Wkenl

Hoe te manifesteren wat

U kunt de ervaringen die je wilt creëren. Je geest heeft de energie in het leven wat je wilt manifesteren aan te brengen.

Stappen

Hoe te manifesteren wat. Aanvaardt en erkent dat je gedachten zijn vormen van energie die de zaden van uw toekomstige ervaring bevatten.
Hoe te manifesteren wat. Aanvaardt en erkent dat je gedachten zijn vormen van energie die de zaden van uw toekomstige ervaring bevatten.
 1. 1
  Aanvaardt en erkent dat je gedachten zijn vormen van energie die de zaden van uw toekomstige ervaring bevatten.
 2. 2
  Leren om je geest stil. Meditatie is zowel gemakkelijk en moeilijk. Zodra u de meditatieve staat beheersen, beginnen aan een specifiek woord als 'geluk' of een afbeelding in te voeren (een beetje zoals uw persoonlijke logo) waarin u enkele betekenis (zoals een cheque met een bepaald bedrag op het) hebben geïnvesteerd.
 3. 3
  Versterk deze techniek door het houden van een nieuwe werkelijkheid tijdschrift. In het op te schrijven rekeningen in de tegenwoordige tijd (alsof nu gebeurt) van wat je doet, zegt, denkt in de ervaring die je manifesteren.
 4. 4
  Maak plaats voor nieuwe ervaringen door bewust veranderen van oude gewoonten en routines. Neem een ​​nieuwe route naar het werk. Vroeger opstaan. Hebben iets anders voor het ontbijt. Geef sommige dingen.
 5. 5
  Maak rituelen om uw verwachte uitkomst symboliseren. Als u het manifesteren van een nieuwe auto, kopen iets klein dat het symboliseert.
 6. 6
  Beroep doen op de steun van alle ondersteunende krachten: vertrouwde vrienden, favoriete plaatsen, inspirerende muziek, of zelfs je eigen gemaakt talismannen.

Tips

  • Als u wilt een fortuin manifesteren, altijd voeren rond 100 dollar of meer in uw portemonnee. Waar je ook gaat, kijk naar de winkels om je heen, en zeg tegen jezelf "Als ik wilde, kon ik gaan daar nu meteen en koop dat!" maar eigenlijk niet kopen. Eigenlijk besteden 100 dollar is een stuk minder bevredigend in vergelijking met de uitgaven 100 dollar 10, 20, 30 keer mentaal. Dit zal een hoop geld te trekken naar je toe als je kunt je voorstellen wat het zou zijn.

Waarschuwingen

 • Herinneren, manifesteren is echt over zijn positieve wat geweldig is. Zelfs als je het niet gelooft, geef positief en manifesteren een goede lange poging. Op zijn minst het zal je meer positief te denken. Het enige wat je hoeft te verliezen is negatief denken. Dit werkt voor zo veel, het is ongelooflijk.
 • Weersta de verleiding te laten gebeurtenissen die niet in overeenstemming met de nieuwe ervaring die u maakt afleiden lijken.
 • Pas op aangeleerde hulpeloosheid en degenen die uitbuiten. Ongeacht of u een fysieke leraar raadplegen, boeken, video's, een CD, cassettes of een dvd, ze eindigen allemaal gewoon je vertellen om terug te kijken in je eigen hart en geest voor de antwoorden en resultaten die u zoekt.
 • Niet vast komen te zitten in het idee dat je een fortuin betalen om iets aan iemand anders je te leren hoe dit te doen hebben. U kunt het onderzoek bij de bibliotheek en op de lijn.