  • Meditatie is goed voor je.
 2. 2
  Stoppen met denken. Stop alle gedachten voor een tot drie minuten en tot rust komen. Ontspan.
 3. 3
  Stuur licht voor de wereld. Visualiseer de Aarde, beweegt een hand en denk: "Ik stuur licht om... Mogen alle mensen gelukkig zijn Moge de hele wereld gelukkig zijn.". In het bijzonder, licht stuurt naar de lijdende mensen. Gebruik uw televisie als een venster op de wereld en wikkel alle mensen met licht.
 4. 4
  Gebruik yoga als het model. Leg je handen in je schoot. Visualiseer jezelf als een Boeddha, Shiva of Godin. Beweeg je tenen een beetje en denk dat de mantra: "Ik ben een godin ( Boeddha, Shiva) van de vrede I de weg van de vrede gaan ik in vrede leven... "
 5. 5
  Visualiseer de kosmos om ons heen, een heelal vol sterren. Maken grote cirkels met je armen en denken: ".... Ik neem de dingen zoals ze zijn laat ik mijn valse verlangens Ik woon in de eenheid van de kosmos ik flow positief met mijn leven" Wat wil je om te accepteren of loslaten? Zeg: "Ik aanvaard.... ik laten gaan...".
 6. 6
  Verbinden met de meesters. Wrijf je handpalmen in de voorkant van het hart chakra. Verbinden met de verlichte meesters en denken: ".. Om alle verlichte meesters Ik vraag om begeleiding en hulp op mijn weg"
 7. 7
  Vraag. U kunt nu een vraag stellen. Denk na over je leven. Wat zijn je doelen? Wat is uw manier van een verstandig leven? Mediteer op uw vraag. het antwoord binnen. Wat doet je innerlijke wijsheid te zeggen? Welke antwoorden je innerlijke wijsheid? Je voelt het antwoord. Laat het antwoord verschijnen in u. Denk dat het antwoord een paar keer als een mantra.
 8. 8
  Zeggen de mantra. Leg je handen in je schoot. Houd je rug recht en je buik ontspannen. Breng je geest volledig tot rust. Denk dat de mantra "Om" in je hoofd, borst, buik, benen en voeten. Denken in de aarde en in de hele kosmos: "Om Shanti, Om vrede...".
 9. 9
  Stoppen met denken. Stop elke gedachte voor een minuut. Wanneer gedachten komen, altijd duwen ze weg. Daarna ontspannen compleet. Draai je lichaam. Zitten er relaxed. Vrede en harmonie zijn in je.
 10. 10
  Optimistisch te zijn. Ga heen positief in uw dag. Het licht is met u. Wees gezegend.

Tips

 • Altijd in goed contact met je lichaam en je ziel. Voelen wat ze willen en nodig hebben. En geef het aan hen. Volg de vijf kenmerken waarheid, vrede, liefde, zelfdiscipline en geluk. Dan zul je je weg te vinden in het licht. Voel het licht van God, de energie van vrede en liefde in je. Gelukkig zijn en goed zijn. Dat is de essentie van yoga filosofie.
 • Het allerbelangrijkste in yoga is de innerlijke stem. De innerlijke stem is de stem van je eigen waarheid en wijsheid. Het is uw gevoel van juistheid. Je combineert je verstand en je gevoel. Dan zul je de manier om jezelf te vinden. Volg je eigen wijsheid. Vind uw persoonlijke meditatie. Doe meditatie zoals het is goed voor je.
 • Wat wil je van meditatie? Geluk, genezing, verlichting? Informeer u. Lees meditatie boeken, bezoek meditatie groepen, op zoek naar de juiste meditatie leraar voor u. Dan leren mediteren. Zoek uit wat is de beste manier voor u om te oefenen. En de praktijk elke dag.

Waarschuwingen

 • Als u wilt een ziekte te genezen, is het misschien goed om te gaan met een gezondheids-of wellness-professional te zijn. Yoga is een manier om te ontspannen en innerlijk geluk ontwaken. U kan genezen sommige ziekten met yoga en meditatie, maar je moet voorzichtig zijn en luisteren naar je innerlijke stem. Veel mensen vinden het het beste om het advies van de artsen en alle relevante medische boeken volgen. Houd er echter rekening mee, dat de medische opleiding is primair gericht op de behandeling van ziekten-geen wellness-en weinig artsen hebben training in yoga, voeding, of andere niet-medische gezondheidszorg benaderingen.
 • De belangrijkste weg van gezondheid en genezing zijn de vijf principes van gezondheid. Elke dag moeten we wat aan sport doen (yoga, wandelen), eet gezond (veel groenten en fruit, weinig calorieën), vermijd schadelijke stoffen (alcohol, roken, drugs), denk positief (overwinnen negatieve gedachten) en ontspannen (genoeg slapen, pauzes, stilte en meditatie).