Wkenl

Hoe maak je een herziening tijdschema maken

Zoals we naderen het examen seizoen, het is nog niet te laat om te beginnen met de herziening. Hier zijn een paar tips om het maken van een effectieve herziening tijdschema dat zal u helpen om de cijfers die u verdient.

Stappen

Hoe maak je een herziening tijdschema maken. Krijg wat papier en een aantal verschillende gekleurde pennen.
Hoe maak je een herziening tijdschema maken. Krijg wat papier en een aantal verschillende gekleurde pennen.
 1. 1
  Krijg wat papier en een aantal verschillende gekleurde pennen. Een heerser zou kunnen helpen, ook, als je wilt een tafel in plaats van een lijst te maken.
 2. 2
  Een lijst van alle onderwerpen die u doet en breken ze in subcategorieën. Engels literatuur, bijvoorbeeld, kunnen worden opgesplitst in de verschillende boeken die je bestudeert en vervolgens verder in hoofdstukken / thema 's / quotes etc. Highlight of cirkel de verschillende vakken met verschillende kleuren.
 3. 3
  Meng uw onderwerpen op. Heeft al uw nachtmerrie onderwerpen niet op een dag, en degene die je wilt op een andere dag.
 4. 4
  Bepaal welke taken je moet alleen besteden korte uitbarstingen van tijd op en die u misschien een hele dag moet doorbrengen op om uit de weg. De tweede moet worden gereserveerd voor grote projecten die je niet moe van.
 5. 5
  Toewijzen dagen voor de grote projecten. Doe dit eerst, rekening houdend kan het nodig om terug te gaan en dingen te veranderen op een later tijdstip, dus voldoende tijd voor dit.
 6. 6
  Van de resterende dagen, zorg ervoor dat je opschrijven eventuele andere verplichtingen je hebt e. G. een baan, lessen, vergadering of sociale evenementen.
 7. 7
  Beslis welke tijden je het beste werken en zet de taken die meer energie of concentratie tijdens uw optimale tijd nodig.
 8. 8
  Bij de samenstelling van de rest van je revisie in uw agenda / tafel, zette tijden neer en zorg ervoor dat je elke dag beginnen redelijk vroeg.
 9. 9
  Begin uw dag met iets wat je weet dat je kunt bereiken. Dit geeft je meer motivatie voor de rest van de dag te geven. Zorg ervoor dat het volgende slot is iets zwaarder, zodat je niet afschrikken je slechtste vakken tot het einde.
 10. 10
  Er is gezegd dat de optimale concentratie is 32 minuten dit dus in gedachten houden bij het ​​bepalen hoe lang elke sessie zou moeten duren.
 11. 11
  Geef jezelf regelmatig een pauze. Als bij het doen van uw revisie je bent op een rol, dan kunt u altijd beslissen om door te gaan.
 12. 12
  Cross dingen af als je ze doen, omdat het je een gevoel van voldoening zal geven.
 13. 13
  Het belangrijkste ding - Geen paniek. En zorg ervoor dat je veel slapen voordat de dag van het examen.

Tips

 • Wees realistisch over wat je kunt bereiken, maar vergeet niet het is allemaal over trial and error. Zelfs als het mis gaat, kunt u altijd aanpassen van uw tijdschema.
 • Maak jezelf een zeer gedetailleerd schema van de avond ervoor - vooral als het een weekend. Bijvoorbeeld, 09:30 - Sta op, neem een ​​douche. 10:00 - ontbijten, pak wat koffie etc. 10:30 - Herziening van de Russische revolutie... en ga zo maar door! U zult verbaasd staan ​​hoeveel meer kans dat je werk gedaan te krijgen als je alles gepland uit precies hebben.
 • Niet leeftijden waardoor je rooster zien er doorbrengen. Als je een perfectionist en het hebben van een rommelige tijdschema zal u ontzenuwen, met alle middelen maken het er schoon en netjes, maar geen kostbare revisie tijd besteden aan het tekenen van mooie foto's of kleurstoffen dingen inch
 • Studeren met een vriend kan productief en leuk. U kunt onderwerpen je zowel doen herzien en te testen elkaar op dingen die je hebt geleerd. Zelfs als je niet dezelfde onderwerpen te doen, kunt u motiveren elkaar om te werken en elkaar te helpen blijf bij je revisie plannen.
 • Als u tekent je rooster, trek een met alleen de onderwerpen die je hebt te herzien (bv. wiskunde, scheikunde) en teken vervolgens een andere met welke onderwerpen binnen elk onderwerp te herzien (bv. hoeken, periodieke tabel). Op deze manier heb je snel een tafel en ook een die is nauwkeuriger, gedetailleerd en gericht!

Dingen die je nodig hebt

 • Papier of een dagboek
 • Een Pen
 • Gekleurde pennen
 • Liniaal