Wkenl

Hoe om meer testosteron te krijgen

Testosteron is een hormoon dat wordt geproduceerd in grote hoeveelheden door mannen. Het is aanwezig in zeer kleine hoeveelheden in vrouwtjes. Bij mannen wordt geproduceerd door de testes en de bijnieren en bij vrouwen wordt geproduceerd (in kleine hoeveelheden) door de bijnieren en de eierstokken. Het beïnvloedt geslachtskenmerken en ontwikkeling. Om het verhogen testosteron beginnen, volg dan de onderstaande stappen.

Stappen

Hoe om meer testosteron te krijgen. Ontwikkelen van gezonde eetgewoonten, zwaar gewogen in de richting van verse groenten en fruit.
Hoe om meer testosteron te krijgen. Ontwikkelen van gezonde eetgewoonten, zwaar gewogen in de richting van verse groenten en fruit.
 1. 1
  Ontwikkelen van gezonde eetgewoonten, zwaar gewogen in de richting van verse groenten en fruit. De volgende voedingsmiddelen kunnen specifiek helpt uw ​​lichaam te ontwikkelen meer testosteron:
  • Noten, zoals amandelen. Een handvol of twee van walnoten of amandelen is een goede start. Vertakken naar paranoten, cashewnoten, avocado's, en andere voedingsmiddelen rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals mannen die regelmatig consumeren deze vetten hebben een hogere testosteronspiegel dan mannen die dat niet doen.
  • Oesters. Zes oesters is al de boost je lichaam nodig heeft om meer testosteron te produceren, zoals oesters bevatten veel zink.
  • Havermout. Havermout is geladen met L-arginine, een aminozuur dat reageert met stikstofmonoxide bloedvaten. Wanneer deze bloedvaten uit te breiden, wordt de doorbloeding krachtig toegenomen.
 2. 2
  Ontwikkelen van een gezonde oefening plan en houd je daaraan. Niet over-oefening, omdat je lichaam zal beginnen met het maken van oestrogeen, maar maken het een deel van je dagelijkse activiteiten, zelfs als het gewoon wandelen.
  • Wetenschappers hebben ontdekt dat zwaarlijvige mannen 2,4 keer meer kans op een laag testosteron dan hun collega's te hebben. Vind een manier om te oefenen om je gewicht laag te houden met:
   • Cardiovasculaire oefeningen zoals hardlopen, zwemmen, of spinning
   • Krachttraining
   • Interval training
 3. 3
  Het adres voor hypertensie (hoge bloeddruk). Studies hebben ook geconstateerd dat mensen die hoge bloeddruk hebben, zijn 1,8 keer meer kans op een laag testosteron dan hun collega's te hebben. Er zijn specifieke diëten dan kun je beginnen aan - de DASH-voeding - om uw hoge bloeddruk te verlagen en het verbeteren van uw testosterongehalte.
 4. 4
  Start gewichtheffen. Als u wilt testosteron te verhogen, moet je beginnen met gewichten op te heffen. Tillen zwaar en het gewicht machines te vermijden. Stok met vrije gewichten en volg de onderstaande advies:
  • Til grote spiergroepen. Studies tonen aan dat het opheffen van grotere spiergroepen zal helpen verhogen van de productie van testosteron. Om deze reden, de stok met bankdrukken, squats, deadlift, en schouder pers.
  • Proberen uit te werken met een hoog volume. Het volume van uw training wordt bepaald door deze formule: reps x sets x gewicht = volume.
  • Rust een beetje, maar niet te lang, tussen de sets. Rust gedurende minstens een minuut, maar niet langer dan twee minuten.
 5. 5
  Probeer het nemen van supplementen. Sommige supplementen zal helpen testosteron te verhogen. Probeer een paar van de volgende om uw T niveaus stimuleren:
  • Vitamine D3. Het is technisch gezien een hormoon, maar een echt belangrijk een op dat. Studies tonen aan dat mensen die regelmatig D3 supplementen eigenlijk hebben hogere testosteronspiegel.
  • Omega-3 visolie (levertraan of lijnzaadolie). Omega-3 visolie is gekoppeld aan de productie van luteïniserend hormoon, wat veroorzaakt dat de testes meer testosteron.
 6. 6
  Blijf weg van de volgende aanvullingen / stimulerende middelen. Terwijl ze ook mogen zijn in de mode, ze zeker niet helpen je kleine helpers produceren meer T. Dit zijn de dingen die je moet wegblijven van:
  • Cafeïne. Cafeïne produceert cortisol, die testosteron kan afnemen. Als je moet cafeïne hebben, hebben zij voor een training, toen studies suggereren dat het je testosteron zou kunnen stimuleren.
  • Vitamine C. Tenzij je diabetes hebt, zul je niet veel baat hebben bij het nemen van deze aanvulling op uw testosteron te verhogen. Hoewel het nuttig bij het stimuleren van T bij diabetische ratten kan zijn, dat is ongeveer de omvang van het wetenschappelijk bewijs. Je bent waarschijnlijk genoeg vitamine C uit je dieet.
  • ZMA. ZMA is een supplement mengsel van zink, magnesium en vitamine B6. Recente studies hebben aangetoond dat ZMA heeft absoluut geen invloed op de productie van testosteron bij mannen. Tenzij je weet dat je tekortkomingen in een van deze categorieën, sturen duidelijk.
 7. 7
  Onderzoek supplementen die beweren te helpen verhogen testosteronspiegel. Als je onzeker bent, wees dan uw eigen advocaat en maak een weloverwogen beslissing. Gewoon omdat het daar op het internet maakt het niet waar maken.
 8. 8
  Vraag uw arts om advies. Als u denkt dat u mogelijk lijdt aan een aandoening, de zogenaamde lage-T, overleg met uw arts. Uw arts zal in staat zijn om medicijnen die u zullen helpen uw lichaam meer van zijn super-hormoon voorschrijven.

Tips

 • Voor de puberteit testosteron niveaus zijn zeer laag.
 • Het niveau van testosteron blijft stijgen tijdens de volwassenheid tot het pieken rond de leeftijd van 40, daarna geleidelijk afneemt.

Waarschuwingen

 • Als u van plan op het nemen van supplementen, zorg ervoor dat je wat onderzoek en raadpleeg eerst uw arts.