Wkenl

Hoe maak je een interessant leven hebben

Is je leven niet helemaal spannend genoeg? Denk je dat het kan meer pit te hebben? Als uw antwoord is een volmondig ja, lees dan dit artikel!

Stappen

Hoe maak je een interessant leven hebben. Te krijgen in de wereld meer.
Hoe maak je een interessant leven hebben. Te krijgen in de wereld meer.
 1. 1
  Te krijgen in de wereld meer. Je kunt niet echt een zeer actieve of interessante leven als je binnen blijven tv kijken (of het lezen van internet wiki's) de hele dag.
 2. 2
  Nieuwe dingen te proberen. Of het spelen van een nieuw spel in de arcade, of vrijwilligerswerk voor een organisatie, zal iets nieuws je ogen open en tonen u nieuwe perspectieven in het leven.
 3. 3
  Ontmoet nieuwe mensen en aandacht besteden aan wat voor hen belangrijk is. Leren over anderen is zeker om nieuwe kansen die je leven aantrekkelijker zal maken.
 4. 4
  Als u momenteel in de school, probeer dan een andere vorm van school. Probeer het doen van online school of homeschool om iets dynamischer en interessanter voor u te vinden.
 5. 5
  Krijg een vriend die een interessant leven heeft. Zij kunnen leveren de ideeën en je kunt deelnemen aan de pret.
 6. 6
  Nadenken over wat je het meest enthousiast over het leven. Richt uw energie om meer te leren over wat dat zou kunnen zijn. Graven rechts in en besluit om wat vaardigheid om je passie te ontwikkelen. Hoe dieper je duikt in iets, hoe meer kennis en interessant je zal zijn.
 7. 7
  Reizen! Overweeg een Caribische cruise, een backpacking reis in heel Europa of een beklimming van de Kilimanjaro. Maar als deze lijken net een beetje buiten bereik op het moment, een middag uitstapje naar het museum, of uw lokale dierentuin kan ook inspirerend zijn!
 8. 8
  Verander je kijk op het leven. Misschien heb je al een interessant leven in vergelijking met anderen, maar je weet het niet. Stap terug en waarderen wat je hebt.
 9. 9
  Zeg ja tegen elke kans die je krijgt.

Tips

 • Vergeet niet dat u alleen uw leven interessanter maken. In plaats van te klagen, iets aan doen.
 • Probeer het doen gekke dingen. Niet slecht gek, of dingen die je in de problemen, maar goed gek, zoals sleeën van een heuvel in een vuilnisbak deksel in het midden van augustus.
 • Niet te veel zorgen te maken over het krijgen in de problemen. Zolang je jezelf wijs te voeren, bent u beter af met een aantal berekende risico's in het leven. Je bent maar een keer jong...... doe het voordat je opraken van de tijd.
 • Wat heft uw geest? Go for it!
 • Geniet van de kleinste dingen, Doe wat zonnebrandcrème over je hele gezicht en genieten van de warme zon
 • Lees biografieën van fascinerende mensen die verbazingwekkende dingen hebben bereikt. Die u kunnen inspireren om gelijkaardige dingen te doen.