Wkenl

Hoe maak je een medische marihuana identiteitskaart krijgen

Medische Marihuana wordt nu een praktische oplossing voor veel patiënten in het gebied tegenwoordig. Maar je moet een zekere regulering begrijpen voordat u deze alternatieve geneeskunde kan gebruiken voor uw medische behoeften. Er zijn bepaalde parameters te begrijpen voordat u deze medische marihuana kunt gebruiken voor gezondheid purposes.Below zijn de basisstappen bij het verkrijgen van een medische marihuana Identification card. Check ze hieronder;

Stappen

Hoe maak je een medische marihuana identiteitskaart krijgen. Bereid een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.
Hoe maak je een medische marihuana identiteitskaart krijgen. Bereid een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.
 1. 1
  Bereid een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs. Het moet uw rijbewijs, sociale zekerheid ID of zelfs uw paspoort. Als je minderjarig bent, moet u uw geboorteakte en een toestemming brief van je ouders mee, waarin staat dat ze je in staat om medische ID-kaart te verkrijgen voor uw medische toestand.
 2. 2
  Een bewijs van uw provincie ingezetenschap. U kunt een van uw rijbewijs of een huidige hypotheek betalingsbewijs of een persoonlijke factuur onder uw naam, met het adres van de provincie.
 3. 3
  Krijg een aanbevelingsbrief van een arts. Dit is het belangrijkste wat je voor te bereiden voordat u een geneesmiddel marihuana identiteitskaart kunnen krijgen. Uw arts moet een brief schrijven, waarin staat daar dat je mag deze alternatieve geneeswijzen te gebruiken voor uw medische toestand. Zonder dit, zal de medische dispensaria niet toestaan ​​om medicinale marihuana te kopen voor uw medische behoeften.
 4. 4
  Bereid ongeveer 115€ als betaling. Wanneer u klaar bent met alle benodigde documentatie, moet u uw zak te controleren en bereid je 115€.
 5. 5
  Breng alles aan de provinciale afdeling gezondheid. Breng het origineel en een kopie van uw overheid uitgegeven identiteitskaart plus uw aanbevelingsbrief vanuit uw lokale arts, een bewijs van ingezetenschap en zelfs uw betaling. Als je het allemaal, ga dan naar uw provincie afdeling gezondheid en presenteren ze allemaal aan de balie, waaronder de betaling en vul het aanvraagformulier.
 6. 6
  Je moet wachten voor ongeveer een maand voor de gezondheid afdeling releases uw identiteitskaart. Zodra u uw ID-kaart, kunt u meteen overgaan tot eventuele apotheken in de regio en de aankoop van medische marihuana aan uw ziekten te genezen.

Tips

 • Controleer wat federale wet zegt over deze alternatieve geneeskunde - Het gebruik van deze alternatieve geneeskunde in Sacramento is reeds legaal maar onder de federale wetgeving, kan medicinale marihuana illegaal worden beschouwd, zodat voordat u besluit om een ​​ID-kaart te krijgen, kun je beter de door de federale parameters wet onder deze omstandigheden.
 • Medicinale Marihuana moet worden gebruikt op basis van uw medische behoeften. U moet weten dat deze medische cannabis kan je echt helpen met uw medische behoeften, maar staatswetten niet tolereren patiënten om marihuana te gebruiken voor persoonlijk gebruik. U moet dit wettelijk kopen via apotheken. Je moet aan bepaalde richtlijnen bij het nationaal recht ingesteld voordat u kunt gebruiken marihuana.
 • Probeer alleen marihuana roken als je daadwerkelijk ziek, niet alleen voor de lol.