Wkenl

Hoe om endorfines vrij te geven

Endorfines zijn een natuurlijk hormoon in je lichaam die vrijkomen wanneer je bepaalde activiteiten. Op zijn beurt, endorfines natuurlijk tegen stress.

Stappen

Hoe om endorfines vrij te geven. Eet donkere chocolade.
Hoe om endorfines vrij te geven. Eet donkere chocolade.
 1. 1
  Smile. Glimlachend endorfine waardoor je je goed voelt.
 2. 2
  Oefenen. U zult merken dat wanneer je klaar bent met krachtige oefening, je een goed gevoel over. Uw hart zal zelfs het gevoel sterker een paar uur nadat je klaar bent.
 3. 3
  Eet donkere chocolade. Slechts een stuk per dag zal je gelukkiger maken, maar als rode wijn, het is alleen goed met mate.
 4. 4
  Gelukkig zijn. Ja, het is raar dat enkel het hebben van positieve gedachten kan fysiek je lichaam te veranderen, maar het kan! Wees optimistisch en geïnspireerd.
 5. 5
  Eet iets pittig. Je krijgt een kick wanneer je eet een chili peper is omdat het zo heet. Dit kan gedaan worden met andere gekruid eten ook.
 6. 6
  Lachen. Dit heeft te waar, niet geforceerd lachen zijn. Hoe dieper je aan het lachen, hoe beter. Bekijk een slapstick comedy, zeggen grappige grappen met vrienden, ga naar vreemden op straat en maak grappige geluiden, ophalen en lezen via de strips afdeling van een krant - alles wat krijgt u lachen.
 7. 7
  Zo raar! Maken plezier van uw eetgewoonten! Draag schoenen aan je handen! Borstel je haar met een vork! (Wees voorzichtig om geen haren uittrekken.) Doe alsof je slechts een arm (geen aanstoot aan hen die slechts een -! Doen alsof je geen armen) En je vrienden zullen graag je meer dan wanneer je minder dom waren ( maar probeer niet te hard.) Wees altijd trouw aan jezelf, de natuurlijke goofster je bent!
 8. 8
  Gebruik je. Wij zijn zo bevoorrecht om de tastzin, reuk, gehoor en zicht bezitten. Gebruik ze. Ga op blote voeten buiten. Zet een vogel feeder in uw tuin en kijken naar de vogels te eten ontbijt elke ochtend. Luister naar de verre geluiden van treinen en vliegtuigen. Adem de geur van een favoriete bloem. Wees je bewust en waarderend van je omgeving.
 9. 9
  Onder meer muziek in je leven! Als je ooit een slechte dag gehad, weet je dat je gewoon wilt en genieten van muziek voor een tijdje. U zich richten op het geluid van de muziek, dat is alles wat u zich kunt concentreren op, waar je tot rust komt. Kan je je realiseert dat wanneer iemand het luisteren naar muziek op de bus, ze zijn gewoon uit het raam, volledig ontspannen. Dus gewoon luisteren naar een aantal van uw favoriete nummers voor een tijdje, en ontspan!
 10. 10
  Socialiseren. Als u gewoon communiceren met andere mensen, zal endorfines worden vrijgegeven door uw lichaam. Dit is de reden waarom gezonde sociale interacties zijn essentieel voor iemands gezondheid en welzijn.

Tips

 • Doe een daad van, in plaats van tijd te verspillen in het zijn verdrietig, iets dat je familie trots op kan maken doen. Je zult jezelf te maken, samen met iedereen, een goed gevoel voor een paar momenten.
 • Er is geen limiet aan hoe gelukkig je kunt zijn. Je zou verbaasd zijn. Gewoon blijven glimlachen.
 • Probeer uit te gaan naar een rijke restaurant en het behandelen van uzelf met.

Waarschuwingen

 • Vermijd gaan overboord en overexerting zelf - niet te hard te oefenen, niet te veel jezelf met kruidig ​​voedsel, en probeer niet al te fysiek spontaan.