Wkenl

Hoe om te oefenen met gewichten

Gedurende een te lange tijd nu, heeft gewichtheffen alleen gedacht voor mannelijke atleten, bodybuilders of meatheads. Nou, tijd en kennis zijn veranderd en het is over tijd. Deze dagen, kan iedereen gewichten regelmatig tillen en het bereiken van een meer bekwaam, slanker en gezonder lichaam. Er zijn vele manieren om een ​​gewicht trainingsprogramma uit te voeren. Afhankelijk van uw specifieke doelstellingen, kunt u de schaal het type krachttraining aan uw behoeften en wensen. Maar, een aantal basisprincipes en regels gelden voor alle gewicht opleiding voor een optimaal resultaat.

Stappen

Hoe om te oefenen met gewichten. Zorg ervoor om op te warmen met een zeer licht van gewicht voor de spiergroep die u gaat trainen, misschien krijg tien minuten gemakkelijk op het loopvlak molen.
Hoe om te oefenen met gewichten. Zorg ervoor om op te warmen met een zeer licht van gewicht voor de spiergroep die u gaat trainen, misschien krijg tien minuten gemakkelijk op het loopvlak molen.
 1. 1
  Zorg ervoor om op te warmen met een zeer licht van gewicht voor de spiergroep die u gaat trainen, misschien krijg tien minuten gemakkelijk op het loopvlak molen. Dit wordt bloed in bindweefsel en spieren van het gebied, beter voorbereiden voor een goede sessie van gewichtheffen. Het zou u nog verder te doen een paar lichte sets van elke beweging die je gaat voeren-met gewicht dat u zal toestaan ​​om 20 + herhalingen doen zonder strijd ten goede komen. Dit warmt het bind-en spierweefsel zeer effectief.
 2. 2
  Oefen perfecte vorm. Dit betekent dat momentum niet gebruikt om het gewicht te verplaatsen door middel van zijn normale bereik van de beweging. Niet alleen krijg je betere resultaten en leren om te "voelen" de spier aanbestedende en strekken, het is veel veiliger. Momentum tranen spieren. Laat dit niet te zijn u.
 3. 3
  Weten dat de excentrische (weerstand fase) van de beweging is de belangrijkste en de concentrische (duwen / trekken fase) is secundair als het gaat om resultaten. Spieren worden uitgerekt tijdens de excentrische fase, dwingt hen om te vergroten en sterker. Hetzelfde geldt voor het bindweefsel.
 4. 4
  Begin langzaam om je lichaam aan te passen. U kunt langzaam beginnen met het uitvoeren van een circuit routine of full-body routine, bijvoorbeeld een reeks van tien herhalingen squatten, rusten gedurende 2 minuten doet dan een set bankdrukken. Denk aan de spieren als een multi-functionele armor voor onze interne organen en skeletten-het beschermt zowel en heeft een zeer goede baan. Daarnaast verbrandt vet rond de klok waardoor je slanker.
 5. 5
  Ademen. Adem in op de weerstand fase en uitademen op de push fase. Je hebt meer 02 rijk bloed te duwen of te trekken het gewicht terug naar de startpositie voor een andere rep.

Tips

 • Veel water drinken. Spieren en onze lichamen zijn meer dan 70% uit water en dus moet je het goed gehydrateerd te houden voor een optimaal resultaat. Het helpt spoelen van de onzuiverheden die je niet zal helpen.
 • Gebruik intensiteit in je training-betekenis FOCUS op de set en de taak bij de hand. Als u wilt gewicht training om u het lichaam dat je wilt en je bereid bent om de tijd en moeite gestoken bent, geeft 100% aan elke rep, set en sessie. Het zal betalen groot. Gewoon laten gebeuren.
 • Gebruik supersets. Dit zijn sets van twee of meer oefeningen gecombineerd tot een langere set. Bijvoorbeeld, een reeks van 20 pull-ups dan meteen een set van 20 push-ups. Lichaamsgewicht bewegingen moeten niet worden genegeerd, ze zijn geweldig bij het maken van een superset van uw keuze.
 • En wees niet bang om te vechten regelmatig zelf-duw jezelf, gebruik dan een beetje meer gewicht als je vooruitgang. Dit betekent dat uw lichaam goed te passen en is het maken van winst. Het vertaalt alles naar een sterker, slanker je.
 • Gebruik voldoende gewicht tijdens je sets. Dit kan worden toegepast op de intensiteit als goed, het maakt je richten en daagt je lichaam om meer spieren op te bouwen en dus alles leidt tot een slanker lichaam en meer calorieën verbruikt rond de klok. Muscle is metabolisch actief-vertaling: Hij houdt van overtollige calorieën opgeslagen als vet maakt niet uit wat je doet eten!
 • Doe je cardio na je tillen, op deze manier kunt u uw energie te besparen voor de krachttraining en, tenslotte, krachttraining werkt terwijl je doet het niet omdat spier is de grootste vijand van FAT. Cardio is groot, maar het werkt alleen terwijl je het doet en te veel van tranen spier naar beneden.
 • Werken regelmatig benen. Ze zijn zeer grote spiergroepen en zal veel meer calorieën die zijn opgeslagen als vet te verbranden. Sommige mensen houden niet van te benen (immers, het is hard werken) te trainen, maar het betaalt enorme dividenden als het gaat om resultaten.
 • Wanneer net gedaan, kan tillen je slanker maken door er meer spiermassa op je frame dat extra eet vet, zelfs terwijl je het niet te doen. In wezen kan het u helpen lui zijn en genieten van enkele van uw comfort levensmiddelen vaker. (Maak geen misbruik van die regel hoor!)
 • Geef je lichaam de tijd om te rusten. Meestal minstens 2 dagen voordat je de trein dezelfde spiergroep. De zwaardere en intenser je traint, hoe meer tijd je moet zorgen voor rust en herstel.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je gezond genoeg om een ​​trainingsschema te beginnen zijn. Praat met uw MD uit te vinden.