Wkenl

Hoe maak je hart en geest samenwerken

Ik probeer te geloven zoals ik geloofde toen ik 5... als je hart vertelt u alles wat u moet weten. ~ Lucy LiuDezelfde stem in je hoofd dat je verteld om op te treden, is dezelfde stem die je belachelijk later voor het maken van die keuze. Helaas, het is typisch in onze samenleving tot een conflict tussen wat we willen doen (ons hart) en wat we voelen is praktisch (onze geest) voelen. We uiteindelijk leven een derde van ons leven in een hokje voor de "voordelen." We blijven vrienden met mensen die we alleen maar een soort. We doen en zeggen dingen in te passen en lijken cool dat echt gaan tegen wat we voelen is recht in onze harten. Is je hart in fout? Zijn je gevoelens gewoon dom en frivool? Of misschien is het je geest die de schuld. Het lijkt misschien alsof het altijd komen met tegenstrijdige berichten toch. En zo gaat het maar en we nooit echt lijken te krijgen om het te. Er is veel sociale conditionering die bedekt en verduistert dingen ook. Zelfs als je echt het gevoel dat het de juiste keuze, hoe weet je dat zo zeker? Hoe weet je dat het is niet alleen wat je denkt dat je moet doen?

Dit alles een beetje klinkt misschien over de top, maar het is een echt probleem. Het ruïnes leven omdat mensen niet kunnen hun gedachten over de vraag of het pad van hun hart is dan niet geldig. Ze uiteindelijk leven een schaduw van de mogelijkheid dat ze konden. Allemaal omdat ze niet konden maken hun geest. Er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Het lijkt misschien zelfs een beetje te simpel. Maar de meeste dingen zijn. Bruce Lee zei ooit "De hoogte van de teelt altijd loopt naar eenvoud." Laten we eerst eens een kijkje nemen op waar het probleem begint.

Stappen

Hoe maak je hart en geest samenwerken. Voorkomen dat verwarring met het oog op het hart en geest.
Hoe maak je hart en geest samenwerken. Voorkomen dat verwarring met het oog op het hart en geest.
 1. 1
  Voorkomen dat verwarring met het oog op het hart en geest. De belangrijkste reden waarom we lijden aan deze ziekte van besluiteloosheid, is dat we het doel van hart en geest hebt vergist. Het hart is als een kompas - het doel is om de richting ons leven moet nemen leiden. Ons hart is een bird's eye view op ons leven en zegt: "Dit is waar je bent en dit is de richting die je nodig hebt om te gaan." Onze geest, anderzijds, wordt niet gedaan voor het maken doelgerichte beslissingen. De aard van de geest is dat het conceptualiseert, organiseert en vergelijkt informatie. Het doet dit zo goed mogelijk en zegt: "Hier zijn de feiten, hier zijn beide kanten van het verhaal." Als we vergelijken met onze geest en het hart van een rechtszaal, zou onze geest de verdachte en de eiser (beide verhalen) zijn en ons hart justitie of de rechter (de juiste richting) zou zijn. De reden dat we zo verontrust door dit conflict van "Head vs Heart" is dat de geest is niet alleen het spelen van de officier van justitie en de verdediging, maar over de rol van de rechter heeft genomen ook. De geest mag nooit de rechter. Taak van de geest is te vergelijken en het contrast. Te sorteren dingen uit en zeggen: "dit is wat ik heb, doen wat je wilt." Maar vaker wel dan niet, onze geest is dat niet te doen. Onze geest is het maken van onze keuzes.
  Wat erger is, is zelfs als we niet onze geest moeten worden op het werk, het is nog steeds gaande. Vergelijken en contrasteren alles. Broeden, meestal. Heb je ooit gemerkt dat zelfs als het helemaal niet nodig om na te denken over iets, je geest is nog steeds gaande? Heb je gemerkt dat wanneer dit gebeurt, je geest is in de weg van uw ervaring? Slechts een paar voorbeelden van deze die te binnen schieten zijn: geslacht, kijken naar een zonsondergang, of het nemen van een douche. Een geest is echt niet nodig om te denken terwijl het doen van deze dingen. Er is geen punt. Helemaal.
 2. 2
  Temmen van de geest. Voordat we de geest kan krijgen om een ​​pauze te nemen wanneer we niet nodig om onophoudelijk te denken, moeten we vrienden met het eerste te maken. Als we proberen om onze geest te vertellen om weg te gaan, of dat we het niet nodig hebben, zullen we gewoon moedigen het des te meer. In plaats van een retraite zullen we een opleving krijgen. Wij willen dat niet. Dus als we willen het conflict van hoofd en hart te beëindigen, we moeten een manier vinden om deze ongelijksoortige paar trouwen. Vergeet niet in het begin, hebben we voorgesteld dat het antwoord op dit probleem is simpel? Nou, het is. Maar het zal niet gemakkelijk zijn op het eerste, omdat we doen het helemaal verkeerd voor zo lang. Wat we moeten doen is alleen onze geest om te gaan met onszelf. De Latijnse wortel van de zonde betekent "om te gaan tegen." Dus we moeten leren om zonder zonde. We moeten leren om voortdurend vertrouwen op onze beslissingen te zijn "met onszelf."
 3. 3
  Denk na over elk van je beslissingen. Bij het bepalen welke telefoon te krijgen of die te trouwen of hoe lang te besteden aan tafel, denken over elk van deze dingen:
  • Krijgen informatie: Wat is de impliciete voordeel van de beslissing? Zal het iets wat je ooit zult spijt van? Hoewel je geest kan je vertellen dat het tijdelijke voordeel van een slecht besluit een wijs zal zijn, in je hart je misschien nog weet dat het niet de beste om te doen. Zoeken informatie over en evalueren in je geest.
  • Problemen op te sporen: Wat kan er mis gaan? Zal je goed na het maken van de beslissing te voelen?
  • Verkenning van de mogelijkheden: Denk na over wat het beste is voor u, en de meeste van de tijd te doen wat je hart je vertelt te doen is de beste keuze.
  • Implementeren van een plan en een keuze maken. Leer van je fouten en probeer het, probeer het opnieuw.
  • Door te luisteren naar je hart, kun je je geest te trainen om te denken als het en uiteindelijk krijgen ze te werken in harmonie.
 4. 4
  Blijf oefenen te vallen in deze nieuwe gewoonte. Heb je je ooit afgevraagd hoe om te zeggen of een beslissing juist is? Het lijkt zo moeilijk, nietwaar? Maar het wordt zo makkelijk als je denkt: "Is deze keuze gaat met mij mee, of tegen mij?" U zult merken dat de juiste keuze is meteen duidelijk. Als je kunt leren om dit elke keer dat u een keuze te belijden, zult u beginnen om je persoonlijke kracht te herwinnen. Je zult een huwelijk van je hart en geest te creëren. Misschien dan hun kind (je) zal geen blijvende emotionele schade als gevolg van de scheiding het is lijdt voor zo lang. Maak de keuze vandaag. Probeer het gewoon eens. Ga met jezelf.