Wkenl

Hoe maak je een zuigzoen verwijderen

Het geven van een zuigzoen is vrij eenvoudig, maar het verwijderen van een is niet snel, en met een in het zicht kan worden gênant. Als je er een hebt, hier is een verzameling van tips die hebben gewerkt voor mensen. En, vergeet niet dat hickey verwijderen is geen onderwerp van wetenschappelijke studie, zou dus deze methoden niet betrouwbaar!

Stappen

Hoe maak je een zuigzoen verwijderen. Breng een icepack of koude lepel op de Hickey zo snel mogelijk na ontvangst.
Hoe maak je een zuigzoen verwijderen. Breng een icepack of koude lepel op de Hickey zo snel mogelijk na ontvangst.
 1. 1
  Breng een icepack of koude lepel op de Hickey zo snel mogelijk na ontvangst. U kunt wat ijs in een handdoek wikkelen, gebruik van pre-bevroren ijs packs of zet een lepel in de vriezer voor een paar minuten. Houd het op de huid gedurende enkele minuten (maximaal 20 minuten, als het niet goed voelt te ongemakkelijk), verwijder het kompres gedurende enkele minuten, en dan weer toepassen.
  • Bij gebruik van een lepel, moet u herhalen bevriezen als een warme lepel is nutteloos. Je moet veel druk met de lepel gebruiken, maar moeten de resultaten te zien dan een paar minuten om dit te doen.
 2. 2
  Probeer de tandenborstel of kam methode. Veel mensen zweren erbij.
  • Bestrijk de Hickey en het gebied eromheen met een stijve tandenborstel of een kam. Daarbij stimuleert de bloedsomloop, maar te hard te drukken kan de Hickey nog erger te maken, zo zacht zijn.
  • Wacht ongeveer 15 minuten. De roodheid en verspreidt, maar minder duidelijk wordt na ongeveer 15 minuten.
  • Breng een koud kompres, zoals hierboven.
  • Zonodig herhalen. Afhankelijk van de grootte van de Hickey kan deze werkwijze werkt of kan gewoon verspreiden de verkleuring wat.
 3. 3
  Deze werkwijze is waarschijnlijk de meest pijnlijke.
  • Trek de huid flat (weg te trekken uit de zuigzoen op twee tegenoverliggende zijden).
  • Gebruik de rand van een grote munt om de huid te schrapen. Gebruik de munt, zoals de Hickey was boter op toast, en verspreid naar buiten. Je moet heel hard op (zo hard als je kunt, maar niet zo dat je de huid, bloeden of pijn te breken). Wat sommige mensen geloven dat dit doet is duw het overtollige bloed, dat uit de haarvaten is ontsnapt, uit het oppervlak huid. Er zullen roodheid van het schrapen, maar dat zal verdwijnen veel sneller dan een zuigzoen gaan. Zelfs dan, een schaafwond is veel minder opvallend dan een zuigzoen.
 4. 4
  Breng een laagje tandpasta op de Hickey, en wanneer het stopt tintelingen in een paar minuten, verwijder de tandpasta met een warm washandje. Wacht 24 uur en herhaal indien nodig. Je zult zien betere resultaten als je dit kunt doen zo snel mogelijk.
 5. 5
  Verbergen de Hickey met make-up. De meest effectieve is groen-getinte concealer, want het is ontworpen om rode huidtinten ontkrachten. Breng een stichting (een iets lichter dan je huidskleur) rechtstreeks op en rondom de Hickey dus het is niet vanzelfsprekend dat je iets te verbergen. Als u niet concealer hebt, probeer dan een oogschaduw die lichter is dan je huidskleur.
 6. 6
  Bedek de zuigzoen helemaal. Draag een, sjaal of shirt met kraag of blouse (de juiste kleding voor het weer).
  • Style je haar (als het lang genoeg) dus het hangt over de zuigzoen.
  • Controleer regelmatig de positionering van de betreffende stof, zodat het nog steeds verbergt de Hickey.
 7. 7
  Toepassing arnica zalf. Arnica is een kruiden-zalf die volgens sommigen helpt te verminderen zwelling en kan het uiterlijk van een zuigzoen minimaliseren. Wees ervan bewust dat er geen wetenschappelijke ondersteuning voor arnica verminderen zwelling. Sommige mensen beweren toverhazelaar zal ook Hickey genezing te verkorten.
 8. 8
  Solliciteer vitamine K crème. Vitamine K kan helpen reabsorb het bloed vast aan de oppervlakte van de huid die het uiterlijk van een Hickey (meer specifiek de roodheid of brownness) veroorzaakt.
 9. 9
  Op te warmen een Hickey dat meer dan een paar dagen duurt. Verzadigen een washandje in heet water, wring hem uit, en houd deze ingedrukt om uw huid gedurende enkele minuten. Opwarmen het washandje met meer water als nodig is. Als alternatief kunt u een herbruikbare warmte patch proberen uit de apotheek - het blijft langer warm, het is gemakkelijk te gebruiken en goedkoop.
 10. 10
  Masseer het gebied. Dit helpt om de bloedcirculatie te gaan en zal helpen op zijn minst om de schade te verlichten.
 11. 11
  Wachten. Hickeys zal meestal verdwijnen vanzelf binnen een paar dagen tot een week. Er is geen zekere manier om zich te ontdoen van een ander dan het wachten, dus wees geduldig en proberen om zijn verschijning zo veel als je kunt minimaliseren of verbergen.

Tips

 • Naar aanleiding van de stappen in Hoe zich te ontdoen van blauwe plekken kunnen ook helpen, aangezien zowel hickeys en blauwe plekken worden veroorzaakt door gepoold bloed.
 • Als iemand merkt uw Hickey, speel het af. Het excuus van de 'krultang burn "komt vaak voor, maar het zal niet werken op veel mensen, omdat een brandwond en een blauwe plek kijken helemaal niet op elkaar aan iedereen die kent. Probeer een ander excuus, een die een blauwe plek zou veroorzaken, zoals je geraakt met een ping-pong bal of ander projectiel. Mensen waarschijnlijk zal je niet geloven, maar het is tenminste aannemelijk.

Waarschuwingen

 • Het toepassen van te veel druk op de Hickey zal het bloed weg te gaan leiden, maar kan een blijvende blauwe plek te verlaten. Deze blauwe plekken hebben vaak een groenige cast.
 • Toepassing ijs nooit direct op een Hickey. Wikkel ijsklontjes in een handdoek om een ​​kompres te maken, en verwijder deze als het koud wordt te pijnlijk. U kunt krijgen bevriezing als het te koud is, of als u het te houden te lang.
 • Als iemand suggereert een zuigzoen "genezen" die gevaarlijk of dom klinkt, niet proberen. Gebruik je gezond verstand, een zuigzoen is echt geen big deal.

Dingen die je nodig hebt

 • Tandenborstel
 • Oogschaduw of stichting een beetje lichter dan je huidskleur
 • Concealer (bij voorkeur de groene soort)
 • Ice pack (pre-bevroren ice pack of ijsblokjes gewikkeld in een handdoek)
 • Verhullen kleren