Wkenl

Hoe maak je high van een runner's krijgen

Runner's high is een term voor het gevoel van euforie die wordt veroorzaakt door afstand lopen. Je hoeft niet aan een atleet van wereldklasse, of zelfs een afstand loper persoon om dit verheven gemoedstoestand ervaren. Deze wiki wordt uitgelegd hoe een persoon kan bereiken van een runner's high en drastisch verbeteren van zijn of haar conditie terwijl doen. De volgende stappen zijn gebaseerd op een 30 - 45 min gang.

Stappen

Hoe maak je high van een runner's krijgen. Halen het tempo, drastisch voor slechts een paar minuten.
Hoe maak je high van een runner's krijgen. Halen het tempo, drastisch voor slechts een paar minuten.
 1. 1
  Beginnen langzaam. Het is heel gebruikelijk voor mensen om vermoeidheid te voelen binnen de eerste minuut van de exploitatie. Om het te maken over deze eerste bult of helemaal te vermijden moet u uw eerste tempo extreem langzaam het nemen van kleine stappen.
 2. 2
  Halen het tempo, drastisch voor slechts een paar minuten. Dit laat je lichaam weet dat er werk aan de winkel. Je lichaam zal reageren door het doen van allerlei nette biologische reacties die ver buiten het bereik van deze wiki, maar uiteindelijk zal leiden tot uw hoge.
 3. 3
  Langzaam je tempo, zodra je begint te vermoeidheid te voelen. Dit zal u helpen om weer je adem en je benen, maar je lichaam zal blijven doen die biologische dingen. Plan op het houden van uw trage tempo gedurende 20-30 minuten.
 4. 4
  Laat uw snelheid vinden. Op een bepaald punt in je trage termijn zul je waarschijnlijk te maken met een plotselinge stijging van de energieprijzen. Als je dit gevoel moet je klaar zijn om het te kanaliseren in een harde run. Dit is de zone waar u uw hoog vindt.
 5. 5
  Nu begint te lopen en te zien hoe je lichaam reageert. Als je eenmaal begint om adem te voelen moet je je lichaam net een beetje verder aan uw hoge vinden duwen.
 6. 6
  Zodra de runner's high klappen je gewoon gaan met haar. Hoe harder je loopt, hoe beter je zult voelen. Na een paar minuten de hoge hoogtepunt zal bereiken en daarna geleidelijk vervagen. Langzaam je tempo als de hoge verdwijnt in de komende 5-10 minuten.
 7. 7
  Finish uit uw run in een duurzaam tempo.

Tips

 • Na het hardlopen eet een soort van gezonde vruchten zoals bananen. Haar rijke kalium zal zich te ontdoen van krampen, en terug te geven van de energie verloren in het hardlopen.
 • Verwacht niet dat je geen races met deze techniek te winnen. Loopt langzaam is niet een gemeenschappelijke strategie om races te winnen.
 • Drink veel vocht vóór, tijdens en na, om die verloren te vervangen.
 • Nooit, nooit lopen. Runner's high kan alleen worden bereikt door lopen. Een typische fout is om hard te lopen voor een paar minuten en dan stoppen en loop om op adem te komen. Tempo jezelf zodat je niet buiten adem. Als je voelt de drang om te lopen, niet doen. In plaats daarvan alleen nog maar heel, heel langzaam. Houd dezelfde beweging als lopen, maar met langzame, kleine stappen.
 • Als je ziek voelt, stop dan onmiddellijk.
 • Als u problemen ondervindt bij het vinden van uw tempo of ritme, probeer het luisteren naar muziek terwijl je loopt.
 • Deze high kan worden ervaren door middel van lange-afstand weg fietsen, in-line schaatsen, ijs schaatsen, of andere zware lichamelijke sporten.
 • Of, als je een variant op deze strategie te gebruiken, je zou er goed aan doen in een race. Hier is hoe. Net voor de race begint, opwarmen gedurende 5-10 minuten in een rustig tempo. Dan start de race om je volledige potentieel. Als u niet in pijn (veroorzaakt door ophoping van melkzuur in de spieren) voor ongeveer het laatste derde deel van de race, heb je niet draaien op uw potentieel. Voor rassen minstens 20 minuten lang, moet dit genoeg zijn om hoge runner's te produceren nadat u de finish te zijn.
 • Draag sportschoenen en kleding.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met wat je eet voordat de run, vooral geraffineerde suikers
 • Wees je bewust van je omgeving. Als u dicht bij de straat loopt, niet naar muziek luisteren. Luisteren via slechts een oordopje (volgens recente studies) verwart de hersenen en kan u licht in het hoofd voelen.
 • Als je gezondheidsproblemen hebt, raadpleeg dan uw arts.