Wkenl

Hoe om jezelf te verbeteren

Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van jezelf, lees dan verder.

Stappen

Hoe om jezelf te verbeteren. Stel je voor wat je zou zien in je perfecte wereld.
Hoe om jezelf te verbeteren. Stel je voor wat je zou zien in je perfecte wereld.
 1. 1
  Stel je voor wat je zou zien in je perfecte wereld. Hoe gaat het anders en hoe kan je dit bereiken?
 2. 2
  Bepalen wat moet worden verbeterd en wat niet. Identificeer uw vermogen (eerlijke, hardwerkende, liefhebbende... etc.) en uw schulden (boos, lui... enz.) Dit gaat het beste met een vertrouwde vertrouwen, een geliefde, een therapeut, een religieuze leider of zelfs een "sponsor" in een 12 stap-groep. De meeste mensen zijn experts in zelfbedrog. Het hebben van een externe partij helpt af te breken wat van dat. Ook hebben we soms een probleem van ofwel te hard of te zacht zelf. We moeten een nauwkeurig beeld van onszelf als we zijn om te verbeteren.
 3. 3
  Zoek gaan naar informatie over hoe je die verandering nastreven. Informatie kan worden verzameld uit boeken, artikelen, vrienden, familie en professionals. Het is verbazingwekkend hoeveel informatie vind je als je klaar bent!
 4. 4
  Kiezen welke suggesties die u kunt toepassen om jezelf en om die suggesties te oefenen. Als een bepaalde set lijkt niet te werken, probeer dan een andere! Niets werkt voor iedereen. Je moet om te vinden wat werkt voor u!
 5. 5
  Oefenen, oefenen, oefenen! Verandering komt langzaam voor de meeste mensen en kan erg ongemakkelijk. Gewoon doorgaan tot je verandering is je nieuwe realiteit (de veranderde je).
 6. 6
  Wees oprecht. Verder te verbeteren jezelf. Als je goede daden doen (zelfs als het varieert van simpele dingen zoals het geven van iemand een glimlach of het helpen van je moeder) met een oprecht hart, alles wat je doet wordt automatisch beter en je zult ware geluk in je leven te hebben. (Doen elke goede daad betekent niet dat je niets te verwachten in ruil)
 7. 7
  Geloof in jezelf. Erken uw sterktes, zelfs als je naar ze allemaal neer. Je moet je eigen beste vriend te zijn, dan kunt u een goede vriend of geliefde zijn voor anderen.

Tips

 • Geef niet op als je niet ziet verbetering meteen! Tik me op de rug voor "overwinningen" en geef jezelf een pauze als je terug schuift. "Rome werd niet in een dag gebouwd"! Hou het maar als je in staat bent. Veel succes en goed voor u!
 • In plaats van het maken van grote grootse doelen, te beginnen door het opzetten van kleine doelen die het grote doel te bereiken. Bijvoorbeeld het verliezen van £ 50 is een moeilijke taak, maar iets als er geen chocolade voor een week leefbaarder zou kunnen zijn
 • Het helpt ook om genereus te zijn en goede doelen

Waarschuwingen

 • Gebruik uw gezond verstand en niet overboord te gaan met alles!