Wkenl

Hoe om energie te krijgen als je moe bent

Een goede nachtrust is altijd de beste oplossing voor het terugwinnen van energie. Maar, niet iedereen heeft de tijd voor een slaap. Dus, als je bent nog laat blokken voor die enorme test, hier zijn enkele manieren om u te helpen alert en wakker te blijven.

Stappen

Hoe om energie te krijgen als je moe bent. Eet voedsel dat energie vrijgeeft over een langere periode van tijd als een banaan.
Hoe om energie te krijgen als je moe bent. Eet voedsel dat energie vrijgeeft over een langere periode van tijd als een banaan.
 1. 1
  Word actief. Als je niet genoeg slaap hebt gehad, zult u ontbreken heel veel energie. In plaats van ploeteren door de dag, basketbal spelen met je kinderen, eten, ga dan voor een fietstocht, of gewoon opstaan ​​en dansen! En wat je ook doet, ga niet liggen op iets comfortabel.
 2. 2
  Drink water. Water houdt je gehydrateerd, die geeft je energie.
 3. 3
  Haal diep adem. Hierdoor zal uw lichaam om het bewustzijn te herwinnen en geven u een kans om emotioneel goed in geworden.
 4. 4
  Doe wat yoga. Als je veel energie gebruikt u kunt yoga doen om het terug te krijgen sneller.
 5. 5
  Eet voedsel dat energie vrijgeeft over een langere periode van tijd als een banaan. Als je honger tussen de maaltijden, gezonde snacks te eten (in plaats van junk food) of voedingsmiddelen die eiwit bevatten.
 6. 6
  Giet koud water over elke pols. Dit krijgt uw bloed circulerende.
 7. 7
  Als u niet beschikt over veel tijd, proberen te gaan vroeg slapen en wakker worden en doe het in de ochtend. Vergeet niet om je alarm in te stellen!
 8. 8
  Drink een kopje van ijs of giet het beneden je rug / broek. De kou zal je wakker en de schok krijgt u te springen zo in energie, en zoals eerder vermeld, het water houdt je gehydrateerd, die geeft je energie.
 9. 9
  Eerst doen kleine taken. Dit zal uw energie later te sparen voor de grote dingen.
 10. 10
  Niet uitstellen! Het uitstellen van taken zal je uitputten van de tijd en motivatie, krijgt het werk gedaan en dan hebben plezier.
 11. 11
  Wassen koud water over je gezicht. De kou zal je wakker en de schok je gezicht en een schok voor je sensorische neuronen die zenuwen stuurt naar het relais dat zij aan de motor neuron.
 12. 12
  Ga voor een wandeling (dit zal u ontspannen en je afkoelen)

Tips

 • Splash koud water op je gezicht.
 • Was je gezicht. Hoewel dit is niet van plan om u te voorzien van meer energie, zal het voelt u zich meer wakker.
 • Luister naar wat vrolijke muziek.
 • Neem een ​​power nap.
 • Eet een appel. Heeft meer energie dan koffie!
 • Ga voor een 5 min.-10 min.. wandelen, joggen of lopen.
 • Geluk helpt ook meestal mensen energie krijgen.
 • Sta op en neer de trap 10, 20, 30 etc. maal
 • Eet niet binnen 2-3 uur van naar / bed slapen.

Waarschuwingen

 • Niet doen. Deze zijn niet goed voor je lichaam, en alleen wanneer u het verbranden van calorieën door het sporten. Dat gezegd hebbende, alleen drankjes zoals Gatorade zijn goed tijdens het sporten. "Energy drinks" als Red Bull hebben hartproblemen veroorzaakt wanneer genomen met oefening. Wanneer u weinig energie uit slaaptekort, zal energiedranken alleen omhoog tijdelijk. In een korte tijd zult u "crash" van de grote hoeveelheid suiker je ingenomen.
 • Junk food is slecht voor je gezondheid en niet zorgen voor veel nuttige voedingsstoffen. Vermijd het eten van het.
 • Voedingsmiddelen rijk aan koolhydraten alleen leiden dat "zinkende gevoel 'als je lichaam is al moe en heeft net dat beetje meer werken wanneer het afbranden van het eten, vooral als je stilstaat en niet constant zijn in beweging.
 • Vermijd een overdosis op televisie. Het kan worden verslavend en vermoeiend.
 • Slaaptekort is niet een goede gewoonte om in. Met gebrek aan slaap, je bent meer vatbaar voor virussen vangen en ziek worden.