Wkenl

Hoe maak je een migraine te behandelen

Migraine kan een zeer slopende en pijnlijk probleem zijn. Ongeveer tweederde van de migrainepatiënten kan niet functioneren op een normaal niveau als ze een migraineaanval. Echter, er zijn tal van relatief eenvoudige remedies die kunnen thuis worden gedaan die kunnen verminderen of volledig te verwijderen van uw migraine aanvallen.

Stappen

Hoe maak je een migraine te behandelen. Hier krijg je een goede nachtrust.
Hoe maak je een migraine te behandelen. Hier krijg je een goede nachtrust.

Krijgt wat rust

 1. 1
  Hier krijg je een goede nachtrust. Veranderingen in het slaappatroon, het aanpassen van uurroosters en jetlag kan invloed hebben op de kwaliteit van de slaap cycli en migraine trigger. Probeer een regelmatig slaap schema te houden. Opstaan ​​en naar bed gaan op hetzelfde tijdstip elke dag indien mogelijk.
 2. 2
  Houd de donkere kamer. Zorg ervoor om uit te rusten in een donkere kamer. Licht verergert soms migraine symptomen.
 3. 3
  Probeer niet te laat slapen. Hoewel het lijkt misschien een beloning om te ontspannen en slapen in, het geven van jezelf dat afknapper na stress is een veel voorkomende trekker, omdat het invloed op je slaappatroon. Als je erg laat in het weekend moet slapen, probeer dan slapen met een klein beetje van uw raam te openen om lucht te laten binnen

Eten en drinken

 1. 1
  Neem cafeïne. Het is een paradox van hoofdpijn: inslikken te veel cafeïne en je kan een hoofdpijn te krijgen, maar neem een ​​klein beetje en het kan helpen om de pijn te verdwijnen. Studies hebben aangetoond dat aspirine en ibuprofen zijn meer effectief in combinatie met cafeïne. Dus als u aspirine of ibuprofen nemen bij het begin van een migraine, was hem met een kopje koffie.
 2. 2
  Geen maaltijden overslaan. Het overslaan van maaltijden kan een migraine aanval. Als je kunt, eet kleinere maaltijden gedurende de dag of zeker om drie maaltijden eten.
 3. 3
  Kennis te nemen van wat je eet. Bepaalde voedingsmiddelen en dranken triggers een migraine-aanval in ongeveer 10 procent van de migraine-patiënten. Het kan 30 minuten tot 12 uur voor een levensmiddel een reactie. Als je een migraine, denk terug aan wat je gegeten in dat tijdsbestek en probeer het elimineren van een aantal van deze voedingsmiddelen uit je dieet. Enkele voorbeelden van veel voorkomende triggers zijn chocolade en rode wijn.
 4. 4
  Spice it up. De hete bestanddeel in rode peper, capsaïcine, is een geweldige pijnstiller en kan helpen degenen die migraine beter te voelen tijdens een aanval. U hoeft geen rode peper onder in al uw maaltijden. U kunt cayennepeper capsules te kopen in reformwinkels.
 5. 5
  Gebruik kippenbouillon. Dit is een geweldig hulpmiddel als u last heeft van overgeven symptomen tijdens uw migraine. Haal het blik, zet hem rechtop, open het en giet het sop. Kippenbouillon vervangt benodigde elektrolyten en helpt verlichten de symptomen braken en algemene zwakte geassocieerd met migraine.

Andere behandelingen

 1. 1
  Koelelementen. Ga liggen en leg een zak ijs of een koud kompres op je hoofd. Sluit je ogen, terwijl dat te doen.
 2. 2
  Ijswater. Soak een van je handen of beide in ijswater voor zo lang als je kan verdragen it.While uw handen in het water, bal ze tot vuisten en open en sluit ze herhaaldelijk. Het kan hetzelfde effect hebben als een kompres op je hoofd.
 3. 3
  Neem riboflavine. Studies hebben aangetoond dat het nemen van 400 mg per dag van riboflavine kan helpen migraine elimineren.
 4. 4
  Neem een bad met de lichten uit. Dompel jezelf onder ogen neer (vergeet niet te komen voor lucht) en gewoon proberen en ontspan je lichaam.
 5. 5
  Medicijnen over de toonbank. Tylenol en Ibuprofen kan vaak effectief bij de behandeling low-level migraine. Vaak helpt het als je in staat om direct na het nemen van deze medicijnen slapen bent.
 6. 6
  Controleer uw progesteron niveaus. In sommige gevallen, lage niveaus van het hormoon progesteron lijken de frequentie en ernst van migraine verhogen. Als u een vrouw bent, en uw migraine vaker voorkomen in de 2 weken voor de menstruatie, vraag dan uw arts om uw progesteroneniveaus (note check: veel artsen zijn zich niet bewust van deze verbinding, maar als je het niveau blijken laag te zijn, kunnen zij bereid zijn om suppletie voor te schrijven).
 7. 7
  Gebruik acupressuur om tijdelijk pijn te verlichten. Tik drie keer op je tempel, je schouder en dan de binnenkant van je pols. Herhalen.
 8. 8
  Raadpleeg uw arts. Als uw symptomen blijven hetzelfde of krijgen steeds erger, kan uw arts u een recept migraine medicatie te geven of proberen andere vormen van behandeling.

Waarschuwingen

 • Indien symptomen aanhouden, onmiddellijk het advies inwinnen van een medisch professional.
 • Gebruik geen migraine medicijnen alleen zoals aangegeven op de fles.