Wkenl

Hoe om haaruitval natuurlijk stoppen

Mannen en soms vrouwen, merken dat hun haar voortijdig dunner wordt voor een aantal verschillende redenen. Leeftijd, menopauze, zwangerschap, genetica, ziekte en andere factoren spelen allemaal een rol in haar verlies. Tuurlijk, kunt u medicijnen gebruiken, zoals Rogaine, of u kunt gaan voor een haartransplantatie of haar fusion, maar soms is de makkelijkste en meest goedkope oplossing is om te proberen om haaruitval natuurlijk stoppen.

Stappen

Hoe om haaruitval natuurlijk stoppen. Behandelen met Saw Palmetto.
Hoe om haaruitval natuurlijk stoppen. Behandelen met Saw Palmetto.

Methode 1: kruiden en supplementen

 1. 1
  Behandelen met Saw Palmetto. Autochtone Europeanen gebruik Saw Palmetto om gezond haar en huid te bevorderen. Zaagbladpalm blokkeert ook de productie van DHT (een metaboliet van testosteron), een factor die bijdraagt ​​tot vergroting van de prostaat. Omdat DHT productie veroorzaakt ook haaruitval, Saw Palmetto is aangetoond in een aantal kleine studies effectief voor het voorkomen van haaruitval bij sommige mannen te zijn.
 2. 2
  Neem vitaminen. Je moeder zei toch dat ze waren goed voor je, maar je mag niet weten dat ze te goed voor je haar. Voeg wat extra milligram van deze vitaminen om uw dagelijkse regime:
  • Vitamine A: Vitamine A is een anti-oxidant die gezonde talgproductie bevordert de hoofdhuid.
  • Vitamine E: Deze vitamine stimuleert de bloedsomloop, en een goede doorbloeding van de hoofdhuid is belangrijk in het houden van uw haarzakjes productief.
  • B-vitaminen: De B-vitaminen helpen uw lichaam produceren melanine, die haar haar gezonde kleur geeft. Melanine stimuleert ook de bloedcirculatie.

Methode 2: actuele behandelingen

 1. 1
  Gebruik etherische oliën gecombineerd met hoofdhuidmassage. Massage bevordert een goede bloedsomloop in de hoofdhuid om je haarzakjes actief te houden. Masseer je hoofdhuid dagelijks met de hand voor een paar minuten. Om de massage te verbeteren, gebruik dan een paar druppels lavendel of baai essentiële olie in een amandel-of sesamolie basis op je hoofdhuid.
 2. 2
  Herstellen vocht door hete olie behandelingen. U kunt gebruik maken van een natuurlijke olie zoals saffloerolie, koolzaadolie of olijfolie.
  • Verhit de olie omhoog zodat het warm maar niet te heet. Vervolgens masseer de olie in je hoofdhuid # * Zet op een douche-cap voor ongeveer een uur. Wanneer het uur voorbij is, spoelen of shampoo uit de olie.
  • Mayonaise werkt ook goed als een conditioner. Veel uitgeven uw haar met een royale klodder, op een douche-cap voor maximaal een uur en spoel het af.
 3. 3
  Probeer wrijven je hoofdhuid met knoflook sap, ui sap of gember sap. Zorg ervoor dat u alleen gebruik maken van 1 van deze sappen; ze niet door elkaar. Laat het sap op je hoofdhuid 's nachts en was het in de ochtend.
 4. 4
  Probeer wrijven je haar met henna rangoli. Gebruik poeder, dat is groen van kleur en dat heeft de textuur van talk. Henna verzegelt de cuticula, die de haarschacht versterkt bij de wortel.
 5. 5
  Wrijf groene thee in je haar. De thee bevat anti-oxidanten, die kunnen voorkomen dat haaruitval en helpt haargroei.
  • Brouwen 2 zakken van groene thee in 1 kopje water. Laat de thee iets afkoelen en vervolgens toepassen op je haar.
  • Laat de thee op 1 uur. Daarna spoel je haar.
 6. 6
  Kook aardappelen en rozemarijn in water op je fornuis. Zeef de vloeistof en gebruik het dagelijks als een haarspoeling.

Methode 3: veranderingen in levensstijl

 1. 1
  Onder meer eiwitrijke voedingsmiddelen in uw dieet. Het eten van mager vlees, vis, soja of andere eiwitten kan helpen om haaruitval tegen te gaan. Naast het eiwit bevat, veel voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten vitamine B-12 bevatten ook.
 2. 2
  Verzorgen van het haar dat je hebt. Borstel nooit nat haar, en wrijf je haar droog met een handdoek. In plaats daarvan, laat het drogen aan de lucht of anders föhnen het aan het punt van vocht en laat het drogen van daar.
 3. 3
  Stress te verminderen. Soms is de oorzaak voor haarverlies is stress.
  • Oefen meditatie. Meditatie kan helpen om zowel stress te verminderen en uw hormonale evenwicht te herstellen. Het beoefenen van meditatie kan u ook helpen bij andere aspecten van uw leven.
  • Nog wat oefenen. Wandelen, zwemmen of fietsen gedurende 30 tot 60 minuten per dag. Of probeer het spelen van een sport als tennis, zodat u kunt nemen van uw agressie door het raken van een bal. De oefening zal u helpen om uw stress te verlagen.
  • Praten of schrijf het uit. Praat met je partner, een vriend of familielid, of een therapeut over wat je ervaart. Neem de tijd om je gevoelens op te nemen in een dagboek.
 4. 4
  Vermijd pruiken of haarstukjes. Hoewel deze lijkt misschien een goede cosmetische oplossingen, kunnen ze ook de snelheid van haaruitval door beschadiging van je haarzakjes.

Tips

 • Wanneer u actuele behandelingen toepassen op uw hoofdhuid, zorg ervoor dat je ze niet gebruiken om kleding, meubels of bedden die ofwel kunnen worden geruïneerd of het verwerven van een onaangename geur uit de behandelingen.