Wkenl

Hoe om te binge drinken te stoppen

Hoewel het lijkt misschien een vrij onschuldig tijdverdrijf, drankmisbruik heeft gezondheid en welzijn implicaties dat het te maken verre van veilig. Binge drinken is de handeling van het drinken van veel alcohol in een korte periode van tijd, zoals vijf of meer drankjes in een rij voor mannen of vier of meer voor vrouwen. Het kan ook verwijzen naar een oudere zin van veel drinken gedurende verschillende dagen of weken. Terwijl een persoon geen tekenen van dronkenschap kunnen opmerken in eerste instantie afhankelijk van gewicht, lengte, leeftijd en ervaring, de definitie geldt nog steeds, ongeacht de subjectieve observaties over het kunnen "omgaan" met binge drinking. De kwestie is echt een van de gezondheid en veiligheid omdat binge drinken schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn en het welzijn op de lange termijn en kunnen u en anderen blootstellen aan het risico van letsel of zelfs de dood.

In dit artikel vindt u tips om jezelf te overwinnen de wens om binge drinken. U leert ook hoe u het drinken mindfully benaderen - met mate.

Stappen

Hoe om te binge drinken te stoppen. Wees je bewust van de gevolgen voor de gezondheid van binge drinking.
Hoe om te binge drinken te stoppen. Wees je bewust van de gevolgen voor de gezondheid van binge drinking.
 1. 1
  Wees je bewust van de gevolgen voor de gezondheid van binge drinking. Naar boven om de problemen binge drinken kan leiden tot een belangrijk onderdeel van het maken van een duidelijke beslissing om drankmisbruik te overwinnen. Enkele van de meest voorkomende gezondheidsproblemen die kunnen voortvloeien uit binge drinking onder andere:
  • Korte termijn: katers, misselijkheid, trillen, braken, geheugenverlies, letsel aan uzelf en alcoholvergiftiging. Ook kunnen stoornissen van het oordeels leiden tot slechte beslissingen die je zet en anderen op risico van letsel en overlijden, zoals dronken rijden of lopen op een hoge muur denken dat je onoverwinnelijk bent. Regelmatig binge drinken kan leiden tot overgewicht en met een hoge bloeddruk in een korte tijd.
  • Lange termijn: Fysieke en psychologische afhankelijkheid van alcohol (verslaving of alcoholisme) of op zijn minst, gewone drankmisbruik, hersen-en leverschade, risico op mond-, slokdarm of keel kanker, verhoogd risico op neurologische aandoeningen, hartproblemen, impotentie, emotionele en psychische problemen zoals depressie en relatie en problemen op de werkplek. Zelfs matig drinken kan verhogen de kans op het krijgen van borstkanker (3-6 drankjes per week).
  • Gerelateerde gevaren: Mogelijkheid van onbeschermde seksuele ontmoetingen, schaamte en verlegenheid, verliest vrienden, het verliezen van geld, etc.
 2. 2
  Weet wat zou leiden tot binge drinking, zodat u kunt blijven meer alert zijn op de aanwezigheid van dergelijke triggers wanneer je geconfronteerd wordt door hen. De druk of de wens om binge drinken kan voordoen in een aantal manieren, zoals:
  • Omdat het op een feestje waar er veel alcohol en veel mensen drinken
  • Nieuwsgierigheid naar hoe het voelt om veel sneller te drinken
  • Een geloof dat het zal goed voelen
  • Roeien wedstrijden en drinken spelen
  • Als onderdeel van de rondes of "kreten" die gaan over meer dan vele uren
  • Niet bezig met iets anders dan het drinken, namelijk het drinken is de focus
  • Gevoel verlegen, kwetsbaar of niet in staat om nee te zeggen tegen aanbiedingen van dranken
  • Gevoel gestresst, ongelukkig of depressief en willen "verdrinken" de emoties
  • Willen zien er cool uit en bij te houden met de "in" menigte of proberen te imponeren ouderen
  • Denken dat een heleboel keer per week drinkt niet schadelijk is (het is, dit is onjuist zelfrechtvaardiging).
 3. 3
  Weten wat een standaard drankje is. Elk land heeft een vast bedrag voor de standaard dranken, met het algemene begrip dat tussen 1-4 standaard glazen per dag is alles wat een persoon zou moeten verbruiken, afhankelijk van geslacht, leeftijd, etc (en afhankelijk van wat een standaard drankje is in uw land). Door vast te houden aan een standaard drankje en de dagvergoeding gesuggereerd, zult u drankmisbruik te voorkomen. Echter rekening mee dat drankjes niet altijd geserveerd in standaard hoeveelheden en kunnen veel meer alcohol dan u denkt bevatten. U moet de server vragen of de drank is een standaard serveren als het niet duidelijk. En ook al zijn er aanbevelingen voor een dagelijkse hoeveelheid, je moet nog steeds rekening houden met uw eigen unieke reacties op alcohol en vasthouden aan je eigen grenzen.
 4. 4
  Overweeg of je bent binge drinking. Als je meer dan het dubbele van de standaard drankjes aanbevolen door de gezondheidsautoriteiten van uw land elk drinkgelag consumeren, dan ben je binge drinking. Andere tekenen dat je binge drinking onder andere:
  • Je drinkt om dronken te worden
  • Je drinkt snel
  • Vindt u het moeilijk om meer drankjes weerstaan ​​tijdens een drinkgelag.
 5. 5
  Drink langzaam. Neemt slechts een paar slokjes van uw drankje op het moment. Heb meerdere drankjes in een uur niet drinken. Je lichaam absorbeert alcohol meer dan 90 minuten na de laatste slok, dus je kan niet beseffen meteen hoe het zal invloed hebben op je. Als je de verleiding om meer te drinken, voorkomen dat de aankoop alcoholische dranken of het aanvaarden drankje aanbiedingen van anderen.
 6. 6
  Beginnen met het drinken van een frisdrank of een andere niet-alcoholische dranken. Als je begint met het drinken van een frisdrank in plaats van het drinken van een alcoholische drank eerst, zal u de kans dat u snel dronken te verminderen. Dan tussenwerpen uw alcoholische uitkering met meer non-alcoholische dranken tijdens de gelegenheid.
  • Bijhouden van uw drankjes. Zodra u de limiet bereikt, stoppen met het drinken van alcohol.
 7. 7
  Ga naar buiten met een vriend die niet drinkt of wie heeft vergelijkbare lage limieten in het achterhoofd. Je kunt elkaar herinneren aan hoeveel je wilt drinken (elkaar vertellen je "limiet"), en neem een ​​pauze bij elkaar en drinken een frisdrank in plaats daarvan. Met ten minste twee van u bereid om nee te zeggen om meer te drinken maakt het makkelijker om een ​​sociale druk te weerstaan.
 8. 8
  Drink niet op een lege maag. Eten voordat je naar buiten zal verminderen uw wens om beneden alcoholische dranken te snel. Bij het uit, vermijd het eten van zoute snacks, omdat deze kunnen uw dorst te verhogen. Natuurlijk, als je bereid bent om die dorst te lessen met alleen water, dan ben je vrij om ze te eten!
 9. 9
  Beperk de hoeveelheid geld die je hebt op je en laat uw creditcard thuis. Neem een ​​bepaalde hoeveelheid geld met je als je naar buiten en houd jezelf om dat bedrag. Als het eenmaal is uitgegeven, noem het een dag of nacht en gewoon water hebben voor de rest van de tijd.
 10. 10
  Vermijd het drinken rondes of geschreeuw, tenzij je alcohol kan weerstaan ​​voor uw eigen keuze. Betrokken te raken bij deze kunnen een open uitnodiging om te veel te drinken als u niet in staat bent om te zeggen "alleen een PB bedankt" te zijn. Als je nog wilt deelnemen aan hen, een voorbeeld stellen door duidelijk mensen die je iets alcoholvrije wilt vertellen, je kan gewoon vrij te maken voor anderen die ook graag een pauze te nemen van constante alcohol tijdens de sessie.
 11. 11
  Blijf weg van alcopops. Alcopops bevatten veel suiker, zodat ze smaken en drinken zoals frisdranken. In het bijzonder, worden jongeren verleid door de zoetheid van deze en kan al te gemakkelijk deze drinken in een korte tijd, zonder te beseffen dat de drankjes bevatten een hoog niveau van alcohol. Wees voorzichtig wanneer u ze drinkt, omdat dit hoge niveau van alcohol je serieus dronken en ziek kan maken.
 12. 12
  Blijf bezig. Een grote reden voor het continu drinken uit wat er voor u is het gebrek aan activiteit en zit of staat naast een drankje. Wat ben je geneigd om te doen als je niet bewegen of deelnemen aan iets? Dansen, praten, poolen of darten, enz. kunnen allemaal houden u boven het drinken bezet. Zodra je alcohol te verwijderen als de focus, heb je minder kans om zo veel te drinken.
  • Dansen veel als je naar buiten. Het houdt je actief en heb je meer kans om water willen houden u verfrist.
 13. 13
  Vergeet niet dat alcohol, terwijl de sociaal goedgepraat als recreatieve drug, is geen wedstrijd, noch is het een manier om te kijken afkoelen. Consumeert gedachteloos is een manier om jezelf te schaden; uiteindelijk, alcohol bijt terug en verwijdert uw vermogen om geluid te oordelen en te blijven in controle over jezelf. Je hebt een keuze om het aandachtig te drinken of om zich te laten leiden door sociale druk. Zeggen dat je je verplicht of gedwongen om mee te doen in het binge drinken is gewoon een excuus om niet na te denken dit goed door.
  • Denk na over hoe dronken mensen voor je verschijnen. Over het geheel genomen, gemeenschappelijke bijvoeglijke naamwoorden toegepast op degenen die te veel drinken zijn oorlogszuchtige, luidruchtig, onbeschoft, kwetsbaar, onverzorgd, gedachteloze en out-of-control. Zijn dit het soort etiketten u wilt dat anderen op je plaatsen als je binge drinken?
 14. 14
  Weerstaan ​​aan de druk die je kan voelen vanaf uw drinkende vrienden. Accepteer dat je waarschijnlijk onder druk worden gezet als je vrienden die veel alcohol consumeren. Echter, proberen om dingen vanuit hun perspectief te zien in plaats van het geven van inch Ten eerste, ze zijn zich terdege bewust van de verwoestingen van binge drinking, maar ze zijn vaak net zo verlangend dat ze niet alleen staan ​​in hun drankmisbruik. Ten tweede, ze waarschijnlijk denken dat je het niet hebben van een goed moment als ze als je niet mee inch Vertel hen dat je gelukkig genoeg al zonder meer alcohol en dat je graag om te zorgen voor je eigen behoeften bent bent. Vergeet niet, het is jouw lichaam en leven, niet iemand anders. U kunt hen ook helpen door te suggereren dat ze het gemak van een beetje te, het is beter om het te horen van een vriend. Uiteindelijk, als je vrienden niet zoals jij om te beslissen om nuchter te blijven, dan zijn ze geen echte vrienden en je bent het beste af heroverweging van het bedrijf u te houden.

Tips

 • Binge drinken is ook bekend als "drinken om dronken te worden" en "getting vernield".
 • Hoewel niet iedereen die binge drinkt is een alcoholist, soms binge drinken is een teken van alcoholisme. Als je merkt dat je leven wordt negatief beïnvloed door alcohol, maar kan niet stoppen met binge drinken dan kunt u een alcoholist. Als je bezorgd bent dat uw binge drinking is uitgegroeid tot meer dan een slechte gewoonte of occasionele verwennerij, dan is het aangeraden dat u zoekt voor een aantal echte hulp.

Waarschuwingen

 • Niet rijden als je dronken bent. Verantwoordelijk en bel een taxi, of zelfs beter - blijf nuchter!