Wkenl

Hoe maak je een front flip doen

Een front flip, ook wel bekend als een front tuck in gymnastiek, is een geavanceerde gymnastiek bewegen. Als je wilt weten hoe je een indrukwekkende voorkant flip uitvoeren, moet u de kracht, flexibiliteit en vastberadenheid om het af te trekken hebben. Je moet eerst oefenen met een deskundige spotter in een veilige omgeving uitgerust met matten en gymnastiek blokken. Zodra u vertrouwd bent, zult u in staat om de klep te voeren op uw eigen. Als je wilt weten hoe je een front flip doen, volg gewoon de volgende stappen.

Stappen

Hoe maak je een front flip doen. Neem een paar stappen lopen en vervolgens "punch springen" recht omhoog.
Hoe maak je een front flip doen. Neem een paar stappen lopen en vervolgens "punch springen" recht omhoog.

Voor te bereiden op een front flip doen

 1. 1
  Strekken. Opwarmen van de spieren die je zult gebruiken om een ​​front flip doen, met speciale aandacht voor je enkels, hamstrings, kuiten, rug, quadriceps, nek en polsen. U kunt ook gebruik maken van een wobble board te strek je enkels. Hier zijn een aantal grote stukken die u zullen helpen op te warmen tot een front flip doen:
  • Strek je polsen. Houd uw hand in het bijzijn van je, zoals je zegt "stop", en trek je vingers terug naar u.
  • Strek je enkels. Ga zitten en steek de enkel van een been over de knie van het andere en rolt de enkel van de gekruiste benen. Schakelen en rol de andere enkel. U kunt zelfs spellen uit het alfabet met de voet van de opgerolde enkel als je wilt.
  • Strek je hamstrings. Sta op en vouw een van je benen omhoog totdat je enkel je kont bereikt. Houd vast aan je enkel en trek je voet naar achteren totdat je de rek voelt.
  • Strek je nek en schouders. Rol je schouders naar voren en terug en met de klok mee en dan linksom rol je hoofd in een cirkelvormige beweging.
 2. 2
  Neem een paar stappen lopen en vervolgens "punch springen" recht omhoog. Deze stap zal u helpen verticale stroomversnelling. Focus op de kracht van je sprong omhoog, niet naar de grond. Oefen het nemen van een paar stappen lopen, dan buig je knieën lichtjes en springen recht omhoog met je handen hoog in de lucht, met je ellebogen op je oren.
  • Oefen je landing ook. Je zult meteen het land met de knieën gebogen, op ongeveer een meter lager dan uw gewone staande positie, met je armen omhoog voor je.
  • Nadat je land met je voeten op de grond, kunt u uw lichaam recht en til je armen in de lucht voor een sierlijke afwerking.
  • Zodra u klaar bent met het beoefenen van de basis "punch jump", kunt u de "punch jump" te herhalen, terwijl tucking uw knieën naar je borst in plaats van ze te houden rechtdoor als je springt.
  • Zodra je de sprong naar beneden, kunt u gaan naar de rotatie oefenen.

Uitvoeren van een front flip

 1. 1
  Oefen het front flip op een trampoline. Begin met de "punch jump" en dan stop je knieën als je naar voren draaien, de landing met je knieën gebogen voordat je rechtop. Doe dit op een trampoline of in een put totdat je comfortabel genoeg om het te doen op de grond te voelen. U zult het toevoegen van een rotatie om de "punch sprong" naar de flip voeren op de trampoline.
  • Heeft u een goed geïnformeerde spotter stand door u als u de praktijk van de flip. De spotter moet zijn hand op of in de buurt van je buik, zodat hij u kan helpen naar voren draaien te houden.
 2. 2
  Heb een front flip-off van een gymnastiek blok dat een mat gezichten. Oefen dezelfde voorste klep vaardigheden terwijl je op een gymnastiek blok dat een zachte en duurzame mat gezichten. Dit zal helpen u nog comfortabeler dan te proberen om dit te doen op een trampoline. Dit zal moeilijker omdat je niet de extra opwaartse bounce dat de trampoline je gaf, dus je zult moeten werken aan het verzamelen van uw eigen momentum.
  • Werk aan omhoog gaan meer in plaats van voorovergebogen. Hoewel je zou kunnen denken dat voorovergebogen zal helpen het land op je voeten, zult u daadwerkelijk worden waardoor het moeilijker voor jezelf om de rotatie te voltooien omdat je niet zal winnen zo veel hoogte.
 3. 3
  Doe een front flip op de sportschool vloer. Zodra u de trampoline en turnen blokken onder de knie hebt en zijn comfortabel doen van een front flip zonder een spotter, is het tijd om een ​​stevige en bouncy gymnastiek mat die u zullen helpen doen de flip vinden. Hoewel je dit gaat doen op de vloer, de gymnastiek mat heeft meer bounce dat een gewone vloer, dus het zal helpen geven u opwaartse momentum. Om een ​​front flip doen, gewoon achter elkaar alle stappen die je onder de knie hebt tijdens het beoefenen, terwijl het toevoegen van een rotatie.
  • Begin met het stempel sprong, plooi je knieën, en draai naar voren terwijl je je handen rond of in de buurt van je schenen.
  • Land met je knieën gebogen en je armen voor je, en dan strek je lichaam en hef je je armen recht omhoog voor uw afwerking.

Tips

 • Als je begint te springen, houd je borst rechtop, niet naar voren onmiddellijk pitchen. Maar, ook zorg ervoor dat je kijken waar je naartoe gaat voordat opstijgen.

Waarschuwingen

 • Nooit flip op uw eigen totdat u zeker weet kunt u dit doen zonder dat u zich verwondt. Let op je nek!
 • Gebruik gymnastiekmatten als je leert.

Dingen die je nodig hebt

 • Gymnastiekmat
 • Spotter