Wkenl

Hoe maak je wensen uitkomen

Heb je ooit wilde in staat zijn om alles wat u ooit gedroomd van doen of wensen? Van plan om uw wensen uitkomen voor u is een gemakkelijke en onthullende manier om jezelf beter te leren kennen.

Stappen

Hoe maak je wensen uitkomen. Maak je doelen uw prioriteit.
Hoe maak je wensen uitkomen. Maak je doelen uw prioriteit.

Visualiseer uw wensen

 1. 1
  Wees creatief! Als je gaat om te willen en het stellen van doelen, geef het alles wat je hebt. Wilt u een wereldklasse chef-kok? Stel je gewoon dat, zo levendig als je kunt doen, en voel me als een wereldklasse chef. Bezoek uw favoriete foodie plaats tijdens de dag, wanneer het is traag, en praat met de chef-kok. Vraag hen hoe het is, en of ze hebben geen suggesties voor je. Of misschien wilt u uw prive-piloot certificering te krijgen. Breek uit de buurt van uw vlucht simulator software, en ga naar een luchthaven! Luister naar de motoren, misschien praat met een instructeur. Wees niet verbaasd als je merkt dat je op een testvlucht!
  • De sleutel is om creatief te zijn, en zet jezelf in een positie om uw dromen te realiseren. U vindt ze zijn een stuk gemakkelijker te realiseren, hoe meer je beweegt in die richting. Zoals ze zeggen, "Een reis van 1000 mijl begint met de eerste stap."
 2. 2
  Geloof in jezelf. Hoewel er zeker zullen zijn anderen die zal helpen om uw wensen uitkomen, is het uw beslissingen en alleen je acties die ervoor zorgt dat dingen gebeuren. Weet dat je kunt doen wat je hebt een geest te doen, zelfs het onmogelijke!
 3. 3
  Hebben doelen. Om uw wensen te laten uitkomen, moet je in staat zijn om ze te verwoorden. Uw doelen kan geld zijn, of liefde, of alleen maar een eenvoudige, gelukkig leven. Wat ze ook zijn, wat uw wensen, maken deze doelen je visie en je missie.
  • Herinner jezelf dagelijks van je doel of doelen. Maken ze het eerste wat je denkt als je wakker wordt in de ochtend, en het laatste waar je aan denkt als je gaat slapen 's nachts.
 4. 4
  Maak je doelen uw prioriteit. Als je echt iets wilt bereiken, richt al uw inspanningen te maken van het gebeuren. Als er een beslissing moet worden gemaakt, en een optie brengt je dichter bij je doel, en de andere beweegt je er van af, kies degene die je richting het beweegt.
  • Bijvoorbeeld, als je doel is financiële onafhankelijkheid, en je komt in een heel groot deel op een groot tv-scherm, overwegen: zal een goedkope tv-hulp die u financieel onafhankelijk te worden? Zal zetten dat de hoeveelheid geld in een rentedragende spaarrekening, in plaats daarvan, zijn meer in lijn met je doel? In een jaar, zal uw goedkope TV de moeite waard 25% van wat je betaald. Dat geld, geïnvesteerd in een spaarrekening, zou waarde van meer dan 100% van wat het was zijn, in eerste instantie. Indien de initiële prijs van de TV was 750€ u zou zijn dan 560€ dichter bij uw doel.
 5. 5
  Bijhouden van uw vorderingen. Houd een notebook, en elke avond, uw nota's van de dag ervoor, noteer wat je gedaan hebt om verder uw doel van vandaag, en wat je van plan morgen te doen.
  • Let op de dingen die je je dat de richting van je doel. Het is belangrijk dat je jezelf krediet voor prestaties groot en klein.
  • Let ook op de dingen die je afgestapt van je doel, en nadenken over ze eerlijk. Was het iets wat je niet kon vermijden, zoals een familielid in nood, of heb je veer uit je pad, en "koop de tv?" Ontwikkel een plan om weer op de rails.
 6. 6
  Onder anderen in uw doelen. Terwijl uw familie, vrienden en zakenpartners dezelfde wensen niet kunnen delen, kunnen ze waardevolle hulpbronnen. Praat met hen, met hen te delen uw dromen, en uw ideeën over hoe om te volbrengen. Zij kunnen ideeën hebben over dingen die je kunt doen. Ze hebben zo hun eigen ideeën die gel met de jouwe.
  • Als je open te stellen voor anderen, bereid zijn om eerlijk te luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Het zal niet altijd zijn wat je wilt horen, maar een alternatief standpunt is van onschatbare waarde.
  • Zoals alles in het leven, het maken van uw wensen uitkomen is een stuk moeilijker wanneer je probeert om het allemaal zelf te doen.
 7. 7
  Verliest richten nu en dan. Nee, dat betekent niet dat uit te gaan en koop een tweede tv voor de slaapkamer. Het betekent iets voor jezelf, dat maakt het leven aangenamer maken. Het is misschien een wandeling in het park, een goed diner met vrienden te zijn, of het zou die nieuwe film in 3D met OdorVision en subwoofers onder de stoelen zijn. Wat het ook is, het hebben van uw wensen uitkomen, maar het hebben van een leeg leven is ongeveer net zo zinloos als het wordt.
 8. 8
  Ontwikkeling betekent vooruitgang. Om uw wensen uitkomen zal vereisen dat u acties op verschillende punten langs je pad. Neem de tijd om de vaardigheden die je nodig hebt om je doelen verder te ontwikkelen.
  • Bijvoorbeeld, als je wilt om rijk te worden, leren niet alleen hoe om geld te verdienen, maar hoe om geld te beheren ook.
  • Als u wilt de rock gitaar te spelen, met alle middelen, neem les-, maar ook leren hoe je een versterker te bouwen of kennen het verschil tussen een dynamische en condensator microfoon.
 9. 9
  Wees voorbereid. Een deel van het hebben van uw wensen uitkomen is om jezelf voor te bereiden op wanneer ze gebeuren. Bijvoorbeeld, als je wilt ontmoeten iemand speciaal, en je bent weg uit vorm, zou je ontmoet dat bepaald iemand, maar ze kunnen niet zo enthousiast over je. Voordat u zich in een positie om te hebben dat ware wens komen, moet je de grond werk te doen:
  • Krijgen in vorm. Ja, het is waar, je kunt niet een boek beoordelen door zijn dekking. Dan weer, als het deksel is bedekt met Frans-bak vet en overgebleven stukjes sla, is niemand gaat om het te raken. Ze gaan voor de schoon, onbeschadigd exemplaar op de plank.
  • Verliest de bagage van het verleden. Als je het werk hebt gedaan, kreeg in grote vorm, en ze eindelijk merkt u-en dan kun je niet zwijgen over je ex-al dat werk zal zijn voor niets geweest. Bereid je mentaal voor succes door het verlaten van het verleden waar het hoort. In het verleden.
 10. 10
  Mediteer regelmatig. Focus op je doelen, en terugkomen als elk van hen om ervoor te zorgen dat je op de juiste weg.
  • Meditatie kan worden als stille contemplatie, gebed, of zelfs een muziekinstrument spelen. Iets waarmee je geest open te stellen en na te denken eerlijk gezegd is goed.
 11. 11
  Bevorderlijk is standvastigheid. Wat uw doel, zij het verheven of eenvoudige, zullen er tegenslagen en problemen langs de weg. Ze herkennen voor wat ze zijn, aan te passen of je doel of het plan om de situatie aan te pakken, en vooruit blijven gaan.
  • Bijvoorbeeld, als je doel is om uw bestemming te bereiken met de auto in 3 uur, en een boom blokkeert je pad, niet gewoon stoppen daar. Je hebt minimaal 3 alternatieven:
   • Zoek een alternatieve route
   • Wacht tot de boom wordt verwijderd
   • Ga naar huis
  • Terwijl u uw bestemming niet kan maken in 3 uur, kunt u uw doel te resetten om simpelweg het maken van het naar uw bestemming.
 12. 12
  Weten wanneer je moet folden 'em. Tijd verandert ons, en omstandigheden kan verschuiven. Klampt zich vast aan een doel dat niet langer zinvol is zal contraproductief zijn best. Bijvoorbeeld, als je doel is om een ​​pro-NBA-speler te zijn, en een blessure maakt dat onmogelijk is, te blijven richten op het maken van die werkelijkheid brengt u alleen maar frustratie of woede-die geen van beide zijn waardige doelen.

Tips

 • Heb geduld. Je moet blijven oefenen om beter te worden. Je hebt ook te blijven proberen, zelfs als je de eerste paar keer mislukken.
 • Volg niet uw dromen-achtervolgen hen.
 • Als u alle items op je lijst aan te vullen, gefeliciteerd! U kunt nu beginnen een nieuwe lijst aan met veel nieuwe wensen. Het leven is gevuld met vele mogelijkheden en zoveel te bieden.
 • Precies weet wat je wilt, want wat je zou hebben gewild toen je 10 jaar oud is niet zo belangrijk als je bent 15, en wat belangrijk is als je bent 15 is veel anders als je bent 30.
 • Doe je dit voor jezelf of voor iemand anders? Deze zal bepalen of je vasthouden aan wat je moet doen om te krijgen wat je wilt.

Waarschuwingen

 • Wensen uitkomen door hard werken en doorzettingsvermogen. Ze zijn over het algemeen niet dingen die direct zal gebeuren. Wees geduldig en vasthoudend zijn.
 • Als je doet de taken die nodig zijn om uw wens uitkomen, kun je leren of beseffen dat dit is niet echt wat je wilt. Wees niet ontmoedigd, het zou kunnen leiden tot een nieuwe droom en / of een beter begrip van wie je bent als persoon. Falen en verkeerde afslagen zijn allemaal onderdeel van het leerproces levensreis en vaak vertellen ons meer over wat we willen en wie we zijn dan de dingen die gemakkelijk kunnen worden opgedaan.
 • Niet wilt dat onrealistische dingen, je teleurgesteld zal zijn en je beter dan te wensen over de maan weten. Hou het haalbaar en in de sfeer van de menselijke werkelijkheid.
 • Er zou meer te doen dan wat je in eerste instantie gedacht worden, maar begrijp dat het een iteratief proces.

Dingen die je nodig hebt

 • Notitieboekje
 • Pen of potlood