Wkenl

Hoe zich te ontdoen van de witte tong

Een witte tong is iets dat niemand wil hebben. Niet alleen een beslagen tong kijken abnormaal, maar als het onbehandeld blijft, het is een sterke indicatie van een slechte adem. Mensen die de aandoening die bekend staat als geografische tong hebben zijn zeker meer kans op een witte tong ervaren. Geografische tong betekent gewoon een tong die veel groeven en scheuren in zich heeft, en deze groeven en scheuren maken een uitstekende voedingsbodem voor de anaërobe bacteriën die slechte adem en een witte tong veroorzaken. De manier om dit probleem is gewoon om ervoor te zorgen dat je tong zo schoon mogelijk wordt gehouden. Echter, niet alle tong reinigen gelijk geschapen....

Reinigen van de tong (of tong schrapen) is een proces dat de meerderheid van de mensen in het Europa niet doen op een dagelijkse basis. Het is een van de belangrijkste stappen die u kunt nemen om uw adem schoon en fris te houden!

Het is niet moeilijk om te doen, en het is niet eens zo tijdrovend. Die extra minuut of twee per dag kan enorme beloningen oogsten in het voorkomen van slechte adem, helpt om witte tong te voorkomen en terug te zenden naar zijn normale kleur.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van de witte tong. Te beginnen bij de basis van je tong, plaats de tongreiniger strak tegen het oppervlak van je tong en maak langzame vegen slagen van back-to-front.
Hoe zich te ontdoen van de witte tong. Te beginnen bij de basis van je tong, plaats de tongreiniger strak tegen het oppervlak van je tong en maak langzame vegen slagen van back-to-front.
 1. 1
  Te beginnen bij de basis van je tong, plaats de tongreiniger strak tegen het oppervlak van je tong en maak langzame vegen slagen van back-to-front. Begin bij beide kanten (links of rechts) en werk je weg naar de andere. Afhankelijk van de tongreiniger die u gebruikt, moet u 3-4 verschillende 'zwad' te maken over je tong.
 2. 2
  Toepassing zuurstof tandpasta. Zodra het oppervlak puin van je tong is verwijderd, breng een kleine kraal van zuurstof tandpasta aan het hoofd van je tong schoner.
 3. 3
  Voorzichtig de vacht van de oppervlakte van je tong (zo ver mogelijk naar achteren zonder kokhalzen) met de tandpasta. Dit maakt het mogelijk door te dringen onder het oppervlak van je tong om die zwavel-producerende anaërobe bacteriën te neutraliseren! Er zijn meer bacteriën in het achterste van je tong dan aan de voorkant.
 4. 4
  Zodra je tong is bekleed, zodat de tandpasta te blijven op het oppervlak van je tong zo lang als je kunt, tot 90 seconden is ideaal. Als je begint te hoesten, of uw kokhalsreflex kicks in, het is goed om het uit te spugen wanneer u maar wilt.
  • Idealiter is het best om de tandpasta op het oppervlak van je tong, terwijl je je tanden poetst normally.You nog zou kunnen hebben slechte breath.Just borstel je tanden twee keer per dag en flos elke dag.

Tips

 • Tong reinigen niet doden de bacteriën die slechte adem die broeden onder het oppervlak van een geografische tong veroorzaken. Het verwijdert gewoon de smurrie op het oppervlak van je tong (slijm en voedselresten), die een bron van voedsel voor de anaërobe bacteriën zijn. Om zich te ontdoen van die anaërobe bacteriën (die verantwoordelijk zijn voor witte tong), moet u een oxiderende tandpasta die onder je tong ondergrond kan doordringen gebruiken.
 • Tong schoonmaken alleen niet voorkomen dat slechte adem
 • Een witte tong kan een symptoom van zijn.

Waarschuwingen

 • Het is niet nodig om hard te schrapen! In het algemeen, te drukken harder verwijdert niet meer bacteriën. U hoeft enkel te harde druk genoeg zodat de tongreiniger contacten je tong, spoelt over het reinigen oppervlak. Probeer niet om eventuele lacunes te verlaten.

Dingen die je nodig hebt

 • Het is niet nodig om een ​​van die complexe, dure gadgets te gebruiken om je tong succes te reinigen
 • Alles wat je nodig hebt is een tamelijk rigide instrument dat u gemakkelijk flush kunt maken met de grootste mogelijke hoeveelheid oppervlak van je tong. De elektronische tong schoonmakers zie je kan handig zijn als u artritis, moeite met coördinatie, of in het algemeen hebben een moeilijke tijd voor het uitvoeren van de onderstaande acties.