Wkenl

Hoe om te ontspannen met een warm bad

Als u een ontspannend bad na een dag hard werken hebben, lees dan dit artikel voor wat te doen om uw bad zo ontspannend als een spa.

Stappen

Hoe om te ontspannen met een warm bad. Denk aan de laatste keer dat je een bad nam, voor jezelf te wegkwijnen in en genieten weg van de stress van de dag.
Hoe om te ontspannen met een warm bad. Denk aan de laatste keer dat je een bad nam, voor jezelf te wegkwijnen in en genieten weg van de stress van de dag.
 1. 1
  Denk aan de laatste keer dat je een bad nam, voor jezelf te wegkwijnen in en genieten weg van de stress van de dag.
 2. 2
  Maak tijd voor jezelf om te ontspannen. Krijgen al uw klusjes en huiswerk gedaan voordat u ontspannen. Geef je geest, lichaam en geest wat aandacht en voor een tijdje laat uw zorgen weg te drijven.
 3. 3
  Maak een bad speciaal. Neem de telefoon van de haak. Schenk jezelf een glas wijn, kies dan een tijdschrift, uitschakelen van de badkamer verlichting en een kaars (geurende degenen zijn mooi), en uitvoeren van een warm bad toe te voegen olie of bellen of gebruik bruisballen. Het aroma therapeutische keuzes op aanbieding vandaag zijn onthutsend. Er zijn tal van mooie badproducten die er zijn en het zou een slecht idee om te investeren in een aantal niet te zijn!
 4. 4
  Dompel jezelf onder in het bad en laat al je stress weg te spoelen de overloop met het verplaatste water.
 5. 5
  Ontspan. Laat uw zorgen oplossen in het water. Denk gelukkige gedachten van zonovergoten stranden en sterrenhemels en laat gedachten van kinderen, werk en geld verdampen met de stoom. Open je geest, mediteren en gewoon genieten!
 6. 6
  Proberen om een douche te nemen voordat zodat je schoon zijn voordat en je bent niet alleen onderdompelen in uw eigen vuiligheid voor een lange tijd.
 7. 7
  Maak een afspeellijst van ontspannende muziek te genieten terwijl in het bad
 8. 8
  Een gezichtsmasker en een goed boek zijn ook essentieel voor een goed bad. Wees creatief en maak uw eigen zelfgemaakte gezichtsmasker door het toevoegen van 1 banaan (puree), 1 eetlepel honing en 5 eetlepels haver. U kunt ook veel winkel gekocht gezichtsmaskers die redelijk geprijsd zijn.
 9. 9
  Genieten!

Tips

 • Een glas van uw favoriete drankje bij het bad om te genieten terwijl u geniet.
 • Doe een gezichtsmasker om echt het gevoel alsof je in een kuuroord!
 • Relax!

Waarschuwingen

 • Als u genieten van het luisteren naar de radio, tapes of cd's terwijl in het bad, zorg ervoor dat wat je speelt een van de bovenstaande op is op een plaats waar er geen kans dat het misschien in het badwater vallen.
 • Houd de kaars op een veilige afstand waar u het kunt bekijken.
 • Meditatie in een bad kan een riskante zaak zijn, prop jezelf op zo'n manier dat je niet verdrinkt, of mensen te laten weten waar je bent en wat je doet en dat je niet gestoord wilt worden
 • Blijf niet in het water te lang als het vroegtijdige veroudering van de huid kan bevorderen.
 • Drink niet te veel wijn in het bad! Want het zal ofwel morsen, of je kan een beetje aangeschoten te krijgen. U kunt ook heel slecht krampen van het hebben van alcohol op hetzelfde tijdstip als zittend in warm tot heet water.