Wkenl

Hoe om te springen

lijkt vanzelfsprekend, want het is iets wat je hebt waarschijnlijk gedaan omdat je een kind, maar als je moet springen op een dagelijkse basis (bijvoorbeeld als je een atleet of dans), gebruik van onjuiste techniek kan je knieën wrak en uiteindelijk zet je uit van de commissie. Er zijn vele manieren om te springen. Velen zijn eenvoudig, leuk en spannend, maar veel kan ook grote schade aan uzelf, mensen om je heen, huisdieren, oma, en dingen rond uw huis / tuin leiden. Dit artikel richt zich op de basisprincipes van het springen, je kunt dan lezen over hoe je, het verhogen van uw verticale sprong of zelfs springen op een muur.

Stappen

Hoe om te springen. Het verbeteren van uw flexibiliteit.
Hoe om te springen. Het verbeteren van uw flexibiliteit.

Voorbereiden om te springen

 1. 1
  Het verbeteren van uw flexibiliteit. De atleten en dansers die de meest krachtige sprongen kan maken zijn degenen met een totale lichaam flexibiliteit. Denk er eens over. Als je springen over een hindernis, het helpt om te kunnen swing je voorste been waar je wilt dat het zo gaan dat je de dynamiek van je sprong kan maximaliseren. Als je je been een beetje hoger dan de persoon naast je kan brengen, heb je een voordeel. Ook De beste jumpers 03:02 sterkte verhouding tussen hun quadriceps en hamstrings, respectievelijk. Als je niet flexibel, je de neiging om een ​​verstoring van de kracht die uw vermogen om te springen zal beperken ontwikkelen. Strek regelmatig, zodat u kunt verhogen en onderhouden van flexibiliteit in je enkels, knieën en heupen.
 2. 2
  Versterk je innerlijke buikspieren. Gewoon omdat ze het niet maken van een six-pack betekent niet dat je moet je innerlijke buikspieren (de dwarse buikwand) verwaarlozen. Zij spelen een belangrijke rol in elk macht beweging, waaronder springen. Om deze te versterken, zuigen in je maag met een diep adem, houd gedurende 20 seconden, dan los. Herhaal 4 keer, 3-4 keer per week.
 3. 3
  Versterk uw dorsi-flexoren. Deze spieren worden gebruikt om de hoek tussen je voet en je been (als je je tenen dichter bij je schenen te brengen) te verlagen. Als je springt, je eigenlijk moet tegengestelde beweging (plantairflexie, dezelfde beweging als wanneer je naar beneden te duwen op het pedaal tijdens het rijden) om af te duwen van de grond. Dus waarom versterken van uw dorsi-flexoren? Omdat elke set van de spieren is slechts zo sterk als zijn tegengestelde set. Uw vermogen om je voet naar beneden duwen zal worden beperkt door je vermogen om je voet omhoog te trekken, omdat de dorsi-flexoren fungeren als stabilisatoren. Een manier om uw dorsi-flexoren oefenen is om rond te lopen op je hielen, zonder dat de bal van je voeten de grond raken, totdat je een goede verbranding.
 4. 4
  Werk uit je tenen. Je zou kunnen denken dat de enige mensen die het nodig hebben uit te werken hun tenen zijn balletdansers, maar het feit is dat je tenen toe te voegen aan de duwkracht van uw voeten. In een goede sprong, ze zijn het laatste deel van je lichaam om de grond te verlaten, en een extra duwtje van je tenen kan de kracht van je sprong te verbeteren. Ter versterking van je tenen spieren, krullen en krul je tenen herhaaldelijk, of push up op je tenen en houd gedurende ten minste 10 seconden.
 5. 5
  Strekken. De beste jumpers 03:02 sterkte verhouding tussen hun quadriceps en hamstrings, respectievelijk. Als je niet flexibel, je de neiging om een ​​verstoring van de kracht die uw vermogen om te springen zal beperken ontwikkelen. Strek regelmatig, zodat u kunt verhogen en onderhouden van flexibiliteit in je enkels, knieën en heupen.

Springen

 1. 1
  Neem een of twee voorbereidende stappen; de energie ontwikkeld in die stappen kunnen helpen het genereren van extra opwaartse lift.
 2. 2
  Krijgen in de juiste positie. Je heupen moeten worden gebogen op 30 graden, knieën gebogen 60 graden, enkels gebogen 25 graden om de meeste energie op te wekken zonder verwonden je knieën.
  • Zorg ervoor dat je knieën niet naar binnen wijzen op een "knock knie" positie, ze moeten worden geplaatst over de tweede teen. Heb je armen langs je lichaam.
 3. 3
  Duw je lichaam omhoog met je benen, springende van de ballen van uw voeten. Tegelijkertijd doet u het volgende:
  • Zwaai je handen in de lucht, naar het plafond, voor een extra impuls;
  • Adem uit wanneer je doet de beweging (zoals wanneer je gewichten op te heffen).
 4. 4
  Landen op de bal van je voeten en "roll" op je hielen. Voor de botsing, buig je knieën - en doe dan een gedeeltelijke kraakpand, niet voorbij 90 graden, om de schok op te vangen. Rechtzetten van de gehurkte houding.
 5. 5
  Afgewerkt.

Tips

 • Kies schoenen met voldoende demping en ondersteuning.
 • Niet springen terwijl ziek, kan u zich duizelig en vallen en jezelf pijn doet.

Waarschuwingen

 • Buig je knieën. Vermijd hoge impact. Het buigen van de knieën laat de beenspieren te treden als schokdempers.
 • Wees op uw hoede van de geadverteerde sprong programma. Doe je onderzoek voor het kopen van een. Dit is zeer belangrijk.
 • Niet te doen workouts. Sprong training is over de korte, hoge kwaliteit inspanningen in plaats van lange, lage intensiteit werk.
 • Stel uzelf niet te duwen dan de limiet van veiligheid. Pijn is je lichaam je te vertellen om te stoppen en je moet luisteren. Als u pijn van een training bent, dat betekent dat je verder ging dan wat je lichaam wordt gebruikt om. Wanneer je zere bent, moet je niet duw jezelf. Als de pijn ernstig is, ga dan naar de dokter. U mag een spier of verstuikte iets hebben getrokken.
 • Kijk ook eer ge begint - je kunt springen in iets of iemand gevaarlijk.