Wkenl

Hoe maak je een perfectionist te zijn

Heb je ooit gevallen in de compleet verkeerde situatie en wenste dat je beter had kunnen doen? Heb je ooit wilde een perfectionist te zijn? Lees dit artikel en je zult een perfectionist in geen tijd worden!

Stappen

Hoe maak je een perfectionist te zijn. Maken om lijsten te doen.
Hoe maak je een perfectionist te zijn. Maken om lijsten te doen.
 1. 1
  Je volledig organiseren of, en hebben alles perfect uitgelijnd. Ruim je kamer 24/7. Je zult niet langer stress op het laatste moment op zoek naar iets. Eens per maand, ga door je kamer en kijk door de dingen die je niet nodig hebt en. Als u een harde tijd met dit, dan elke dag voordat je naar school gaat, zorg ervoor dat uw vloer is ontruimd en geen kleren of iets is op daar. Stap voor stap krijg je een perfecte kamer.
 2. 2
  Maak een schema. Dit schema moet je hele dag schetsen, vanaf het moment dat je wakker wordt, tot het moment dat je gaat slapen. Bijvoorbeeld, op 5:15, afgesneden van de wekker, en om 10:00, naar bed gaan. Als je een druk persoon dit wist gewoon je hoofd en denk je dat stap-voor-stap in plaats van alles in een keer. Het zal helpen ervoor zorgen dat u nooit te laat en zal ook helpen bij het bepalen wat je hoeft te doen van dag tot dag.
  • Wakker worden wanneer je verondersteld om wakker te worden. Niet slaan de snooze-knop, blijven hangen in bed en tv kijken aan het begin van uw dag. Als u problemen ondervindt met dit hebben, beweeg je wekker om ergens buiten het bereik van uw bed, op die manier, je moet opstaan ​​om het uit te schakelen. Het verwerven van de gewoonte van het zitten, stretching, en het opstaan ​​uit bed, zodra het alarm afgaat. Als je niet kunt krijgen uit bed op tijd, kunt u gaan te laat naar bed. Probeer te slapen eerder om jezelf minstens 8 uur slaap. Door laat opstaan ​​u het opzetten van een patroon van te laat komen voor de rest van de dag.
 3. 3
  Stipt. Komen altijd op uw bestemming minstens 30 minuten voordat u veronderstellen om daar te zijn. Wakker extra vroeg. Mensen zullen je niet serieus nemen als je te laat om dingen te zijn. Je bent mensen te laten en hun verwachtingen naar beneden.
  • Niet haasten. Laat uw huis vroeg, zodat je niet eens het risico om een aanhouding voor het te laat naar de klas, of zo dat je niet te laat op het werk. Wanneer u van plan bent uit je dag, plannen het zo dat je niet hoeft te haasten. Het is zo simpel als dat.
  • Houd uw horloge accuraat. Voor sommige mensen zal het verplaatsen van de tijd op hun horloge helpen hen eerder. Voor anderen, zullen ze onbewust weten dat het tijd is verkeerd en dus zijn ze gewoon helemaal negeren. Het kan nuttig zijn om uw horloge op slechts twee minuten voorsprong in plaats van vijf of tien. Dit maakt je minder kans om "factor" die extra paar minuten.
 4. 4
  Maken om lijsten te doen. Hier krijg je een kalender / planner, en gewoon de belangrijke dingen op te schrijven alles van de dingen die je moet doen op die dag, niet, een perfectionist, alles is belangrijk.
  • Maak een to do list voor de dag. Uw dagelijkse of onmiddellijke lijst mag nooit meer dan 5 items lang, of anders je neemt te veel en het instellen jezelf voor mislukking. Markeer een of twee van die items als dingen die je absoluut moet gedaan krijgen die dag, en de uitoefening van die taken meedogenloos totdat je ze gedaan.
  • Maak een to do list voor de week. Passende punten hier zou zijn: Boodschappen, repareren airco, etc. Trek uit deze lijst om uw dagelijkse to-do lijst te maken. Een wit bord of bord met uitwisbare markers kan helpen om te onthouden al moet men elke dag, of lange termijn doelen te doen.
  • Maak een to do list voor de maand. Deze lijst zou meer algemene taken zoals het moet: Verjaardagscadeau voor Jill, krijgen auto onderhouden, afspraak bij de tandarts. Trekken uit deze lijst om uw dagelijkse en wekelijkse to-do lijst te maken.
  • Maak een. Drastische, ja, maar waarom niet deze tijd gebruiken om je leven te heroverwegen en waar het heen gaat? Omdat het een perfectionist is alles over prioriteiten, en het kan nooit kwaad om uw eenden op een rij.
  • Volgen door. Er is geen enkel punt in het maken van een to-do lijst als je niet jezelf discipline om de taken die u zelf hebt toegewezen voltooien. Er zijn vele manieren om zich aan uw to-do lijst. Stop met uitstellen, verwijderen of negeren afleiding, en hop naar het.
  • Als er iets blijft glijden naar de onderkant van je to-do lijst, neem een ​​goede blik op het. Is het echt belangrijk? Als dat zo is, krijgt het over met, of in ieder geval krijgen het begon. Zo niet, zet het terug in de lange termijn lijst voor "dag" of het krijgen van de lijst helemaal. Laat je niet opgehangen op iets te lang.
 5. 5
  Besteed aandacht aan je houding en.
  • Hebben uitstekende grammatica.
  • Wees erg. Houd een deur voor iemand. Zeg alstublieft, dank u en het spijt me wanneer nodig, ook al is het voor een persoon die je misschien niet heel graag.
  • Spreek rustig. Dit toont aan beleefdheid. Als je praat heel hard, zal het lijken dat je wanhopig op zoek naar aandacht bent. Luid in het openbaar is niet alleen irritant, maar ook onbedachtzaam aan de mensen om je heen. Luister naar wat mensen te zeggen hebben en altijd oogcontact.
  • Doen alsof je bent constant bekeken. Waar je ook bent, stel je vriendje, je baas, je moeder naar je te kijken. Als je een perfectionist bent u doet net als je moet, maar als je praat tegen jezelf,,, eet als een varken,, zweren, of zouden deze mensen van je denken anders? Ze zouden;! En je moet voelen moet je ook veranderen.
 6. 6
  Hebben grote. Ook kunt u proberen te zijn. Als u wilt dat het onderdeel te handelen, dient u het deel kijken ook. Zorg ervoor dat u., Niet als een sloddervos. U zult merken dat mensen je meer serieus zal nemen.
  • Verzorg je huid. Huid moet goed verzorgd en duidelijk van onvolkomenheden. Was je gezicht elke dag en vergeet niet om te dragen of schaduw hoeden. Probeer om jezelf een masker een keer per week gezichtsbehandeling.
  • Onderhouden van uw nagels. Blanke lak op je nagels, kleur of french pedicure op je tenen. Laat de huid rondom hen droog tot het punt dat ze barsten, en stoppen met nagelbijten. Als je ze, ga dan voor een natuurlijke French manicure, duidelijke polish of zelfs neutraal, effen gekleurde polish (niet vet, zoals rood of blauw of zwart). Laat niet de polish chip af, en laat je nagels te krijgen te lang. Nagels moeten worden in neutrale kleuren en middelgrote kort in de lengte op meisjes en kort geknipt op jongens.
 7. 7
  Altijd klaar voor alles. Dragen extra bij u. Als je een mobiele telefoon, altijd voor zorgen dat de batterij volledig is opgeladen. Je weet nooit wanneer je zal worden geplakt in een situatie waarin je vast zit op je eigen. Je zal heel dankbaar dat u bracht uw mobiele telefoon met u. Een perfectionist kan niet perfect zijn als ze niet voorbereid!
 8. 8
  Stellen hoge eisen aan jezelf. Perfectionisten is bekend dat onmogelijk hoge normen voor zichzelf te stellen. U wilt hoge eisen stellen, maar niet onmogelijk hoog als je eigenlijk zou willen om ze te verwezenlijken. Zoek uit wat voor jou werkt.
 9. 9
  Neem extra tijd om alles om je heen perfect, te beginnen met je schoolwerk. Besteed aandacht aan elk klein detail. Het zal je gelukkig maken.

Teen perfectionisten

 1. 1
  Doe je best op school.
  • Op school proberen en krijgen een zitje waar je duidelijk kunt horen en zien de leraar en school bord en let.
  • Een goed doel om voor jezelf is om te proberen en vooral A is in alles wat je doet op school, waaronder.
  • Nemen, studeren voor die test, maar bovenal komen naar school om te leren en probeer niet te maken over de sociale scène te veel, immers, dat is niet wat school is voor.
  • Probeer en doe mee buitenschoolse activiteiten, maar alleen als je weet dat het niet zal brengen je cijfers naar beneden.
  • Volg schoolregels. Er is een reden waarom ze zijn opgezet. Door volgende regels, niet alleen heb je voorkomen dat je in de problemen, maar herrieschoppers zijn vaak al minder van, dus je zult zien als een beter mens. Om een ​​perfectionist te zijn, moet je een!
 2. 2
  Thuis, probeer je best om je ouders te behagen. dwz Ga naar bed op tijd, aan te bieden aan de afwas, brengen de boodschappen, leert je kleine broertje hoe, enz. Het maakt niet uit hoe verleidelijk het ook is, als je weet dat er iets wat je zou moeten doen (ongeacht hoe slecht je don 't wil om het te doen), doe het!
  • Maak een karwei kaart voor jezelf. Zodra u uw ruimte hebben georganiseerd, maak een lijst van een paar kleine klusjes te doen elke dag om u te helpen gelijke tred te houden met uw organisatie.
 3. 3
  Heb goede persoonlijke stijl.
  • Meisjes moeten netjes en de juiste jurk. Elke stijl kan werken voor een perfectionist, alleen niet vergeten om aandacht te besteden aan details. Het dragen van kwaliteit, klassieke kleding is uw beste weddenschap. Volg van uw school dress code!
  • Voor jongens proberen om dingen zoals t-shirts met cheques, en stof broek te dragen, en, net als de meisjes, dragen items die er fris en fris en zijn goed gecoördineerd. En, ongeacht uw geslacht, volg altijd van uw school dress code.
 4. 4
  Hebben een goede hygiëne.
  • Vergeet niet om altijd schoon: lopen een kam door je haar, houd je nagels vrij van vuil en netjes, je tanden poetsen en baden /.
  • Bij spuiten parfum, zeker om net genoeg te gebruiken, maar niet te veel. Overmatig gebruik van parfum is niet aantrekkelijk en niet het verbeteren van je hygiëne, ondanks wat vaak wordt gedacht.
  • Hebben nooit vet haar. Het is grof en zeer trashy.
  • Onderhouden van uw nagels. Blanke lak op je nagels, kleur of op je tenen. Laat de huid rondom hen droog tot het punt dat ze barsten, en stoppen met nagelbijten. Als je ze poetsen, ga dan voor een natuurlijke French manicure, duidelijke polish of zelfs neutraal, effen gekleurde polish (niet vet, zoals rood of blauw of zwart). Laat niet de polish chip af, en laat je nagels te krijgen te lang. Nagels moeten worden in neutrale kleuren en middelgrote kort in de lengte op meisjes en kort geknipt op jongens.

Tips

 • Niet slouch; hebben grote houding. Lopen met je hoofd omhoog en de handen aan de zijkant. Dit voelt u zich zelfverzekerd. Het geeft ook een sterke vibe aan de mensen om je heen.
 • Bij het maken van je to do list voor de week, vergeet dingen kunnen optreden die kunnen worden geheel onverwacht. Dus, niet in steen gebeiteld wat je nodig hebt om volledig te doen, maar zorg ervoor dat de andere dingen te doen op de lijst.
 • Voor een snelle en eenvoudige planner / agenda, gewoon: Printable Kalenders, of Printable Planners.
 • Het is een goed idee om een ​​blocnote en pen mee te nemen ten alle tijden dus je kunt dingen opschrijven als ze naar je toe komen (meestal op de meest ongelegen momenten, dat is waarom ze zo snel vergeten). Als u zich zorgen maakt over het monteren van een kladblok in je broekzak, wees niet. Controleer boekhandels en kantoorboekhandel centra een notitieblok slank genoeg is voor elke zak vinden. Natuurlijk, als uw planner is compact genoeg, het kan dienen dit doel ook. Een ander idee zou zijn om een ​​PDA, Blackberry of Palm Pilot hebben. Sommige mobiele telefoons hebben kennisgeving of aantekeningen maken menu's. Als u gebruik maakt van een van deze, kunnen ze praktisch te zijn. Als laatste redmiddel, bel dan uw eigen telefoonnummer en laat jezelf een voicemail.
 • Als je een telefoon hebt, probeer dan het opslaan van al uw belangrijke data en al het andere in het.
 • Post-it notes zijn je vriend. Leg ze in handige plekken als herinneringen. Bijvoorbeeld, als je weet dat je nodig hebt om uw auto te wassen, zet dan een post-it note op je stuur zodat de volgende keer krijg je in je auto, vergeet je het gedaan te krijgen. Andere goede plekken voor post-it notes zijn deurknoppen, spiegels, en pc-monitors (de grenzen, niet de werkelijke scherm).
 • Label uw wekelijkse garderobe in je kast, bijvoorbeeld, krijgt sticky notes, en label uw outfits, "maandag", "dinsdag" en ga zo maar door.
 • hele tijd.

Waarschuwingen

 • Het is niet mogelijk om een ​​echte perfectionist geworden, zoals perfectionisme wordt toegeschreven aan uw persoonlijkheidstype net zo veel als je gewoontes. Het kan echt irriteren een geboren perfectionist als andere mensen proberen te imiteren hun georganiseerde gedrag, want ze zijn zeer concurrerend. Er is meer voor nodig om een ​​perfectionist dan dat een obsessieve keurige-freak en overachiever, en sommige van deze attributen zijn negatief (natuurlijke perfectionisten zijn zeer zelfkritisch, kritiek van anderen, zorgen over alles, etc.) Het belangrijkste voordeel van het volgen van deze stappen is om u te helpen een meer georganiseerde, nette persoon. Er is geen manier om je persoonlijkheid te veranderen.
 • Geen alcohol drinken of iets illegaals op all.It is zeer slordig.
 • Volgen en te koesteren alle regels die je zou moeten volgen op school, thuis, of waar dan ook je gaat.
 • Stop er niet te veel druk op jezelf.
 • Doe je best in alles wat je doet, terwijl ze netjes.
 • Vb: Een slordige persoon die is rommelig, luid en onbeschoft kan een tijdje duren om een ​​perfectionist te zijn. Echter, een beetje rommelig persoon, die is erg blij en soort van beleefd, maar kan boos zal in principe nemen geen tijd bij allen.
 • Onthoud dit artikel.
 • Omdat het een perfectionist kan enige tijd duren, afhankelijk van wat voor soort persoon je bent.

Dingen die je nodig hebt

 • Schoon gesneden kleding
 • Een goede arbeidsethos
 • Een schone kamer / woning
 • Een planner / agenda
 • Een horloge