Wkenl

Hoe maak je een naturist geworden

Er zijn tal van voordelen aan het naturisten of nudisten, levensstijl, met inbegrip van het plezier van het gevoel van de zon over je hele lichaam, geen tan lijnen, en de gezonde zelfvertrouwen dat naturisme weerspiegelt. Velen van ons vinden het te gênant zelfs tegenover geliefden naakt te zijn, laat staan ​​een praatje met een collega vakantieganger op een nudisten resort. Omgekeerd, velen van ons zijn heel comfortabel zijn naakt nog niet weten hoe of waar te naturisme oefenen. De volgende gids zal uw comfort te verhogen met naturisme, en helpen u manieren en plaatsen om het oefenen te vinden.

Stappen

Hoe maak je een naturist geworden. Get comfortabel met naaktheid.
Hoe maak je een naturist geworden. Get comfortabel met naaktheid.
 1. 1
  Get comfortabel met naaktheid.
  • Realiseer je dat naaktheid is natuurlijk. We worden naakt geboren en het is onze natuurlijke staat. Ja, mensen seks naakt, maar naaktheid zelf is niet seksuele en onthullende kleding is vaak meer seksueel suggestieve dan je verjaardag pak. Bedenk hoe unsexy die groggy maandagochtend douches kan zijn.
  • Sta jezelf toe om naakt te genieten. Naaktheid kan worden een lust voor de zintuigen: het gevoel van lucht of water stroomt ononderbroken in uw hele lichaam prikkelt de zintuigen en kan worden opwindend. Dit is gezond en natural.You mag niet schamen om te hebben of verken deze seksuele gevoelens. Het onderdrukken van seksuele gevoelens is ongezond in het algemeen, en het onderdrukken van hen in het kader van het naturisme ontkent de gezonde voordelen van een naturistische levensstijl.
  • Naakt slapen. Niet topless of in je ondergoed, helemaal naakt (en ja, de sokken moeten gaan, ook). Slapen naakte bevordert ontspanning en daarmee verbetert de kwaliteit van uw slaap. Op warme avonden, slaap naakt en sla bed-bekledingen, ook, en zie hoe goed je je voelt volledig blootgesteld aan de open lucht. Als u vindt slapende naakte moeilijk, werk je weg omhoog naar het. Schuur een stuk van de kleding, bijvoorbeeld uw pyjama top, en als je gewend bent om te slapen zonder dat, stal het volgende stuk, en zo verder tot je slaapt naakt.
  • Blijf naakt na een douche. Handdoek drogen en gaan over de rest van je routine naakt.
  • Zo veel tijd als je kunt rond het huis naakt - terwijl je eet, terwijl je schoonmaken, en vooral terwijl je ontspant, zij het in de voorkant van de tv, met een goed boek of zonnen in je achtertuin.
  • Als je oefenen thuis, doe het naakt.
 2. 2
  Zoek een gemeenschap. Een online zoektocht zal u helpen uw dichtstbijzijnde naturisten club of het strand te vinden. Zodra u vertrouwd bent wordt naakt in huis, neem dan de volgende stap en bezoek een naturisten gemeenschap.
  • Laat geen gevoelens van ontoereikendheid belemmeren je. Zodra je een naturist community te bezoeken, zult u beseffen dat iedereen verschillend is op een bepaalde manier en dat niemand van het verkeerd. De bezoekers worden niet zorgen te maken over hun lichaam, of van jou, ze zijn er gewoon om het plezier van het naturisme in een vriendelijke omgeving te genieten.
  • Neem een ​​naturistische vakantie. Frankrijk is een uitstekende naturistische bestemming. Als Frankrijk is te ver, dichter bij huis moet je in staat om kleding-optionele resorts, natuurlijke berg warmwaterbronnen voor naakt inweken, en naaktzwemmen plekken vinden.
  • Blijven naakt te zijn wanneer je kunt. Controleer uw lokale wetten met betrekking tot die topless in het openbaar, zoals in parken, zwembaden en op het strand. Ook kunt u deelnemen aan een van de leuke naakte fietstochten die plaatsvinden over de hele wereld.

Tips

 • Zorg ervoor dat u een ruime hoeveelheid sunblock als buitenshuis dragen.
 • Naturisme is vaak makkelijker en leuker als geoefend met een vriend of partner.
 • Als je een meisje bent en op je menstruele cyclus, voorzorgsmaatregelen te nemen voor het slapen naakt.

Waarschuwingen

 • Op veel plaatsen, publieke naaktheid (naaktheid in een niet-aangewezen naturistengebied) legaal is, bijvoorbeeld in Groot-Brittannië publieke naaktheid is legaal. Maar dit is niet overal zo: in het Europa, naaktheid wetten variëren, maar veel plaatsen zijn de aanneming van een meer open houding naar eenvoudige publieke naaktheid en het legaliseren van het, zolang er geen intentie om te alarmeren of wekken. Contact op met een lokale naturisten organisatie om uit te vinden wat is toegestaan ​​in het openbaar.
 • Koken naakt wordt niet aanbevolen, omdat het veel gemakkelijker is om te verbranden. Evenzo kan het moeilijk zijn om brandwonden het genitale en zijdelingse delen.